A+ A-

Kényeztetés - inkább nőknek

levél egy régi ismerősnek:
Szia Drága!
Nem is értem ezt most, hogy találtad ki, hogy írjam le mit csinálnék veled ha megint kettesben leszünk. Fel akarod húzni magad? Vagy engem? Vagy ennyire nem foglalkoznak veled otthon?
Ennek én csak örülök...
Ne félj ha összejönnek azok a találkák, bepótoljuk, én nem sokat változtam e téren...
Na jó akkor dőlj hátra játszunk egy kicsit
Ismerek egy helyet a belvárosba, hangulatos szoba egy franciaággyal pár szék,
egy étkezőasztal. /pont jó a magassága/ . pici fürdő egy zuhanyzóval, semmi extra de nem is kell több.
Ide csábítanálak fel, a pezsgő természetesen már be lenne hűtve és egy kis eper is rendelkezésre állna. Nem fárasztalak majd a napi hírekkel, és az időjárással, miután körbenéztél és rendben találtál mindent, az ablaknál állva azt nézed, hogy mennyire lehet belátni odalépek hozzád és hátulról átölellek. Beleszagolok a nyakadba és érzem a kellemes parfümöd illatát, ez és a finom puha bőröd beindít egy kicsit...
Leveszem a felsődet hogy jobban hozzáférjek a nyakadhoz és a vállaidhoz. Csókolgatom finoman lehelgetem és újaimmal hegyével finoman végigsimítalak, simogatom a válladat a kezeidet végig, majd a hasadat és a hátadon felfelé haladva visszatérek a vállaidhoz.
Te még mindig háttal állsz nekem és kifelé nézel, vagy csukva van a szemed ezt most nem láthatom, mert leguggolok és még a derekadat csókolgatom kigombolom a nadrágod lecsúsztatom rólad, már csak fehérnemű van rajtad. Most végigsimítalak mindenhol, ahol nem takar el a csipke, és eltelítődöm bőröd illatával.
Felállok, megfordítalak és mélyen egymás szemébe nézünk, de csak egy pillanatra, mert finoman megcsókollak és közben kipattintom a melltartód csatját, a pántokat lebuktatom válladon, majd egy kicsit hátrébblépek, hogy had gyönyörködjem így benned.
Ölbeveszlek és beviszlek a fürdőbe, megengedem a vizet és még én ledobálok magamról mindent te is kilépsz az utolsó ruhadarabból ami még rajtad maradt.
A zuhany alatt álunk kellemesen meleg a víz, végig akarsz simogatni mindenhól, de nem engedem, hogy ott is hozzámérj! Bekenlek a tusfürdővel, nagyon élvezem olyan puha és bársonyos a bőröd ott, iszonyatos mennyire kívánlak már! Muszáj egy kicsit hogy hozzád érjen egy picit hozzádörgölőzöm a lábadhoz huuu ez nagyon finom, megcsókollak, és közben a melleidet simogatom. Őrülten kívánlak már! vége is a fürdésnek érezni akarlak mindenhol elzárom a vizet és beviszlek az ágyra áttörölgetlek majd rád húzok egy puha takarót, hogy ne fázz addig még kibontom a pezsgőt, kitöltök két pohárral és letérdelek melléd a földre belekortyolunk de én már nem bírok tovább várni, kiiszom teljesen, és lehúzom rólad a takarót, kiveszem a kezedből a poharat és hosszan de nagyon finoman csókolózunk, kezeim közben a nyakadat és a válladat cirógatják. Te egyre szaporábban és mélyebben veszed a levegőt, tudom, hogy azt akarod, induljak el lejjebb... nem is várok tovább végigcsókollak mindenhol nem hagyok ki egy centit sem belőled! A nyakadat, vállaidat, karjaidat, kezedet, finoman végignyalogatom a honaljadat és végre megérkezem a melleidhez! Ó istenem ez nagyon jó imádom a cicid kényeztetni, körbenyalogatom finoman mindkettőt és elidőzöm egy kicsit a bimbóidon, de valami furcsa erő húz lefelé, és igen már az illatodat is érzem, nagyon finom lesz... de nem, nem fogom elkapkodni, ezeket a perceket élvezem a legjobban. A hasad következik, majd a csípőd, most már nagyon közel vagyok lejjebb is csúszom elhelyezkedsz Te is és széttárod a lábad, gyönyörű vagy így kicsit nézlek még végigsimogatom a lábad.
Combjaidat kezdem el puszilgatni, nyalogatni és haladok feljebb, nagyon szeretem azt a finom puha részt közvetlenül a puncid mellet, mind a két oldalt gondosan végignyalogatom, Te már nagyon nem bírsz magaddal, emelgeted a csípődet, hogy végre csókoljak meg ott is!
De nem még nem kapod meg, bár már én sem bírom sokáig, hogy ne érezzem az ízét, de a másik combodat sem hagyhatom ki, és lejjebb is megyek egészen a lábujjaidig, de ott nem időzök sokat, már tényleg nem bírom, visszamegyek a lábaid tövéhez és puncid melletti részt csókolom újra, nagyon felhúz ahogy nyöszörögsz és mozogsz,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2011. 11. 5. szombat 22:08
ügyelni kell a helyesírásra is smile /pl. a -ban-ben, ujj,stb/
#1 Törté-Net 2007. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?