A+ A-

Átélted már?

Aludtam. Mélyen, nyugodtan. A szobám zárva volt, éjszaka mindig bezárom, kulcsra. Ágyamban meztelenül fekszem, még véletlen sem hagynék magamon semmit, mert imádom, ha a lágy takaró a farkamnak símulhat. Kellemes éjszaka volt, langyos idő, teljes csend uralkodott még az utcán is.
Álmomban egy csodás helyen jártam, szép tájak, nyár...de alig látom magam előtt ezt a számomra kedves helyet, mert hirtelen kinyitom a szemem. Farkamba erős merevedési görcs áll, és csak annyit érzek, hogy valaki szívja, szopja erős szájával. Mikor feleszmélek, nagyon megijedek és egyből kirántom szerszámom a szájból. A lány rámnéz...
- Ne félj...had folytassam! - szólt a női hang a sötétben.
- Ki vagy te? Hogy kerültél ide?
A lámpát megpróbáltam felkapcsolni, de nem működött, a szívem olyan hangosan vert mintha kalapáccsal ütnének gyorsan valamit.
- Nem ismersz meg? - kérdezte
- Hogy jutottál be ide? Mit csinálsz itt? - azt hittem menten meghalok, félelem és ijedtség egymást próbálta felülmúlni bennem
- Nyugodj meg, csak én vagyok!
A félhomályban rám nézett és ahogy előre dőlt felém az ágyam szélén ülve, arca egy pillanatra a beszűrődő fényben láthatóvá vált. Nem tudtam hogy került oda, csak azt tudtam kicsoda: egy kedves lány a barátaim közül, Niki. Képtelenség! Gondoltam én... hogy került be? Az ajtóm zárva, a lakás zárva, a kutya lent az udvaron senkit nem enged be, a legkisebb neszre is felébred a házörző.
- Hogy jöttél be? Miért tetted ezt velem?
- Nyugodj meg, lazulj el, had folytassam.
- Nem lehet, a barátnőm mit szólna hozzá, ha megtudná?
- Álmodban szeretkeznél velem? - kérdezte
- Álmomban? De most nem alszunk!
Ahogy ezt kimondtam, érthetetlen bizonytalanság vett rajtam erőt. Nem alszom? Vagy mégis? A képzeletem játszik velem? Hisz a szobába szinte lehetetlen úgy bejutni, hogy ne ébredjek fel előtte valami neszre. Most mégis ott volt Niki. De hogyan? Alszom? Vagy ébren vagyok?
- Biztos vagy benne?
- Nem...abszolút nem...- mondtam bizonytalanul - hisz bejönni se tudnál így, és a lámpát se tudom felkapcsolni és azt se tudom mit keresel itt. Ez akár egy álom is lehet...de nagyon valóságos...
Ekkor hogy biztos legyek magamba, odahajoltam Nikihez és megfogtam a vállát, a karjait, a tenyerem símogatva haladt lefelé, majd combján megállt.
- Te tényleg valódi vagy. De hogy?
- Ne törődj semmivel... - közölte velem, majd hátradöntött és újra lehajolva szájába vette a farkam.
Erőteljes kéj tört rám, farkam görcsbe rándult, ahogy a lány szopta. Sokat álmodoztam róla, hogy szexeljek vele. Csak azt éreztem, hogy kívánom. Kellett ez az érzés számomra, hisz nagyon rég nem éreztem már ez iránt a lány iránt ilyesmit. Tündöklő szépség, aki mindig hatással volt rám, és most is ezt tette, de olyan módon, ahogy eddig még sose volt alkalmam érezni. Egyre csak motoszkált a fejemben...hogy került ide? Miért? Mi történik itt? Ám ezeket a kérdéseket, mire meg tudtam volna válaszolni, már nem is a válaszaival törődtem. Finom kezei a heréimmel játszottak, símogatták, gyengéden masszírozták őket, miközben puha meleg szájával lassa de biztosan vitt a beteljesülés felé. Az utolsó félelmem is elszállt belőlem, éreztem, hogy itt a vég és nem akarom visszatartani. A spermám erősen megindulva hangtalanul folyt a lány szájába. Éjszaka lévén én sem akartam hangos lenni, így összeszorítva a fogaim próbáltam minél halkabban túllenni az orgazmusomon. Niki elengedte a hímvesszőm, finom cuppanással tette szabaddá.
- Én ezt nem értem! Mit keresel itt? - kérdeztem már újra "tiszta" fejjel
- Ne törődj vele, csak élvezd... - mondta suttogva sejtelmesen
- De én tudni akarom! - és megpróbáltam felkapcsolni a villanyt, persze nem működött.
- Ne izgulj, csak lazulj el...
- Hogyan? Bejössz a tudtom nélkül, ilyet teszel velem, és közben teljesen olyan az egész, mintha ébren sem lennék...de annyira valóságos!
- Csukb be a szemed.
Becsuktam. Ahogy megtörtént, hallottam, hogy a lány lassan megválik a ruháitól. Nem mertem kinyitni a szemeim, mert féltem, hogy véget ér az álmom. Csak feküdtem a hátamon kitakarva meztelenül és vártam. Vártam, hogy történjen valami. Éreztem, hogy feláll az ágyamról, és pár másodperccel utána lassan gyengéden rámfekszik törékeny nőies testével.
- ...Gyönyörű ez a lány... - mondtam fejben magamban
- Köszönöm... - válaszolta suttogva Niki
- Hát ezt...hogy hallottad? Nem mondtam ki hangosan! - mondtam félhangosan meglepve
- Csssssss... - csitított el mutatóujját az ajkaimra helyezve
A szemeim még mindig nem nyitottam ki, csodás érzés volt, ahogy forró teste az enyémen pihent lábait mellémhelyezve, félig lovagló pózban rajtam ülve. Éreztem a levegőt, ahogy ajkai közül kilégzéskor rámfújja, arcomnak a langyos lehelletét. Ujját levéve ajkaimról, szájával tette biztossá, hogy nem szólalok meg továbbra sem. Megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 16:17
Kiválló 10 pont!
#7 papi 2015. 12. 12. szombat 09:33
Nem rossz
#6 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 08:17
Jó írás.
#5 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:14
Egész jó írás.
#4 sztbali 2014. 02. 10. hétfő 15:24
Remek!
#3 genius33 2013. 03. 6. szerda 07:00
Egészen jó! smile
#2 Hrsz 2007. 05. 4. péntek 21:41
nagyon ottvan!
kiváló!
#1 Törté-Net 2007. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?