A+ A-

Kísért a múlt

Február volt, mikor megtörtént a dolog. Szakítottunk a barátommal, Timmel. Tökéletes férfinak tartottam, a tengerkék szemeivel, a szexi mosolyával, a szöszke hajával. Nagyon megviselt, mivel nem voltam felkészülve rá. Egy közös ébredést követő délután történt meg, nagyon csúnyán összevesztünk. És attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy mi már soha többé nem leszünk egy pár. Ezt a napot követően eltelt 2 hónap, mire nagyjából magamhoz tértem. Érzelmileg megviselve, lelkileg megtörve. Nem tudtam, hogy mi lesz ezek után. Mégiscsak egy négyéves kapcsolatnak lett vége. Jómagam Sarah vagyok, egy kedves, barátságos, vidám lány. Félhosszú sötétbarna hajam van, a szemeim szintén barnák. Olyan, mint a vadgesztenye. Hogy mennyiszer hallottam ezt a mondatot. Kicsi gesztenyém. Bár ha most rám nézel, nem egy életvidám lányt látsz magad előtt. Eltelt egy év a szakítás óta, de én még mindig marcangolom magam belülről. Fáj, és nem tudom a mai napig, hogy miért történt ez meg velünk. Na de térjünk vissza a történet elejéhez.
Két hónap után Tim rájött, hogy nehéz nélkülem, hiányzom neki. Nem kellett sokáig kéretnie, néhány telefonhívás, sms és én azonnal rohantam a karjaiba. Újra boldogan és lelkileg megnyugodva, hogy megint élhetem a már megszokott életemet. De sajnos rá kellett ébrednem, hogy ő már nem szeret engem, csak a megszokás vonzotta vissza hozzám. Ekkor még szerelemtől elvakulva nem érdekelt, hogy csak a szex miatt akar velem lenni. A kapcsolatunkat titokban tartotta, és nekem fájt, hogy nem kiabálhatom világgá a boldogságomat. Beleegyeztem, de nagyon nehezen ment.
Egy májusi, szép napon felhívott és megkérdezte, hogy nincs-e kedvem átmenni hozzájuk filmet nézni. Én mindent feledve igent mondtam. Két órám volt a találkozóig. Azon nyomban csinosítani kezdtem magam. És kiválasztottam a lehető legszexisebb ruhadarabjaimat. Fekete szoknyát húztam, egy rózsaszín kivágott felsővel. Lábaimat csipkés combfixbe bújtattam és becsatoltam kedvenc fekete magas sarkúm csatját. Dobtam egy leheletnyi sminket, a tükörbe néztem, készen álltam az indulásra. Beültem az autóba - édesapámtól kapott kedves kis Fiat 127-esbe, ezt muszáj volt megemlítenem, mivel a történetben még fontos szerepet fog betölteni.- és a szívem a torkomban dobogott, amikor megálltam a házuk előtt. Csengettem.
Kaput nyitott. Se egy csók, se egy ölelés. Egy egyszerű szia köszöntött. Furcsán néztem rá, de nem szóltam egy szót sem. Felmentünk a szobájába, ahol már jobban szemügyre is vett. Tudtam, hogy szereti, amikor szoknyában vagyok. Az, hogy láthatta a lábaimat mindig felizgatta. Nem bírt betelni a látvánnyal, és én nem kérettem magam sokáig. De előtte még elindította a filmet, aminek már a címére sem emlékszem. Egy határozott mozdulattal magához húzott, és szenvedélyesen megcsókolt. Nyelve szám minden részét megízlelte. Csókolta, harapta, tudta mivel kergethet az őrületbe. Ekkor én sem tétlenkedtem, elkezdtem simogatni a hátát, fogtam a fenekét, és a csípőmet hozzá dörgöltem. Nagyon jól tudtam, hogy mit akarok. Ekkor finoman az ágyra döntött, arra az ágyra, amelyen már számtalanszor szerettük egymást, olykor vadul, olykor romantikusan, olykor szenvedélyesen, kezei már a szoknyám alá siklottak és mosolyra húzódott a szája, mikor megsimította combfixem szélét. Nagyon jól ismert, tudta hogy milyen bestia vagyok. Én is tudtam, hogy mi kell neki. Kezeim az ágyékát simogatták, és éreztem, hogy nem sokáig bírja nadrágja fogságát.
Ekkor ő már megszabadított a felsőmtől, és a melleimet kezdte el simogatni, először lassan, finoman, majd egyre vadabbul, míg nem fel nem szakad belőlem egy halk sóhaj. A szenvedély lassan a birtokába vett minket, nem tudtunk magunkról, lehet nem is akartunk. Szerettük egymást, úgy ahogy kell, mint mindig is a négy év alatt. Éreztük egymás testének minden rezdülését, és tudtuk hogyan okozhatjuk egymásnak a legnagyobb élvezetet. Ez a pillanat nem váratott sokáig. Egymás karjaiba borulva aludtunk el. A hajnal első napsugara ébresztett minket. A film már rég véget ért, a gép csak búgott magában. Indulnom kellett. A kapuban még egy puszi, a varázs megtört. Megint eltávolodott tőlem, nehogy valaki meglessen minket hajnalban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 07. 3. hétfő 11:03
Jó, hogy kiírtad magadból. Talán most már könnyebb lesz. És előre nézz, ne hátra!
#6 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 16:27
Netörődjél aaa fikázókkkal írjálbátrantovább.
#5 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 08:36
Nagyon gagyi.
#4 A57L 2014. 08. 27. szerda 09:16
Nekem sem tetszett.
#3 listike 2014. 02. 21. péntek 08:30
Nem tetszett.
#2 papi 2013. 07. 25. csütörtök 06:53
Ez nem szerelem csak a szex iránti vágy megtestesülése.
#1 Törté-Net 2007. 05. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?