A+ A-

Egy nyári Kaland

Nyaralásra elvittük magunkkal feleségem húgának a kislányát. 14 éves szép sportos gyönyörű teremtés. A korához képest 3-4 ével haladta meg a korát, de még kislányos viselkedése volt. Vikit nagyon kedves kíváncsi és nyitott kislány. 5 éve balettozik, így tele van élettel. Mi megrögzött naturisták vagyunk, és csak olyan kampingokba járunk, ahol csak naturisták vannak. Ezt nem Mondtuk soha a családban, Mikor megérkeztünk a kempba Viki nagyon meglepődött és szégyellte magát. Bea a feleségem megnyugtatta, hogy itt mindenki így érzi jól magát, és nem kell szégyenkezni, mert ez az igazi szabadság. Sátorállítás után levetkőztünk. Majd meggyőztük Vikit, hogy ő is vetkőzőn le. Amikor kijött a sátorból és megláttam gyönyörű alakját, szép melleit, formás feneket finom fekete szőrös pináját. Azonnal elkezdtem dagadni, amit a feleségem észre is vett és huncutul mosolygót. Bea a feleségem nagyon szabad felfogású szuper szexi csaj nagyon szereti a szexet barmikor képes velem kefélni, és mindig nagyokat tud elvezni. Lassan Viki felszabadult és elment fürdeni mi pedig a látvány hatására bementünk a sátorba és egy nagyot keféltünk. Viki olyan hatással volt ram hogy estenként kétszer háromszor is megdugtam a feleségemet, aminek Ő igen csak örült.
Azt mondta, hogy ha tudja, hogy ilyen hatást vált ki Viki jelenléte akkor hamarabb folyamodik ilyen cselhez. A szexszuális vágyaimra, olyan kihatásra volt hogy mar napközbe is bementünk a sátorba kefélni. Ez történt egy délután mikor fürdés közben játékból átöleltem Vikit, magamhoz szorítottam és ereztem a melleit a testemen. Annyira felizgultam hogy rögtön mentünk a sátorba kefélni, amit a feleségem mar alig várt mintha ő is felizgult volna annak láttán hogy átöleltem a kislányt. Irány a sátor, jól leszopta a faszomat ami elég szép méretekkel rendelkezik 21cm hosszú és elég vastag majd elkezdtünk kefélni először ráült és addig lovagolt rajta amíg el nem élvezett majd pózt váltottunk hátúról dugtam be neki kutya pózban amit igen csak szeretett. Így basztam a Beát, amikor Viki bejött a sátorba. A feleségem észre se vette, mert a feje befele volt, Viki ott alt szótlanul tágra nyílt szemekkel nézte, hogy dugom az asszonyt. Én egy kicsit kijjebb húztam a faszomat, hogy jobban lássa mi is történik oda lent majd oldalra nyúltam és elkezdtem simogatni a gyönyörű melleit, amitől én igen csak beindultam és elkezdtem gyorsabban dugni a feleségem aminek ő igen csak örült mert elkezdte gyorsabban mozgatni a seggét ami azt jelentette, hogy hamarosan elfog élvezni.
Viki arca is elkezdet pirosodni és elkezdte gyorsabban szedni levegőt. Ez felbátorítót és oda nyúltam a puncijához és elkezdtem simogatni, ami igen csak tetszet neki mert széjjelebb húzta a lábait. A feleségem elkezdett élvezni mire én is elélveztem jó mélyen a puncijába. Bea vissza fordult hogy megköszönje a jó dugást amikor meglátta Vikit és hogy simogatom a punciját de ahelyett hogy zavarba jött volna azt kérdezte a kislánytól hogy látott-e mindent? Mire ő azt válaszolta hogy igen. A feleségem lassan kihúzta a faszomat a puncijából és elkezdte nyalogatni amit Viki ijedten figyelt. Bea megfogta a kezet, és oda húzta letérdelt és azt mondta hogy dugás után mindig le kell takarítani a szerszámot, majd elkezdte szopni a faszomat. Kis idő után Viki kezébe nyomta, aki remegő kézzel fogta meg a feleségem vezette a kezét és elkezdte húzogatni a bőrt a lankadt faszomon majd a feleségem, mondta hogy vegye a szájába amit nagyon félve csinált csak a hegyet merte bevenni ami rám úgy hatot hogy megint elkezdet keményedni a dákom. Ezt a feleségem észre is vette, azonnal mondta Vikinek, hogy jóban vegye be a szájába, amit félve de meg is tett Én mar kőkemény lettem azt látva, hogy egy ilyen gyönyörű szűz kislány szopja a faszomat. Ezt az érzést nem lehet leírni, hanem át kell élni. Bea elkezdte Viki fejet mozgatni a faszomon ami megtette a hatását amit a feleségem is észre vett, mondta Vikinek most majd kapsz valamit a szádba azt nyeld le és szopd tovább. Most már Viki egyedül mozgatta a faszomat a szájába, míg Bea lehajolt Viki lába közé és elkezdte nyalni a punciját, amitől a kislány úgy meglepődött, hogy a fogaival meg szorította a faszom fejét, amitől meg jobban beindultam és elkezdtem mélyebben nyomkodni a szerszámom a kis szájába.
Láttam a szemei tagra meredtek, kapkodta a levegőt de a faszomat egy pillanatra se vette ki a szájából. éreztem hogy a kislány nem sokára elfog élvezni életében először így hát megpróbáltam koncentrálni hogy egyszerre élvezzek el vele. Az élvezet óriási volt Viki kitartotta a száját ahogy csak bírta hogy a faszom mellet kapjon egy kis levegőt mire én elkezdtem élvezni ő is elélvezet én tele élveztem a száját amit ő majdnem mindet le is nyelte. A feleségem meg egy kicsit nyalta a punciját majd mind a hárman lefeküdtünk egy kicsit piheni. Pihenés után Viki annyi kérdést tett fel hogy nem győztünk válaszolni. Viki ettől a naptól kezdve beköltözőt a mi sátorunkba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Enigma 2017. 06. 9. péntek 14:08
Na jó ezt nem tudom elolvasni, mert olyan hibákkal van tele ami folyamatosan kizökkent, és az ahogy bevonják a kiscsajt minden csak nem reális. Mert még ha kiderült volna, hogy a kiscsajnak tetszik a főhős, és ha a szereplőknek nem is, de az olvasónak ez kiderül akkor OK. Így viszont ez egyrészt egy molesztálás kezdete, másrészt tök irreális.
Gyakorlatilag úgy szar az egész, ahogy van.
#14 Enigma 2017. 06. 9. péntek 14:03
14 éves kislánynak "pinája" lenne? Ehh... az ilyen fogalmazás nagyon elrontja. Közönségessé teszi.
#13 Ulysses 2016. 03. 31. csütörtök 19:12
Komolyan megfordult a fejemben, hogy átírjam ezt a történetet. A szereplők nevét, meg nagyjából a cselekményt megtartanám, de megpróbálnám kirostálni a rengeteg idegesítő hibát. Aztán belegondoltam, hogy ez gyakorlatilag több munka, mint eleve írni egy új sztorit. (Bár egy tisztességes fordításnál azért könnyebb.)
#12 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 16:50
Nagyonjó!
#11 listike 2014. 01. 30. csütörtök 10:14
Jó volt, de a helyesírással vannak még gondok.
#10 zoltan611230 2014. 01. 4. szombat 16:56
Nagyon.Jo....
#9 sztbali 2010. 11. 26. péntek 17:45
Jó történet szörnyű helyesírással. Legyen 2 pont.
#8 sarmos 2010. 04. 20. kedd 14:11
hi
#7 kellenek 2007. 08. 13. hétfő 18:14
A történet nem rossz, még azt is elképzeltem, hogy én vagyok a pasi, de a helyesírás szörnyű
#6 Bob 2007. 05. 4. péntek 08:45
Mint mondtam, ezt simán cpoy, Pastézta a gyerek, ahol a srác aki írta, azt mondta nem magyar anya nyelvü, és azért ír rosszul :)
#5 MoppE 2007. 05. 3. csütörtök 23:51
A kritikán aluli helyesírásért, ami a kükönben nem rossz történetet olvashatatlanná tette: 1 pont :(
#4 Gabor 2007. 05. 3. csütörtök 17:29
Szerintem te a nyelvtan helyett is keféltél :-)
#3 ada 2007. 05. 3. csütörtök 16:32
És könyörgöm legalább a helyesírást javítsd ki!!!!
#2 Bob 2007. 05. 3. csütörtök 11:53
Jó történet! De olvastam már egy fórumon, ugyan ezt a storyt más nevekkel!
Egy helyen véletlenül a név se lett árírva, ha már lopsz, akkor ügyesebben :)
#1 Törté-Net 2007. 05. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?