A+ A-

Pont, pont, pont...

Kellemes nyári éjszaka volt. A férfi céltalanul bolyongott az éjszakában. A saját életén töprengett. Mindene megvolt, amit akart, pénz, hírnév, hatalom. A nők körülzsongták, kényeztették, mégsem volt boldog. Valami hiányzott. Nem tudta megmondani, mi is az pontosan, de teljes testében érezte. Bement az egyik kivilágított bárba és körülnézett.
Az egyik sarokban felfedezte őt! Egyedül ült az asztalnál, látszott hogy belemerül a gondolataiba. Észre sem vette az őt figyelő szemeket. Ő az, gondolta a férfi. Tökéletes. Vörös haja lágyan omlott vállaira, nagy zöld szemei tele voltak értelemmel, vastag ajkai bujaságról árulkodtak, fitos orra komiszan kislányossá tette arcát.
A férfi odalépett az asztalhoz. A lány értetlenül és kissé megütközve emelte rá szemeit. A férfi életében nem látott még ennyire ártatlan szemeket. Rabul ejtette a belőle áradó tisztaság és becsületesség.
- Egy barátnőmmel van találkozóm.
- Leülhetek, míg várakozik?
Látszott a lányon, hogy viaskodik önmagával, de ahogy a férfi mosolygó szemébe nézett eltűnt minden aggodalma.- Természetesen, örömömre szolgál - mondta. “Elég fura fazon" - gondolta a lány - “Nem illik ebbe a környezetbe".
Miközben várakoztak beszélgettek. A lánynak nagyon tetszett a férfi. Elegáns, okos, udvarias. Kellemes társaság. Éjfél körül a lány felállt:
- Úgy látom, a barátnőm nem akar megérkezni. Holnap sok dolgom van. Ha nem haragszik, én hazamegyek.
- Hazaviszem - ajánlotta a férfi.
A lány beszállt az autóba. Látszott rajta mennyire megrökönyödött, ahogy meglátta az autót. A férfi elindult. - Itt lakik?- kérdezte mikor a lány által megadott címre értek. Egy lepusztult bérház volt a szemük előtt. A falakról pergett a vakolat. Bárki meglátta, azt gondolta, ez ebben a percben összeomlik.
- Igen- sütötte le szemét a lány. A férfi látta, hogy szégyelli szegényes életet. Csak erre telik, folytatta, nehéz a tanulmányokat fizetni és élni is egyetlen állásból.
- Nem éhes? Ez a hirtelen témaváltás a férfitól a lányba fojtotta a szót. - Hallgatás, beleegyezés - mondta a férfi fanzar mosollyal, és már indított is.
Tíz perc múlva egy szép villa előtt állt meg.
- Jöjjön, bent kellemesebb az idő. - nyújtotta felé kezét a férfi.
A lány megfogta azt, és szinte önkívületben követte a férfit. Bent soha nem ismert luxus fogadta a lányt. Kézzel szőtt török szőnyeg a padlón, a kandallóban hívogatóan égett a tűz. - Bort?
- Nem szoktam inni. De most jól esne egy kis korty - mondta a lány.
Két perc múlva már mellette is volt a férfi, két pohár borral. Egyiket a lány felé nyújtotta. Észre sem vette a lány mikor ürült ki a második üveg bor, csak a férfit látta. Ruganyos teste egy ragadozóra emlékeztette, csillogó fekete haja a holló szárnyait idézte, a szeme pedig... A szeme fogva tartotta.
Nem tudta mi késztette rá, az egész napi koplalás, a két üveg bor, a hívogató szőnyeg, de a lány felállt, a férfihoz lépett és megcsókolta. Egészen rövid csók volt, kicsit tapogatózó, kicsit félénk, mint maga a lány. Menten visszahúzódott, ahogy érezte, hogy a férfi megkövül érintésétől.
- Bocsánat, nem tudom mi lelt. Még sohasem csináltam ilyet. Még férfival sem voltam, nemhogy lerohanjam...- Azt hiszem jobb, ha én most megyek.
Látszott a lányon, hogy tényleg megijedt a saját viselkedésétől. Zavartan letette a poharat az asztalra, és szedelőzködni kezdett. Ahogy elindult volna a kijárat felé, a férfi megragadta a kezét és maga felé húzta. Ott álltak egymással szemben, és csak némán nézték egymást.
- Csábított már el férfit?
- Nem, én még soha sem.. én nem.. nem is akartam...
- Csitt- mondta a férfi. - Maga gyönyörű.
A férfi megfogta a lány kezet, és a megkeményedett hímvesszőjéhez irányította azt.
- Érzi ezt? Ez a csókja hatása.
A lány megborzongott az ismeretlentől. De egyben a vágy is átjárta testét. Bátran a férfi szemébe nézett: - Megtanítja, hogy kell elcsábítani egy férfit? - kérdezte.
- Ugye tudja, hogy ha elkezdünk játszadozni, én nem érem be csak a csókjaival? Mindent vagy semmit akarok. Mi a válasza?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 01. 21. csütörtök 06:03
Egész jó kezdés!
#4 zsuzsika 2015. 01. 18. vasárnap 10:11
Nekem kissé összecsapott történet.
#3 listike 2013. 09. 30. hétfő 13:40
Hiányos azegész.
#2 kelyhecske 2010. 05. 16. vasárnap 22:39
nem értem miért nem lehettek többet együtt, ez nem derült ki számomra..
#1 Törté-Net 2007. 04. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?