A+ A-

Valakivel kéjen, vágyon át

Előkép
Panelházas szoba, asztal fölé görnyedő félmeztelen fiúalak, elsötétített ablakok, sarokba hányt összegyűrt papírok, s a plafonból lógó fényforrás.
A zugba fény árad, ahogy valaki benyit a lakásba.
- Hahó! Kali itthon vagy?
A fiú felkapja a fejét, s a belépő nőalak felé néz. Egész este tanult szeme vörösen méri fel annak idomait. Natasa lépett be.
- Te azóta csak tanultál- a lány, mintha nem is lépne odalibben az asztalhoz, s kezével a fiú hajába túr- tudom, hogy a vizsgákra készülsz, de ez már butaság Kalán.
- Te szép és boldog, ki fényben élhetsz,
Nékem egy hű szív az egész világ!
- Ööö. Tessék?
- Ah bocs, Verdi, Aida.
A lány szeme az asztalra siklik, ahol nem tankönyvek fekszenek, hanem rengeteg libretto, papír, olló, s toll.
- Mit csinálsz?- teszi fel a kérdést nagy sokára- Azt hittem szexológiát tanulsz, nem.. nem.. operaénekesnek készülsz.
- Igazad is van- Kalán tekintete a lány melléről nyugodva a szemébe nézett- de tudod azokban is rengeteg szex található.
- MI?
- Igen- szeme visszatért eredeti nyugvóhelyére- Például A Rigolettoban a herceg és Gilda, vagy a Bánk bánban Otto és Melinda, a Kegyencnőben Alfonso és Leonore, vagy...
- Elég elég, te bolond vagy!
- Nem- azzal felemelte tekintetét a lány két lába közül, s mint a kutya megrázta a fejét- Megmutatom.
- Hogy?
- Igyunk egy kicsit!
Kivonultak az erkélyre, s a fiú nyújtotta pálinkával nedvesítik be ajkaikat, torkukat, s elméjüket. Pár perc tivornya után egymáson hevernek, s álomba merülnek.
1.: Olasz falucska
Natasa egy kis falucska határán ébred. Férfiak és nők jönnek a földről, a munkából. Valaki karon ragadja.
- Gyere Adina, ezt nem hagyhatod ki.
- Ki mi...?
- Gyere, én vagyok az Gianetta
Így a lány teljesen értetlenül - ő Natasa, nem holmi Adina- szalad kísérőjével végig egy kőúton, el a pálmafák mellett, a kék ég alatt, mígnem előttük megjelenik egy kis sikátor, s ők megállnak egy parasztháznál.
Nagy meglepetésére kísérője elkezd vetkőzni.
- Gyerünk, siess! Ma érkezett a városba, iszonyatosan jól tudja nyomni!
Döbbenete még mindig nem engedte cselekedni, így hát nagy bosszúsan Gianetta vetkőztette le anyaszült meztelenre. Lassan feleszmélt, ahogy beléptek a házba, ami egyetlen szobából állt, s csak egy nagy ágy, egy éjjeliszekrény és egy perzsaszőnyeg népesítette be.
- Hol van...- kezdte volna a kérdést, de ekkor az ágyról felugrott egy alak. Natasa szíve is ugrott egyet, mert felismerte az alakban Kalánt, csak épp nem Adidas pulóverben, hanem egy vászongatyában, s egy olasz kalapban.
Ismerőse udaugrott újdonsült barátnőjéhez, elkapta a derekát, majd elkezdte csókolgatni a nyakát.
- Ah Nemorino...
Mintha száz keze nőtt volna, úgy tapintotta meg a lány minden egyes porcikáját, s mintha ő lett volna a nyári hő, úgy melegítette fel vággyal.
Végigcsúszott a lány öléig, ahol megállt, s szenvtelen pillantásokkal nézegette. S nézte. Csak semmittéve néte.
- NEMORINO!- ordította a lány- NE TEDD EZT VELEM!
- Erre vártam drága! S belefúrta fejét a lány vágatába.
Natasa- Adina csak állt ott, ám rá sem voltak teljesen hatással a látottak, melle, s édes szerve utaltak rá csendesen.
Gianetta lerántotta a fiú vászonnadrágját, s egy gyors mozdulatokkal kezdte el szopni hímvesszejét. Az extázisba lépett fiú feje hátravetült, keze oldalraröpült, s hörögve élvezte a játékot. Az első pillanatok után odahúzta magához Adinát, s a fülébe súgta.
- Gyönyörű vagy, gyönyörű a tested - s elkezdte melle környékét végignyalni. Mindhárom szereplő innentől kezdve teljes idő, s térnélküliségbe kezdett zuhanni. Csak képek villantak már be nekik, ahogy Gianetta abbahagyja a szopást, s Nemorino lassan barátnője vágatába vezeti a valót, aki ezt sikoltva élvezi, majd kiszáll belőle, s felváltva juttatja el a két lányt az öröm küszöbére.
Adina a sokadik váltás után már könyörög, hogy jutassa már el végre a csúcsra, ne játszon vele. Erre a fiú csak elmosolyog, s kiszáll belőle. Utánakap, mire a fiú belecsókol barlangjába, aztán Gianettához fordul. A két kiéhezett lány egyszerre veti rá végül magát igazságot követelve a fiúra, kéjt és örömet követelve a lába között egyenesedő rúdtól.
Adina bírja kevesebb ideig, a szétrobbani látszó világ hevével ugrik fel a hímvesszőre. Mozog rajta, érzi a beteljesedést. Ugrál rajta, ott áll a kéj kapujában, eszeveszetten üvölti a kieléedst, s végre...
2.: Párizs
Natasa egy hatalmas bálteremben ébred. Egyik pillanatban a fellegben érzi magát, most meg kielégületlenül egy kabáttárolónál. Vágya nemhogy csillapodna, kiéhezve rohan a táncparkettre, ahol nyomban megszólítják.
- Valery Violetta drágám! - egy kedves arcú fiatalember, kinek arcát maszk takarja jön felé több szintén áarcos barátjával - Valery drágám, valami baj van? Szerelmem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:34
Szerintem gyenge.
#3 papi 2014. 04. 8. kedd 18:52
Érdekes
#2 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:55
Furi.
#1 Törté-Net 2007. 04. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?