A+ A-

Nedves meglepetés

Szép napos délután volt azon a tavaszon, mikor a hétvége kezdetén épp felébredtem. Szombat reggel lévén aludtam amíg jólesett, nem zavart meg semmi az álmomban. Akkor már jóideje egyedül éltem, nem úgy keltem fel a reggeleken, hogy volt valaki mellettem. A nyitott ablakon jött be a friss tavaszi levegő, szinte szó szerint a hasamra sütött a nap. Azon a reggelen minden mintha teljesen azért lett volna, hogy kipihenjem a hét fáradalmait, hogy ne foglalkozzak semmi olyannal, ami meggátolna egy jó kiadós pihenésben. Megreggeliztem, majd leültem a számítógépem elé és megnéztem a friss híreket, nyugodtan, ahogy arra minden normális ember vágyik ilyenkor. Álmomban sem gondoltam volna, hogy amikor megcsörrent a telefonom, egy régi ismerős hang szól majd. Renike hívott, egy régi főiskolás lány az életemből. Kellemes meglepetés volt, ahogy a hangját hallottam a másik oldalról. Amikor évekkel ezelőtt először találkoztunk, egy nyugost téli este volt. Beszélgettünk sokszor, majd persze jött egy este amikor minden megváltozott. Elautóztunk egy elhagyatott helyre majd átöleltük egymást és összeforrtunk...persze itt még korántsem történt meg minden.
A lány gyönyörű volt pedig: barna vállig érő haja dúsan hullámzott ahogy járt, mosolya édesen nőies és szemei igézően kacsintottak felém mindig. Teste vékony és formás, mellei kellemesen gömbölyödtek és sosem volt panasza felesleges kilókra. Ahogy járt, csípője minden férfiszemet magára vonzott, mert képtelenség volt nem odanézni! Emellett már csak a lány temperamentuma volt olyan erős, hogy muszály róla írnom pár szót. Imádtam, ahogy szembejött velem az utcán, majd minden köszönés nélkül először megcsókolt erősen magához szorítva, majd úgy szólt hozzám miután már levegőhiány miatt nem tudott tovább csókolni. Ez csak egy volt az ezernyi apró dologból, amivel magához tudott láncolni. Aztán egy nap véget ért a dolog...se szó se beszéd elhagyott, nem beszéltük meg, nem keresett többet, én se tudom mi okozta a végét. Így telt el több hónap, miután egyszer csak leülve a gépem elé láttam, hogy bejelentkezett a mindenki által használt üzenőprogi főablakába és elérhetővé vált számomra. Akkor már rég nem éreztem semmit iránta, pusztán a kiváncsiság vezérelt...mi lehet vele? Hol jár? Mit csinál? Ezek után a dolgok után mikor először szóba elegyedtünk, véletlenül se hozakodtam elő a témával, ami köztünk volt. Nem is kellett, örültem, hogy jóba vagyunk, mert nagyonis aranyos csaj, akivel mindig szívesen vált pár szót az ember. Így vettem fel a telefont azon a reggelen is, amikor a netet böngészve láttam meg a telóm kijelzőjén a nevét.
- Szia Renike! - szóltam a telefonba meglepetten
- Hello! Bocs hogy zavarlak korán reggel, csak szeretnék kérdezni tőled valamit! - mondta
- Mondjad nyugodtan, mibe tudok neked segíteni?
- Lenne egy kis gondom...sajnos hétfőre ki kell nyomtatnom egy anyagot a fősulira és elromlott a nyomtatóm. Tudom, hogy értesz ezekhez és sajnos nincs más akit el tudtam volna érni most. Valahogy nem tudnál segíteni rajtam?
- Akarjak? - kérdeztem vissza mosolyogva viccesen - Persze hogy segítek, hisz ismersz! - mondtam aztán Renike megkönnyebbülésére
- Jajj nagyon köszi, légyszi gyere amint tudsz, fontos lenne!
- Ok! Induljak most rögtön esetleg?
- Az lenne a legjobb! - mondta már mosolyogva a telefonba
- Jó akkor magamra kapok valamit és elindulok feléd, fél óra és ottvagyok szerinted.
- Nagyon köszönöm!! Mivel hálálhatom meg? - kérdezte megszeppenve
- Hát, talán készíts ki egy jó hideg pohár üdítőt, úgyis szomjas leszek! - válaszoltam viccesen ismét
- Az mindenképp meglesz, csak gyere!
- Jólvan, nemsoká ottvagyok, szia!
- Köszi mégegyszer, várlak, puszi! - mondta az exbarátnőm és én mosolyogva lenyomtam a telefont.
Kusza gondolatok jártak a fejemben. Ugyan találkoztunk párszor az előbb említett üzenőprogis beszélgetéseink óta, de persze a baráti csejen kívül semmi másra nem volt időnk. Most pedig itt egy egész délelőtt, és meghív magához (még ha kényszerből is). Furcsa, gondoltam én, de el is hesegettem a gondolatot, mert már indultam is. Beszálltam az autómba és mentem Renike lakhelye felé. Nem laktunk messze egymástól, alig pár kilóméterre. Két külön városkában éltünk, de 30 perc alatt mindig kényelmesen át tudtam menni hozzá. Így történt most is, átérve a szomszéd kisvárosba, rég elfeledett emlékek kezdtek ismét előtérbe kerülni a fejemben. Már majdnem a telefonomért nyúltam, mert én buta nem kérdeztem meg merre találom a házukat. Szörnyű a memóriám, el is felejtettem a sok hónap után, hogy merre kell mennem Renikéék felé. De aztán csak odataláltam és máris ott áltam a szépségesen izgató exbarátnőmék háza előtt. Mindig ez jutott róla eszembe, mert tényleg ez volt számomra. Egy szépség, és örökké izgató! Odaléptem az ajtóhoz és becsöngettem. Hallom, hogy jön kifelé, nyílik az ajtó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2018. 02. 11. vasárnap 07:36
Tetszett!
#3 szekely18 2015. 03. 13. péntek 15:39
Nekem tetszik!
#2 listike 2014. 03. 6. csütörtök 12:03
Ez igen. Nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2007. 04. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?