A+ A-

Mutasd meg mi a szerelem

Jerry már egy hónapja járt Marionnal, mikor elhatározta, közelebbről megismerkedik a seggével. Mindenekelőtt nagy, kerek húsos hátsó fele volt az, ami a kistermetű, barna hajú és barna szemű szépséghez vonzotta. Most pedig teljes egészében ki akarta azt élvezni, sőt, égető szükségét érezte: jól elnáspángolni, aztán megbaszni, ha csak egy mód van rá.
Kissé aggódott azonban amiatt, hogyan reagál majd erre a lány, ha szembetalálja magát az ő mindent elhomályosító fenék-imádatával. Eddig óvatosan bánt a lánnyal - a szex az összes hagyományos pózban és testnyílásokban folyt -, mert ő már úgy gondolta, talán Marion számára az "egyetlen"; okos, melegszívű, intelligens, szereti a focit, csodás kemény mellei vannak és ott az az ördögien kívánatos gömbölyded feneke. Ugyan mi mást kívánhat még egy férfi? Jerry már szinte látta magát, hogy végleg megállapodik a lány mellett. De mindenekelőtt ki kellett elégítenie az anális szex iránti vágyát és felmérni, hogy reagál erre a leány.
Marion ott állt Jerry öltözőszekrényének tükre előtt, napbarnította kerek hátsóját elbűvölően választotta ketté középen egy szexis fekete tanga-bugyi pántja. Nem is volt rajta semmi más, csak ez az erotikus alsónemű és a mosolya, miközben épp készülődött, hogy ellássa másodállását mint felszolgáló a Laissez Faire-ben, ebben a lerobbant éjszakai klubban az East Side-on. Hiányos francia szobalány ruhája ott feküdt a rézágy lábánál, amelyen Jerry nyújtózkodott. Meztelen volt, farka kezdett megkeményedni, miközben elhatározta magát és Marion gömbölyded, bronzos farpofáit tanulmányozta.
- Nem szeretem, hogy abban a lebujban dolgozol - mondta végül és a lány fenekének hajlatait bámulta, miközben Marion a száját rúzsozta.
A lány most ajkait csücsörítette és egy csókot lehelt Jerry tükörképére.
- Attól félsz, összeakadok valami gazdag playboy-jal? - kérdezte incselkedve.
Jerry most megragadta merev farkát, ujjait végigfuttatta a lüktető hímtag véredényekkel telt hosszán és éhes pillantásával szinte felfalta a lány érett őszibarackra emlékeztető fenekét.
- Nem szeretem, mikor ott parádézol abban a kócerájban és a segged riszálod a sok részeg fazon orra előtt.
- Nem tehetek róla, drágám. Ebből fizetem a tandíjat. Még egy év és meglesz a diplomám, aztán egy halom pénzt keresek. De addig... - azzal megvonta vállát, farpofái csábítóan hullámzottak.
Jerry most lecsusszant az ágyról, és odament Marionhoz, előremeredő farokkal, mely pontosan mutatta az utat a lány fenekéhez. Két nagy kezét Marion vállára tette, nagy faszát a duzzadó farpofáknak nyomta. Marion megpaskolta Jerry kezét, majd sminkes neszesszeréből előhúzott egy üveg szempillafestéket és kezdte ecsetelni szempilláit.
Jerry keze most lehullott Marion válláról és egyet hátralépett. Lepillantott a lány bronzos fenekére, miközben a harag és kéjvágy lángolt benne. Most felemelte egyik kezét, kissé habozott, aztán keményen lesújtott Marion seggére.
- Hé! - kiáltott fel a lány és megragadta az öltözőszekrény szélét, a szempillafesték pedig a szőnyegre bukfencezett.
Jerry most újból rávágott a lány szexis farpofáira, aztán újból és újból, fogait összeszorította, szeme égett. Marion felnyögött, a fájdalom és örömérzet keveredett benne, teste reszketett. Jerry észrevette, hogy reagál a lány és ujjongott, felváltva ütlegelte egyre vörösödő farpofáit.
- Atyaisten - kapkodott levegő után Marion és megrázkódott a csapások hatására.
Jerry gonoszul vigyorgott, szinte eksztázisba esve látta, hogy a mindig fegyelmezett, hagyományos szexet kedvelő barátnője élvezi az ő szeretetének brutális megnyilvánulását.
- Csak nem fáj, édesem, vagy igen? - sziszegte a lány fülébe a fenekét csapkodva.
Marion a fejét rázta.
- Nem, nem, de... de készülnöm kell, megyek dolgozni...
- A munka várhat - recsegte Jerry.
Rávágott a lány jobb farpofájára, aztán a balra, újfent mozgásba hozva a barna, vörösödő húsos segget. Marion lesunyta fejét és hátralökte fenekét, csillogó barna haja az arcába hullott, körmei a fa öltözőszekrénybe vájtak.
Jerry fasza mint az acélrúd feszítette szét Marion selymes farpofáit. Két kezét most mereven, vízszintes helyzetbe nyújtotta ki, aztán térdét beroggyantva egyszerre ütötte Marion hullámzó vánkosait.
Az ütlegek hangosan csattantak, a lány sikolya még ennél is hangosabb volt. Jerry egyre csak ütlegelte, az öltözőszekrény nyikorgott a lökésektől, a lány teste reszketett, a formás segg húsa vonaglott. Marion ülepe elektromossággal telt meg, Jerry tenyerének brutális, ám áldásos csapásai a lány seggére szexuális szikrákat küldött a lány egész testébe, amitől az reszketett, a seggrepacsira való érzékenysége most vadul tört felszínre.
- Szóval szereted, ha elverem a segged, igaz? - szűrte a szavakat a fogai közt Jerry retorikusan, ezúttal csak egy kézzel ütve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 16. vasárnap 16:05
Nagyon jó
#7 A57L 2014. 03. 2. vasárnap 09:05
Nagyon jó.
#6 Viquel 2012. 06. 20. szerda 21:48
Aranyos nyes
#5 tiborg 2012. 05. 7. hétfő 05:07
Szorakoztato,de nekem tul s/m.
#4 Pavlov 2012. 03. 28. szerda 15:51
Jóféle Shavo-s...
#3 joozsi 2012. 03. 28. szerda 09:07
Joó!
#2 Rinaldo 2012. 03. 28. szerda 07:35
Megkapta a magáét a seg verésért és a segbe dugásért.
#1 Törté-Net 2012. 03. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?