Én és a legjobb barátom

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.64 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2007. március 9.
Hossz: 5 347 karakter
Elolvasva: 2 422 alkalommal
21 éves vagyok. 2 éve élek Pesten a barátaimmal, Bogival, Zsuzsival és Zolival. Így éltünk négyesben, egész addig míg Zoli el nem költözött. A mákos gyerek a szüleiktől kapott egy saját lakást, ami valljuk be nagyon király volt. Nagyon sajnáltam, hogy elköltözik, mivel ő volt az egyetlen meleg ismerősöm Pesten, akivel nagyon jókat tudtam dumálni. Zoli egyébként magas, szőke kék szemű srác volt. Nagyon helyes...

Én és a lányok elhatároztuk, hogy keresünk egy új lakótársat... "és ugye, aki keres, az talál! "
Mi is így voltunk vele... a lányok találtak egy új lakótársat, Robit. Először mikor találkoztam vele, nagyon mély benyomást tett rám és a lányokra is! Nagyon helyes volt. 183 cm magas, sportos, fekete hajú, kék szemű álompasi lakott a mellettem lévő ágyon...

HUH! Éljen az anyatermészet! Ahogy teltek a hónapok, én és Robi nagyon jó barátok lettünk. Sokat jártunk bulikba, moziba, együtt tanultunk, sőt néha a tanulás olyan hosszúra sikeredett, hogy volt együtt aludtunk... Azokat a pillanatokat élveztem a legjobban. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjek: SZERELMES VAGYOK ROBIBA!! A lányok és Zoli is figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mert nem tudhatom, hogy Robi meleg-e.

Sajnos én nem hallgattam rájuk! :( Emlékszem, Kedd volt, amikor hazaértem az egyetemről és Robi már otthon volt,... egyedül. Gondoltam, ez egy jó alkalom arra, hogy elmondjam neki mit is érzek iránta. S nem is sejtettem, hogy a vesztem felé rohanok! Elmondtam, neki hogy szerelmes vagyok belé.
Hihetetlen reakciót váltott ki ez belőle... elkezdett ócsárolni és közölte velem:"Én nem szeretem a melegeket, de tudván, hogy te is az vagy, akivel még együtt is aludtam Téged egyenesen utállak! "
A szívem majd szétszakadt, mert életembe nem láttam még annyi gyűlöletet, ember szemében! Mint ilyenkor mindig, ha bánatom van, elvonultam egy csendes helyre, a Margit-szigeten... Sokáig maradtam ott, egyedül, gondolkozva azon, miért ilyen nehéz melegnek lenni! Hirtelen megjelent Zoli és beszélgetni kezdtünk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.64 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. július 27. 10:19
#3
Nem az én világom, csak a pontok miatt.
1
v-ir-a
2012. szeptember 2. 21:56
#2
ez aranyos volt🙂
1
T
Törté-Net
2007. március 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1