A+ A-

Kis esti szórakozás

Aznap szokás szerint holdfáradtan estem be az ajtón a kimerítő hajtás után, s bár szédelegtem az éhségtől, nem maradtam hűtlen esti szeánszomhoz; talán szokásaim rabjává váltam az elmúlt hónapok folyamán, de akkoriban így esett jól.
Először belefeküdtem egy kád forró vízbe, s vörösbort iszogatva pihentettem testemet fél órán keresztül, majd rendeltem egy pizzát és bekapcsoltam a számítógépet. Felkerestem azt az oldalt, amelyre most ezt a történetet írom, s némi tallózás után ott kötöttem ki, ahol szinte minden este: Tóth Anita két kis állatos sztorijánál. Nem a sztorik voltak igazán érdekesek - századszori olvasás után már nem sok újdonságot nyújthattak -, hanem szerzőjük elképzelt lénye. Írásai alapján úgy gondoltam, ez a nő megfelelő alanya lenne gyengéd perverzióimnak, s éppen ezért vált állandó főszereplőjévé félkezes huncutkodásaimnak; néha kissé molett, kiéhezett negyvenesként, máskor szédült kiscsajként bukkant fel képzeletemben, de a lényeg ugyanaz: akkorákat spricceltem rá, hogy sokszor magam is meglepődtem.
A pizza nemsokára megérkezett, én pedig meredező farokkal álltam neki az evésnek. Az utolsó pillanatig szeretem húzni a dolgot, s csak akkor állok neki a játéknak, amikor már remeg a lábam az izgalomtól. Megadom a módját, na. Mióta gyönyörű barátnőm otthagyott, úgysincs más esélyem a kielégülésre, s nem érzek még kellő erőt arra, hogy újabb lányok után kajtassak.
Kaja után kimentem elszívni egy cigit az erkélyre, s ekkor kezdődött mindaz, amire azt szokták mondani, hogy "kedvező irányba fordultak az események". Megláttam ugyanis Katikát, aki minden este a játszótéren sétáltatja böhöm nagy kutyáját; Brúnónak hívják az állatot, s veszettül szép dög. Egy alkalommal tanúja voltam egy érdekes eseménynek: Katika kilépett a videotékából, s miközben Brúnó pórázát próbálta leoldozni a korlátról, elejtette a kölcsönzött DVD-ket. Amint lehajolt értük, a kutya ráugrott hátulról és félreérthetetlen mozdulatokkal próbált saját maga és gazdája kedvében járni. Túl profin csinálta ahhoz, hogy egy hirtelen ötletnek tulajdoníthattam volna az egészet, s ekkor határoztam el, közelebbi ismeretséget kötök a lánnyal.
Katika valójában nem túl szép csaj, de gyönyörű testtel áldotta meg az evolúció Mellei hatalmasak, formás lábait pedig döglesztően vonzóvá teszik harisnyái, amelyek az általam kedvelt színekben - fekete, dohánybarna, testszínű - pompáznak. Soha nem beszéltem vele pár szónál többet, de kicsit érdes hangja annyira erotikus csengésű, hogy már majdnem attól a gatyámba élvezek. Egy szó mint száz: az utóbbi időben Katika Tóth Anita váltótársává lépett elő, sőt sokszor párosan jelennek meg képzelgéseimben.
Elnyomtam a csikket és úgy döntöttem, ma nem lesz faszkiverés. Nem, kisfiam, a lúzerek játéka ez, neked elég volt belőle egy időre, sőt sok is... Felkaptam valami ruhát és pár perc múlva már Katikával társalogtam a téren.
A lehető legegyszerűbben zajlottak a dolgok, tőszavakban a következő történt: illedelmesen köszöntem, megsimogattam Brúnót, megkínáltam Katikát egy cigivel, majd elpanaszoltam neki, hogy beszart a DVD-lejátszóm, pedig most kaptam kölcsön egy kurva jó filmet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 11:11
Nemtetszett!!!
#5 listike 2014. 03. 5. szerda 12:46
Nem tetszett.
#4 papi 2013. 08. 1. csütörtök 05:33
Csak tudnám miért hagyott el a barátnőd?
#3 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:23
Kissé elsietett de nemrossz.
#2 Sasha 2007. 03. 5. hétfő 17:59
elkapkodott
#1 Törté-Net 2007. 03. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?