A+ A-

A berlini kaland

A késztetés, hogy megírjam ezt a sorozatot, már hónapok óta bennem volt. Fantáziavilágom gazdagsága, a képek, az újabb ötletek, történetek egyszerűen nem hagytak nyugodni. Oly élénkek, és valósághűek, hogy úgy érzem ki kell adnom magamból... hogy mások is átélhessék.
Néhányuk képzeletem szüleményei, melyek valós alapokon nyugszanak, a másikuk pedig álmaimból bontakoznak ki. Színesek és különlegesek, mindegyik más és más. Összeköttetést, vezérfonalat ne keress köztük.
Kérlek, csak akkor olvasd, ha nem zárkózol el az érzelmi kitörésektől, a megrázkódtatásoktól, a szexuális kalandoktól. Ezek mind életszerűek, amik talán valahol, valakivel már megtörténtek, de az is lehet, hogy valóban csak a képzeletemben léteznek. Nem is meseszerű, (túlzottan "nyálas" logikus, happy enddel a végén) egyik sem, de nem is ridegebb, és erőszakosabb mint az élet. Egyszerűen csak... érzelmileg gazdag és talán színesebbé teszi szürke hétköznapjainkat.
A barátnőm testvére volt. Számomra egy teljesen jelentéktelen figura. Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy milyen, semmit nem tudnék felelni rá. Pedig rendben van a srác... Nagyon is. De engem mégis hidegen hagy.
Mivel az élet néha annyira kiszámíthatatlan, ez a történet most mégis róla fog szólni.
Emlékszem, amikor először találkoztunk. Elromlott a lap-topom és a barátnőm átküldte, hogy megnézze. Szép kis találkozás... "Örülök, hogy megismertelek, megnéznéd a gépemet?". De nem is készültem semmire. Nem volt mire készülnöm. Alapjában véve egy izgő-mozgó kis kamasz voltam. 14 éves. Bármilyen fiúról volt szó én ugrottam a tükör elé, órákig készülődtem, sminkeltem, felvettem a legszebb "otthoni" ruhámat. Még akkoris ha csak egy villanyszerelőről volt szó. "Sosem lehet tudni..." -gondoltam.
De itt nem. Rövidnadrágban voltam, amit normális esetben soha nem vennék fel. És egy lógó, agyonmosott pólóban, kócos, hanyagul felfogott hajjal. Itt nem számított. Hiszen egy nem túl közeli barátnőm testvére. És 19. Éreztem, hogy nem fog érdekelni... és amikor megláttam...
Tényleg nem érdekelt. ?
Egyáltalán nem volt helyes, az arca is semmitmondó. Inkább csak szimpatikus. Egy olyan "a barátnőm öccse" érzés volt. Még az sem számított milyen lesz az első benyomása rólam, a 14 éves kis vézna kamaszlányról.
Azután összesen 2x találkoztunk. Egyszer elmentünk együtt egy koncertre. Máig sem értem, hogy jött ez az egész... hogy mi, együtt, el, egy koncertre. ? De nem volt rossz. Utólag megtudtam, hogy csípi a fejemet... hát én is bírtam az övét. De semmi több. Szinte még azt sem vettem észre, hogy fiú.
Egyébként egy nagyon intelligens, művelt srác. Túl messzinek is éreztem magamtól. Olyan erősnek, talpraesettnek tűnt, aki imád élni és tudja, mit akar. Én meg csak a kis, aranyos "picilány" voltam. Semmi több. Ő főiskolára járt, én általános iskolába. Mégis megkedvelt engem... legalábbis azt hiszem.
A másik találkozásunk sem volt sokkal különlegesebb. Többen voltunk, így nem sokat beszélgettünk. Emlékszem akkor sem jelentett többet nekem, mint amit eddig: "csak egy srácot". Talán egy picit felnéztem rá. De csak egy picit.
Azóta 4 év telt el. Én 18 lettem. Mondhatjuk úgy, hogy igazi nő. 2 éve, hogy nem voltam már szűz. Épp nem volt barátom, de már nagyon hiányzott egy igazi társ. No meg a szerelem. És a szex. Néha hallottam a srácról a barátnőmtől. Újabban Berlinben élt és dolgozott, állítólag nagyon jól érezte magát. Csak a barátnője hiányzott neki, akivel már 2 éve együtt voltak.
Egy nyári nap hírtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk 2 barátnőmmel, hogy kimegyünk a Berlini parádéra. Persze itt Pesten is van, de nem árt egy kis levegőváltozás. Hátha az ottani más mint az itteni. ? Persze ugyanolyan volt, de nem is ez a lényeg. Meg egyébként is imádom a külföldi kiruccanásokat.
2 hónappal előre már lefoglaltuk a repülőjegyet, nagy lázban égtünk, vártuk a nagy napot. Szóltunk a barátnőmnek is, hogy megyünk, mire úgy döntött jönnek ők is a barátjával, mert amúgy is szeretné meglátogatni a testvérét. "Na ez jó kis buli lesz, együtt mindannyian. Már különben is ránk fér" -gondoltam.
Viszonylag hamar elkövetkezett az indulás. Izgalommal és félelemmel vegyesen buszoztunk ki a reptérig, 3-an voltunk de még egyikünk sem ült repülőn. A barátnőmmel és a barátjával a repülőtéren találkoztunk, ők kocsival jöttek.
Berlin gyönyörű város. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire. Németország sosem volt a szívem csücske, sajnáltam is, hogy ide vezetett első, repülős utam. De aztán nem bántam meg. Pedig nem is sejtettem még, hogy mi vár rám, az elkövetkező 3 napban.
Augusztusi hőség volt, 35 fokkal. Szárnyalt a szívem, ahogy körbenéztem..."Jesszusom, tényleg itt vagyok. Külföldön... életemben először" Szoknyám és blúzom vizesen tapadt rám az óriási hőségtől, de ez sem érdekelt. Itt voltam, Berlinben, együtt azokkal, akik a legfontosabbak nekem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53
2016. 04. 2. szombat 12:07
Nagyonjooó! Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2015. 04. 18. szombat 06:11
Egész jó Válaszolok rá!
#9 A57L
2014. 05. 5. hétfő 05:46
Egész jó írás. Válaszolok rá!
#8 v-ir-a
2013. 01. 6. vasárnap 22:00
nem volt rossz...volt pár ellentmondás is.. Válaszolok rá!
#7 vilagos
2007. 09. 10. hétfő 15:23
heloka Válaszolok rá!
#6 vilagos
2007. 09. 10. hétfő 15:23
sdrht Válaszolok rá!
#5 Karki
2007. 09. 9. vasárnap 23:46
Lehengerlő, Te magad sem lehetsz egy hétköznapi teremtés, még akkor sem ha csak kitalált a történet.
Igényes és nekem át jött amit éreztetni akartál.
Grat, term. 10pont Válaszolok rá!
#4 laci bácsi
2007. 03. 2. péntek 08:14
Nagyon jól a stílusod, érződik, hogy azonosultál a hősöddel.

De Kedves, otthon nálatok nem tanították meg, hogy az öcsike az ugyan úgy később született mint a húg. Nem indogermánok vagyunk! A magyar nyelvben a testvért neme és kora alapján más-más szóval jelöljük.

Sajnos idegen nyelven még nem tudtok, de már magyarul sem!!! Válaszolok rá!
#3 Lemon Orange
2007. 02. 27. kedd 14:02
Maga a történet tetszett, csak mintha már olvastam volna valahol. Válaszolok rá!
#2 D.
2007. 02. 27. kedd 10:11
NAgyon szép írás csak figyelj rá hogy a Zoli mindig Zoli maradjon és ne legyen véletlenül Peti:))
Nálam 10pont Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 02. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!