A+ A-

Cseles ruha

Régóta olvasgatom ezt az oldalt és azt hiszem volt némi hatással rám. Persze igazából csak arra volt jó, hogy előjöhessen belőlem az igazi énem... Nos, a szüleim biztos nem erről álmodoztak velem kapcsolatban.
Bemutatkoznék: nevezzünk engem Bettynek; 44 éves vagyok, férjem és két felnőtt lányom van, a férjem a kétkezi munkájából tartja fenn a családot, a lányaim főiskolára járnak. Egy gimiben tanítok, hobbim nincs, ehelyett sokat járok kondi terembe, ami ugye több szempontból is jó dolog. Két éve végre rávettem a férjem, hogy fizesse a mellplasztikám - huhh, az aztán nem tanári fizetéshez való dolog.
Az intim életem elég unalmas (volt), mondhatni fárasztóan unalmas. Egyszerűen meguntam a férjem. Ezt 21 évi házasság után talán elnézik nekem. Egyébként ezt ő is elmondhatja rólam. A szépítő műtét is csak néhány alkalomra változtatta csődörré.
Amit elmesélek, az tavaly történt és ha megtudná a férjem...
A nyár végén egy kicsit mindig depressziós vagyok, mert nem csak a diákok szeretik ám a szünidőt. Persze nekünk azért időnként be kell nézni a suliba, amit nagyon utálok és ez a kérdéses napon sem volt másképp. Unottan olvasgattam a tanterv rám vonatkozó részét a tanáriban - tök egyedül. Már majdnem feladtam és elindultam haza, amikor kopogtattak a nyitott ajtón. Felnéztem és egy középkorú, de csinos nőt láttam meg a küszöbön.
- Jónapot! - mondta - Azért jöttem, hogy megkérdezzem, mire lesz szüksége a lányomnak az iskolában.
Nagyszerű - gondoltam - telefon nincs a világon? A szülők hülyesége az, amivel a legnehezebb megbírkózni a tanári szakmában. Mivel éppen elég feszült voltam már készültem is irdatlanul lehordani a kedves anyukát, de...
- Szeptembertől ebbe az iskolába fog járni és gondoltam elhozom, hogy ne legyen olyan idegen számára ez a hely - mire ezeket mondta, már közelebb léptem hozzá és láttam a háta mögött a folyósón nekem háttal álló lányt, amint a kiakasztott képeket nézegeti (a jó ég tudja, mit nézett rajtuk: fizikusok, költők, stb. szóval a tananyag részei, dög unalom).
Meleg volt, ő meg ennek megfelelően volt öltözve. A hosszú barna haja copfba kötve, világoskék pólója és rövid farmernadrágja volt. Amikor észrevette a jelenlétem, rötön megfordult. Bemutatkozott - Szilvi vagyok! - és valahogy olyan kedvesnek tűnt, hogy elszállt a haragom.
Aznap már nem történt semmi érdekes - ők félig-meddig informáltabban, én egy kicsit jobb kedvűen tértem haza.
Szilvit hetente csak kétszer láttam - ennyiszer tartottam neki órát, de valahányszor az ő osztályába mentem, mindig egy kicsit izgultam, hogy jó benyomást tegyek (akkor még nem sejtettem, hogy mi lesz ebből).
Az órákon nagyon okosnak tűnt, gyakran jelentkezett, aminek kezdtem örülni - és nem azért, mert a tanítványomra voltam büszke; neeem!
Amikor vele beszéltem feltűnt, hogy milyen szép. A lófarok, amit általában viselt nagyon jól állt neki, a haja csak úgy csillogott az ablakon át beáradó fényben. A tekintete mindig ragyogott és a hófehér bőréhez tökéletesen illetek a kicsi vékony piros ajkai, a pisze orrocskája, a kissé csontos, de szép állacskája és az erős, de finom nyaka. Egyébként is csontos, erős alkatú volt, de minden tökéletes harmóniában volt a testén. Azt mondanám, hogy amolyan markos cicijei és vaskos combjai összhangban voltak egyész valójával.
Mindezt persze nagyon óvatosan figyeltem meg, nehogy észrevegye rajtam valaki - ui még soha nem vonzódtam nőhöz azelőtt és a szégyenbe belehaltam volna (szülők, kollégák, rokonok, barátok - még belegondolni is rossz, milyen lenne, ha megtudnák).
Hogy folytassam: végül azon vettem észre magam, hogy minden pillanatban erre a lányra gondolok. Már attól tartottam, hogy álmomban beszélek róla és a férjem nagyon éberen alszik...
"Ennek meg kell változnia!" - határoztam el. De hogyan? Szerencsére kitaláltam valamit (pedig nem vagyok túl kreatív).
Az egyik órám kora délután volt a lánnyal - gondoltam "ez az! Ez az én nagy lehetőségem!"
Egy csomó diát meg fényképet (nagy albumokban) vittem az órára - jó előre odakészítve mindent, az írásvetítőt is. 45 perc nagyon hosszú idő (a gyerekek persze örültek, hogy nem tanulnak semmit), aminek eljött a vége. Kicsengettek. Megkértem Szilvit, hogy segítsen ezeket vissza vinni a raktárba, ahonnan származnak és ő beleegyezett. Tehát felpakoltunk mindent az írásvetítő gördíthető asztalára és egyenest be a raktárba. Ott elkezdtem bepakolni sorban a diákat, az írásvetítőt a helyére toltam, következhettek a fotóalbumok.
Közben az ájulás kerülgetett, mert Szilvi lábai előtt hajolgattam. Apám! Rövid szoknyája alól szinte világítottak az izmos (nőiesen izmos) combok - BÁRMI LEGYEN IS, MEG KELL KAPNOM!
A fotóalbumok helye az egyik magas polc legtetején volt. Volt ott létra az ilyen tornamutatványokhoz, de én jóelőre gondosan elrejtettem. Helyette egy széket lehetett igénybe venni, ami ugye "billeg".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 7. csütörtök 09:39
Nem egy elhivatott tanárról szól a sztori. Jobb lenne, ha más foglalkozást keresne magának. Ha ettől eltekintek, akkor nem rossz.
#5 zsuzsika 2015. 01. 3. szombat 08:05
"Azóta már 14 éves lett"A középiskola nem abban a korban kezdődik?
Amúgy gagyi.
#4 genius33 2013. 03. 13. szerda 12:15
Cukis smile
#3 eznemigaz 2008. 02. 15. péntek 13:59
nagyon izgi
#2 D 2007. 02. 26. hétfő 11:51
Ha jól tudom 18 alatt a homoszexuális kapcsolat törvényellenes, de mindegy. A tanár-gyerek kapcsolat meg egyébként is necces, mert egyértelmű alá-fölé rendeltségi viszony, ezért mindíg kérdéses a belegyezés.

Úgy érzem kicsit el lett kapkodva. Részletesebb is lehetett volna. :)
#1 Törté-Net 2007. 02. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?