A+ A-

A segítőkész eladó

Tök mindegy miért ír az ember történetet. Na persze azért veti papírra, hogy esetleg másoknak is élvezetet nyújtson. Azonban ez korántsem olyan egyszerű, hiszen mindenkit más indít be. Hogy lehet tehát olyan erotikus történetet alkotni, amely mindenki igényeit kielégíti, kérdeztem magamtól. Sehogy. És ez így igaz. Mindenképpen lesznek olyanok, akiket nem fog meg, nem érdekel, vagy egyszerűen hidegen hagy a sztori. Vagy azért mert túlságosan "kitalált szaga van", vagy azért mert egyáltalán nem kreál az olvasóban semmiféle szexuális gondolatot. Magyarán tökéletest nem lehet alkotni. Ez van. A történet lehet teljesen pornografikus, vagy érzelgős, esetleg érzéseken alapuló, netán száraz leírás. Sokan a való életben megélt kalandjaikat írják meg, vagy esetleg olyat, amit valakitől hallottak.
De persze a fantázia is szülhet meséket. Sőt, nagyon jó meséket, csak hát ugye itt figyelembe kell venni, hogy az író egy kicsit- esetleg nagyon - elrugaszkodott a realitástól. Talán csak épphogy megváltoztatott valamit a való világban és ez máris egy történet elindításához érkezett.
Mondjuk egy fehérneműboltba. Egy extra fehérneműboltba.
- Jó napot kívánok, szeretnék egy fehérneműt vásárolni!
- Természetesen uram. Milyet parancsolna? - kérdezte mosolyogva az eladó hölgy.
- Huh...nehéz ügy...Tudja, mi férfiak nemigen szoktunk ilyennel bajlódni - magyarázkodtam zavartan - Mit ajánlana?
Elgondolkozott egy pillanatra.
- Bugyit, melltartót... esetleg harisnyát szeretne?
- Tudja hazafelé jutott eszembe, hogy szeretném valamivel meglepni a barátnőmet, de konkrétan még nem tudom.
- A kedves párja szereti a harisnyákat? - kérdezte
- Igen... imádja őket-feleltem csillogó szemmel.
- Nem inkább maga? - kacsintott rám
- Na jó... bevallom... én is - mosolyodtam el
Lehajolt és pár harisnyanadrágot halászott elő a fiókból.
-Nagyon szépek-vettem kézbe az egyiket.
A nylon anyagának érintését nagyon szeretem, most is hosszasan tapogattam a kezembe simuló, testszínű harisnyát. Aztán tekintetem áttévedt a mellette heverő sötétszürke színű darabra, majd a harmadik, enyhén csillogó, nonfiguratív mintákkal díszítettre. Mi tagadás, tetszettek.
- Nagyon szeretem a harisnyákat-bukott ki a számon. -És ezek vajon hogy nézhetnek ki egy lábon? - tudakoltam
Gyenge próbálkozás volt.
- Ha gondolja, felvehetem - jegyezte meg az eladó hölgy.
- Megtenné? Tudja, ha a valóságban látja az ember sokkal jobban el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki vagy sem.
A hölgy nem szólt semmit. Szép lassan kigombolta a farmernadrágját, majd kibújt belőle. Nem volt rajta harisnya, csak egy bugyi; jól esett szép lábain legeltetni a szemem. A nemi vágyam lassan de biztosan tört utat a gondolataim sokaságában. A hölgy is érezhette ezt, de lehet, hogy ő is kezdett ráérezni- esetleg ráizgulni:) - a dologra, mert nem siette el az öltözködést. Leült az egyik székre és szép lassan, komótosan kezdte felhúzni a csillogó harisnyát. A vékony anyag fokozatosan simult a bőrére, egyre szexisebb kinézetet kölcsönzött azoknak a gyönyörű lábaknak. Mikor végül teljesen belebújt, felállt, majd kacéran kinyújtogatta a lábait, mutogatta nekem a harisnyán található szép mintákat. Aztán lassan megfordult, a bugyija átlátszódott a világos színű anyagon. Megsimogatta a fenekét, majd visszafordult és kérdőn nézett rám
- Nos hogy tetszik?
- Mi tagadás... nagyon csábos.
- Csábos? - kérdezte csalódottan
- Igaza van... inkább szexis. - tettem hozzá sietve.
Elmosolyodott. Kérnem sem kellett, újabb darabokat bányászott elő a fiókból. De most már combfixeket tett a pultra. Mikor a titokzoknihoz ért, hangosan felmordultam. Megértette, mert úgy kapta el a kezét róla, mintha 220 voltos hálózati csatlakozóba tévedt volna a keze. Nem is tudom, mit szeretnek a nők ezeken a rondaságokon. Szívem szerint felgyújtanám az összest.
- Húúú... ezek még szebbek- mondtam, mikor a kezembe vettem az egyik combfixet, mely feketén csillogott 10 centis csipkeszegéllyel.
- Megtenné...? - kérdeztem és esdeklőn néztem az eladó felé.
- Persze - mosolygott rám
Kibújt a harisnyanadrágból, majd a combfixet kezdte felhúzni. Egyre izgatóbban csinálta ezeket az öltözködős jeleneteket; látszott rajta hogy mindinkább belelendül a dologba. Lassan haladt előre, direkt simogatta a bőrét, egyszóval szexi volt már az is, ahogy öltözött, aminek meg is lett az eredménye: a nadrágomban ekkor kezdett szűk lenni a hely. Belebújt mindkét harisnyába, majd felállt és úgyanúgy ahogy korábban, ismét illegetni kezdte magát. Fantasztikusan nézett ki, sokkal inkább vágykeltőbben hatott, mint a harisnyanadrág!
Aztán egy gyöngyházszínű, virágmintás darab akadt a kezembe.
- Ez valami fantasztikus! - lelkendeztem. Tényleg meglepődtem, ilyet még sose láttam. Anyaga finom, tapintása bársonyos, egyszóval valami különlegesség lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 07. 22. szerda 06:10
Nagyon jó!
#5 listike 2014. 06. 28. szombat 07:08
Jó volt.
#4 papi 2014. 02. 18. kedd 05:21
Tökéletes
#3 banurr 2007. 02. 21. szerda 13:06
Már volt egy ehhez hasonló történet, de ez is nagyon izgi
#2 Pavlov 2007. 02. 20. kedd 18:50
Egy klasszikus fantázia szép kidolgozása. Jó kis ujjgyakorlat.
#1 Törté-Net 2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?