A+ A-

Edzőtábori dekameron

Éjszaka kezdődött az egész, ahogy így vissza tudok emlékezni a történések elejére. Edzőtáborban összezártan élni egy halom csajnak ház bizony elég nehéz, anélkül, hogy percenként ne mennénk egymás agyára. Egész nap edzés. Délelőtt kettő és délután egy, meg kora este egy újabb... hát örültünk, hogy élünk. Néha kézilabda meccsre is futotta az időnkből, mert különben minden más edzés fontosabbá lett, mint amiért idekerültünk ebbe a dunántúli kisváros edzőtáborába. A városkában egyébként így nyaranta semmi sem történik. Aki tud, elmegy máshová nyaralni, aki meg marad, az vagy kisnyugdíjas vagy dolgozik. Az egésznapi pályán-nyüzsgés után jólesik ágyba menni, ahol senki sem cseszeget semmiért, nem kell időre ezt azt teljesíteni... csak a párna és a hűvös tapintású vékony kis pokróc, az ágyneműhuzatban.
A háromhetes edzőtáborból majd egy hét letelt már. Jószerivel aludni jártunk meg edzésre, mint a programozott holdkórosok. Azon a napon valamilyen nagyobb vihar jött fel estére, és dörgött, villámlott rendesen. El is maradt az esti edzés, mert ugye a fedett csarnokot ilyenkor nyáron renoválják. Így hát korán ágyba kerültünk, ami nem esett rosszul megmondom őszintén, de végre először nem hullafáradtan estem bele.
11-kor így is lámpaoltás, mert Józsi bá' végig üvölti az éjszakát ellenkező esetben... Szóval nagy csöndben és sötétben kuksoltunk a tíz-ágyasban, mi csajok, és azt hiszem egyikünknek sem jött álom a szemére. Nagy fujtatás, forgolódás, mp-3 hangok az elfojtott fülhallgatókból innen-onnan is, ritmikus ciccegés azokból az elcseszett fülhallgatókból... vagy öt különböző ritmusban.
- Ki alszik Csajok, tegye fel a kezét... óriási röhögés, mert ugye a korom sötétben, ez azért nem volt egy rossz poén. Ahogy a nyáresti éjszaka fényei beszűrődtek a vihar után, az maga a csoda. Ráadásul végre be lehetett takaródzni, mert a vihart követő záporszagú levegő végre friss hűvöset hozott, a néha fojtogatni tudó esti melegre. Szóval, ahogy a hangokból hallani lehet senki... Aztán valaki bedobta, hogy nagyon viszket a micsodája egy jó pasira... nagy röhögés és beszólás sorozat indult útjára.
Hogy mikor jött elő a szex-estimese történet? Azt már megmondani nem tudom. Lényeg, hogy nagy "úgyvanozás" közepette megegyezett a szoba, hogy ha van olyan valaki bátor csaj, aki el meri mesélni tök részletesen a pasis ügyeinek szex részét az egy nagy fej.
Persze síri csend lett a válasz, amit nagy röhögés követett.
- Na ennyi bátor csaj egy rakáson...
- Tök ciki, most mit meséljek, hogy bedugta nekem a Paja és rámlőtt a végén, vagy mit akarsz? - mondta Bea hangja...
- Ja, vagy mi volt a legmerészebb szex kalandod, az is jöhet... Neeem csajok?
- Na, miért másoknak nem is volt szex kalandja?
- Krisztának fogadjunk még nem dugta be hapsi... hahahaha...
- Nagyon vicces... szálljatok le rólam... és igenis volt..., sőt egyszerre kettő is volt, ha tudni akarjátok...
- Hűű... Na ezt meséld el Kriiiiszttaa.
- Hogy kettő, és hova dugták kisanyám... hónaljba?
- A fülébe tette, hogy lehet ilyen hülyéket kérdezni...
- Miért, foghatja is mindkettőt a kezébe, nekem egyszer volt olyan is...
- Na, azért csak kiderülnek itt a dolgok...
- És hogy került a te kezedbe két kukkancs?
- Hát az edzőtáborban tavaly... - elcsendesült mindenki... - hát a szomszéd öltöző és tusoló a fiúké volt, mellette a mienk.
- Nnna és... hogy került át oda két hapsi...
- Hát, kukkoltunk - az a helyzet. Óriási röhögés...
- Ti? Mikor?
- Mikor a srácok indultak tusolni, mi csajok bevágtattunk a lányfürdőbe, és hát a két részt a mosdókon felül egy üvegfal választotta el a fiúktól, amit ilyen szar olajzöldre festettek be.
- A szar nem olajzöld - már megbocsáss...
- Kussoljál már...
- Az üvegtáblát valaki betörte még az edzőtábor elején, aztán visszaüvegezték, de nem volt lefestve, és a csajok felől egy a szobánkból kimustrált spárgára dobott lepedővel takartuk le az átláthatóságot... Aztán egyik este fura hangokat hallottunk és a villanyt lekapcsolva, hogy ők ne lássanak be, nagy csöndbe kicsit elhúztuk a lepedőt és képzeljétek egy hapsi ott húzogatta a nagy farkát magányában... Hát a szusz belénk fagyott.
- Mi? És végignéztétek, szóval teljesen...?
- Aha.. a végén akkorát lőtt, hogy csak na... ja és közben tusolt, szóval ment rá a víz a fejére.
- Aztán?
- Észre vettük, hogy ha későn megyünk, akkor akad szinte mindig látnivalónk. És egy nap, szóval már vártuk nagyon a dolgokat. Nem telt el este, hogy valaki ne izélne a tusolónál... Volt olyan, hogy néhány perc különbséggel mégegyszer ugyanaz a hapsi.
- Ja és ti ezalatt a bibliából olvastatok fel zsolozsmát, miii?
- Sötétbe mi te lángelme...?
- Hát mi is masztiztunk... ne fossál...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 06. 7. szombat 09:44
Nem rossz
#5 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:36
Nem rossz.
#4 seveled 2007. 06. 3. vasárnap 13:31
sztem ez az egyik legéletszagúbb történet!!!
Nem olyan fosok, ahol a szűzlányok oboáznak mélyen a szemébe nézve az írónak majd nyelik mint kacsa a nokedlit...
#3 Craig 2007. 02. 15. csütörtök 23:39
Volt egy-két rész ahol szarrá röhögtem magam, de jó. :))))
#2 Mr.Ice 2007. 02. 13. kedd 15:58
hát ez még lánykorában sem volt gruppen de azért még jó story! gratula!
#1 Törté-Net 2007. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?