A+ A-

Roland 1. rész

Péntek este fáradtan értem haza. Bebotorkáltam a lakásba és ledobtam a cuccaim. Levetkőztem és elmentem fürödni. Igyekeztem gyorsnak lenni, és hamar az ágyamba jutni. Beállítottam az órát reggelre, ébresztésre, azután már az igazak álmát aludtam. Az álmomra nem emlékeztem, mivel a dörömbölés miatt az egész szertefoszlott. Nyúzottan kászálódtam ki az ágyból. Pont most kellett valakinek zavarnia. Kábán nyitottam ajtót. Egy nagyon kedves barátom állt velem szembe.
Vele már régóta jó barátok voltunk, és érezni kezdtem, hogy ez részemről, akár több is lehet. Intettem neki, hogy fáradjon be. Miközben bejött nyomott egy puszit a homlokomra, mindig így üdvözölt. Nem sokat találkozhattunk, hiszen ő dolgozott, engem pedig lefoglalt az iskola, de így is mikor időnk engedte összeugrottunk. Rengeteget beszélgettünk. Idősebb lévén több tapasztalattal rendelkezett, így sokszor tudott jó tanácsokkal szolgálni. Sok nehéz pillanatomnál volt már mellettem. Sajnos részemről ez a barátság kezdett átalakulni. Egyre több időt fordítottam a megjelenésemre, mikor vele találkoztam, sokkal jobban érdekelt a véleménye, mint másoké. Már nem a barátot láttam benne, hanem a férfit is.
Levetette a kabátját, a cipőjét, én pedig betessékeltem a szobába. Nagy volt a kupi, de ezelőtt este nem volt időm pakolni, szerencsémre őt az ilyen dolgok nem tudták zavarni. Egy fotelt közelebb húzott és leült, én vele szemben, az ágyon helyezkedtem el törökülésben. Túlléptünk a formasági beszélgetéseken (hogy vagy, miért jöttél, mi a gond, illetve a hasonló kérdések megválaszolásán), és elkezdte mesélni az okot, amiért felzargatott. Halványan emlékszem, hogy azt mondta el, hogy nagyon kivan amiért egy jó ideje nincs egy rendes kapcsolata. Nem tudta, miért nem sikerül neki. Megveregettem magam mellett a helyet, hogy üljön oda, mivel szerettem volna megvigasztalni, úgy ahogy ő is tette sokszor. Megöleltem és hagytam, hogy mesélje, ami a szívét nyomja. Rövid idő múlva rám nézett kérdő tekintettel, amit nem tudtam mire vélni. Észre vettem, hogy egy ideje a hátát simogattam, a gerincét. Mint egy védtelen kisfiú, olyan volt. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a kezem minduntalan elkalandozott. Már járt a térdén, a nyakán, az arcán, a hajában.
Egyszer csak a pólója alá csúszott, és úgy simogattam a gerincét. Fojtott hangon megkérdezte, hogy mit csinálok. Erre reflexből elkaptam a kezem.
- Jól esett - mondta halkan.
Megfogtam a kezét, és megsimítottam. Mindvégig remegett a kezem. Nem hittem, hogy egyszer ilyen közel érezhetem magamhoz Rolandot. Jó volt mellette lenni, de tudtam, ezt nem lenne szerencsés folytatni. Mikor el akartam húzódni megfogta a karom és maga mellé húzott.. Megpusziltam a haját, az arcát, a homlokát, de a száját gondosan kerültem. Legnagyobb meglepetésemre megéreztem az ajkait a számon. Egy pillanatig tartott az egész, de belém égette magát egy időre. Éreztem, hogy egyre inkább a férfi kerül előtérbe a nézeteim között, és nem a barát. Szívemmel éreztem, hogy kezdem megszeretni, de az eszem tudta, hogy ennek nem szabad megtörténnie.
Felpattantam az ágyról és kimentem a mosdóba. Kis hideg vízzel hűsítettem magam, illetve frissítettem az elmém. Hirtelen eszembe ötlött, hogy milyen jól esne egy zuhanyzás. Visszamentem Rolandhoz, és kértem várjon meg, mert szeretnék lezuhanyozni, hogy utána tisztább fejjel beszélhessek vele.
Behúztam a fürdő ajtót, de a retesszel már nem bajlódtam. Megszoktam, mert mikor készülök valahova, rendszerint mindenkinek, akkor kell elmennie a WC-be. Levetkőztem, felkötöttem a hajam, majd átadtam magam a langyos víz élénkítésének. A vízcsobogástól nem hallottam, mikor nyílt az ajtó. Arra lettem figyelmes, hogy hűvös szellő simítja meg a vizes testem. Meleg kéz érintette a vállam, majd a karomon keresztül lecsúszott egészen a csípőmig és vissza. Összerezzentem az érintésre. Próbáltam takarni magam, mert nem vagyok egy jó alakú csaj, illetve teljesen fehér volt a bőrön, mivel keveset voltam a napon.
Érzékeltem a szemem sarkából a hátam mögött folyó mozgást majd láttam egy pulóvert a földre hullani. Ezt követte egy nadrág, egy pár zokni és egy alsónadrág is. Roland belépett mögém és kivette a kezemből a tusfürdőt.. éreztem, ahogy a hátam lassan kezdi lemosni. A testem minden porcikáját végigjárta a simogató keze, mikor a szeméremdombomhoz ért el akartam tolni, de nem hagyta. Ott is ő mosdatott meg, akár egy kisgyereket. Éreztem, hogy kezd forrósodni a belsőm. Gyengéd volt és ezzel tűzbe hozott.
Szembe fordultam vele, s most én vettem kezembe a tusfürdőt. Mindenhol megmostam, kivéve a péniszét, azt akartam utoljára hagyni. Már kezdett merevedni. Simogattam lassan a testét, minden porcikáját. Végül a hímvesszőjét mostam meg, mely már javában ágaskodott.
Lemostuk egymás testéről a habot, és tiszta törölközővel szárazra töröltök, mindkettőnk testét. Ölében vitt vissza a szobába, és lefektetett az ágyra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 10. 11. vasárnap 07:04
Jó kezdés!
#3 A57L 2014. 10. 2. csütörtök 07:15
Egész jól indul.
#2 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:50
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?