A+ A-

Édeshármas

- Ezt nem gondoljátok komolyan! - mondta Áron a fejét csóválva, de Zoli arcán látta, hogy tényleg nem viccnek szánta. Mert hiába az öt éves barátság, ezzel azért nem lehet viccelni.
- Ezzel nem tudnék hülyéskedni. Hidd el, senki mást nem mertem volna kérni, és a feleségemnek is csak Te vagy minden fenntartás nélkül elfogadható. Nem is hiszem, hogy soha semmi nem volt korábban köztetek - vette a végén kicsit tréfára a dolgot Zoli.
- Pedig nyugodtan elhiheted. Kati remek nő, de a barátom feleségéhez még saját kérésre is nagyon nehéz közeledni.
- Akkor tehát igent mondasz? Nem akarom, hogy még tovább rágódjunk a témán. Ráadásul Kati is várja választ, szerintem izzad a keze a mobilon. Tudja, hogy itt vagyunk a víkendházban és erről beszélünk.
- Jó, legyen. Nem tudom, hogy hogyan, csinálni talán egyszerűbb, mint beszélni róla. Mikor gondoltátok?
- Most. Katival úgy beszéltük meg, hogy ha igent mondasz, akkor autóba ül, és fél óra múlva itt lesz. Máris küldök neki egy sms-t, nagy IGEN-el.
- Ti aztán tényleg előre kiterveltétek! De legalább valami felkészülési időt hagyhattatok volna nekem.
- Van fél órád, a fürdőszobát egyedül is megtalálod, a melegvíz csapot szintén! Hidd el, Én legalább annyira izgulok, mint Te, Katiban pedig annyi a vizsgadrukk, hogy enni sem tud két napja.
Az előzmény prózai volt: Kati és Zoli két évtizedes házassága válságba jutott, szexuális téren mindenképpen. Az elmúlt években már csak havi egy-két alkalommal bújtak ágyba közösen, de még ezt is nyűgnek érezték. Pedig a szexet mindketten változatlanul élvezték, és egy-egy diszkrét kaland során felfedezték, hogy a dolog - mással - működik.
Jó néhány kétségbeesett beszélgetés után jutottak oda, hogy megpróbálnak még valakit bevonni szexuális életükbe, akiben mindketten fenntartás nélkül megbíznak. A választás Zoli barátjára, Áronra esett. Hasonló korú, diszkrét, igényes volt, nemrég vált el. Tudták, hogy jelenleg senkije sincsen.
A két férfi a kandalló előtt dohányzott, amikor lépések koppantak a teraszon, majd Kati belépett az ajtón. Még így 40 körül is remek alakja volt, formás fenekén feszült a miniszoknya, mellei majd' kibökték a vékony fehér blúzt. Mindig hordott melltartót, de most talán elfelejtette...
- Sziasztok! Mit csináltok itt nélkülem? - kérdezte Kati miközben gyors puszit nyomott férje arcára. Lépett volna az üres fotel felé, de Zoli megfogta a kezét, és kettejük közé ültette le a díványra.
- Rád vártunk! És ne menj messze, ha már végre itt vagy! - mondta Zoli, miközben finoman megsímogatta felesége combját.
- Megbeszéltetek mindent? Persze a hátam mögött megegyeztetek, hogy mi mindent műveltek majd a szegény nővel...
- Igen, mindenről beszéltünk, de semmiben nem egyeztünk meg. Azt sem tudjuk, hogyan kezdjük. Áron, van valami jó ötleted?
- Nincs, baromi zavarban vagyok, le kell higgadnom. Talán csináljatok mindent úgy, mintha itt sem lennék. Aztán majd meglátjuk.
Ez nem hangzott rosszul. Zoli csókolgatni kezdte Kati fülét és nyakát, miközben a blúzát gombolta ki. Közben Kati keze szinte véletlenül tévedt a férje ölébe. Először nadrágon keresztül simogatta a farkát, majd sliccét kinyitva kezébe vette az egyre duzzadó dorongot.
Zoli felpillantott Áron sóhajára, amikor a blúzból előbukkantak Kati kerek mellei. Megfogta a barátja kezét, és határozott mozdulattal Kati jobb mellére tette, Ő pedig a balt kezdte simogatni. Vaskos farka már keményen állt felesége kezében. Aztán a két férfi mintha csak összebeszélt volna, egyszerre hajolt rá szájával a nő melleire.
Kati még mindig borzasztó zavarban volt, nem igazán tudta, hogy mit csináljon. Zavarát csak fokozta, amikor megérezte férje kezét a lábai között, amint combjait tárja szét. Tudta, mi következik hamarosan, és nem is tévedett.
Zoli a díványról lecsúszva Kati lábai elé térdelt, és falatnyi bugyiját félrehúzva a csiklóját kezdte nyalni. Áron, aki a nő melleit kényeztette, résnyire nyitott szemmel figyelte a játékot. Farka már alig fért el a nadrágjában, szinte kivágódott, ahogy a zippzárat lehúzta. Verni kezdte magának, de Zoli nem sokat habozott: felesége kezét Áron farkához vezette, ujjait rákulcsolta.
Katit áramütésként érte a másik farok érintése, mely vékonyabb ám hosszabb volt, mint Zolié. Ösztönösen találta meg rajta a legjobb fogást és finoman húzogatni kezdte rajta a bőrt.
Zoli úgy szabadult meg ruháitól, hogy nem hagyta abba Kati kényeztetését. Közben határozott mozdulattal húzta le Kati bugyiját, majd a szoknyáját - élvezettel kezdte nyalni az asszony pináját, amint nem takarta már semmi. Feleségén már csak a kigombolt blúz volt, előre meredő melleit pedig Áron simogatta.
Zoli fölállt, farkát megfogva Kati szájába adta, és lassú mozdulatokkal elkezdte ki-betolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50
2019. 04. 8. hétfő 08:13
kár a folytatás hiánya Válaszolok rá!
#10 Andreas6
2017. 09. 10. vasárnap 07:56
Nekem is volt hasonló élményem, én voltam a harmadik, kiegészítő elem. Nagyon jó felállás! Az írás is tetszett, visszaadta a hangulatot. Válaszolok rá!
#9 listike
2014. 05. 5. hétfő 14:47
A folytatás hiánya miazz közepes. Válaszolok rá!
#8 A57L
2013. 09. 24. kedd 05:13
Elég jó. Válaszolok rá!
#7 v-ir-a
2012. 11. 18. vasárnap 22:19
huha, ez gyors volt és hihetelen élvezetes... smile Válaszolok rá!
#6 István
2007. 07. 28. szombat 16:32
Nekem is tetszett, mint Tamásnak. Ezért, ha szerez egy nőt, ki is próbálhatjuk. Válaszolok rá!
#5 Gyula
2007. 03. 26. hétfő 22:35
Az értékét a bevezetés életszerű reális helyzetleírása adja ( válásgban a szex, válságban a házasság).
Utána se rossz, vannak benne bátor dolgok...
Lehet élvezni! Válaszolok rá!
#4 Pavlov
2007. 02. 20. kedd 18:34
Először én is ladymonic alex-ére gondoltam. De ez a történet kissé túl tudományoskodó számomra. A kifejezések, precíz leírások miatt. Válaszolok rá!
#3 Tamás
2007. 02. 19. hétfő 13:23
Jó érzés lehetett minhármuknak. Én meg csak írigykedek. Válaszolok rá!
#2 lady monic
2007. 02. 19. hétfő 11:12
tetszett minden téren
sztori leírás minden ok

következő rész remélem nem megint 5 év múlva
elég rapszodikusan publikálsz amint látom

(bár őszintén szólva először megdöbbentem a címtől és az író nevétől de ez személyes dolog) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!