A+ A-

Erikánál látogatóban...

Az egyik osztálytársnőmhöz mentem látogatóba. Már 1 hete hiányzott az előadásokról, és gondoltam meglepem kicsit. Elég meleg volt azon a péntek délelőttön. Gondoltam ezért is volt tárva nyitva a bejárati ajtó. Bementem, de senki nem reagált a köszönésemre. Úgy tűnt senki nincs otthon. Elindultam Erika szobája felé. Hallottam hogy szól valami lassú romantikus szám, szóval kicsit megnyugodtam, hogy nem magam vagyok a házban. Benyitottam az ajtón. Nagyobb meglepetést okoztam a vártnál. Erika épp a számítógépe előtt ült egy fotelben, és 'webkamsexelt' egy pasival. Ahogy beléptem szólni sem tudott, csak teljesen elpirosodott az arca. Hirtelen nem tudtam, hogy mit tegyek, bocsánatot kérjek, hogy így rányitottam, vagy kimenjek. De nagyon felizgatott a látvány, ezért semmit nem tudtam mondani. Csak néztünk egymásra. Néztem a kezét, ahogy épp kihúzza a tangájából, és rámosolyogtam. Majd becsuktam az ajtót és elindultam felé.
Nagyon zavarban volt, de ahogy odaértem megérintettem a vállát és a fülébe súgtam, hogy nem kell szégyellnie magát. Simogatni kezdtem a vállát, és majd felállítottam a fotelből. Ahogy felállt, a nacija lecsusszant róla, és akkor már ő is elmosolyodott. Átöleltem, és mélyen a szemébe néztem. Majd csókolózni kezdtünk. Közben simogatni kezdtem a hátát, és a pólója alá nyúltam. Kikapcsoltam a melltartóját, de még nem vetettem le róla. Aztán a hajába túrtam. Olyan erotikusan csókolt, mint aki évek óta nem látott pasit. A kezeim a popsijára csusszantak. És megmarkoltam a popóját. Nagyon jó volt megérinteni a szép kerek popsiját. Miközben csókolóztunk, és simogattam lassan letoltam a tangáját, ami a bokájához csusszant, majd kilépett belőle. Ahogy megmarkoltam a fenekét, az ölembe ugrott, és a lábait átkulcsolta a derekamon, és szorított. Érezni akarta, hogy már kemény vagyok-e. Nem hiszem hogy csalódott, mert akkora már nagyon fel voltam izgulva.
Az ölemben csókolózva az asztalhoz vittem őt. Szép nagy kerek asztal volt a szobájában. Ráültettem. Ott álltam a combjai közt. Miközben csókolóztunk kigombolta a nacim, és letolta. Egy szál boxerben, és egy pólóban álltam a combjai között. Levetettem a pólóját. Le akarta tolni a boxerem, de nem engedtem. Lefogtam a kezeit, és gyengéden asztalra döntöttem. Föléhajoltam. Végig simítottam a kezeit, majd a feje fölött lefogtam, és puszilgatni kezdtem az ajkait. Lágyan a nyelvemmel végigsimítottam az ajkait, majd puszilgatni kezdtem az állát, a nyakát, egyre közelebb a füléhez. Hallotta, ahogy halkan nyögdécselek, és a fülébe súgom, hogy nagyon kívánlak. Éreztem, hogy erre annyira felizgult, hogy szeretett volna szorosan magához ölelni. De még nem engedtem. Puszilgatni kezdtem a fülét.
Éreztem, hogy egyre jobban felizgatom azzal, hogy én irányítok. Becsukta a szemeit, és figyeltem az arcát, mennyire tetszik neki, ahogy a nyelvecském ott játszadozik a testén. Puszilgatni kezdtem a mellkasát, és a fogaimmal lassan lehúztam a cickótartóját. Gyönyörű mellei voltak. Kisebb cicik, kis édi ágaskodó mellbimbókkal. Annyira izgató teste volt, lassan körbe-körbe nyalizni kezdtem a cickóit a bimbók felé, és amikor odaértem, rácuppantam. És játszadozni kezdtem vele. Egyre jobban elnyomta a nyögdécselése a halk zenét. Míg az egyik cickóját a nyelvemmel izgattam, a kezeim lágyan végig csúsztattam a karjain, és megnyálaztam az ujjam, majd a másik bimbóját izgattam vele. Lágyan markolászni kezdtem a melleit. Ő közben a fenekembe markolt, és húzni kezdett a combjai közé. Érezni akarta a férfiasságom a puncijánál. Hagytam magam, és ahogy hozzáértem, éreztem, hogy a boxerem átnedvesedik a puncijától. A kezem lassan végigcsusszant a testén. Végigsimítottam a hasiját, majd a combjai közé nyúltam. Simogatni kezdtem a combját.
Éreztem, mennyire forrók a combjai, ahogy egyre jobban megközelítem a punciját. Majd az ujjacskáim végighúztam a punciján. Annyira izgató volt megérinteni. Éreztem mennyire nedves, ezért ahogy végighaladtak az ujjaim rajta, a középső ujjam a puncijába surrant, és lágyan ujjazni kezdtem. Ki-be, ki-be mozgattam az ujjam benne, és csak néztem a csukott szemeit, az arcát, ahogy élvez. Gyönyörű volt. Soha nem láttam ennyire vonzónak őt eddig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 11. csütörtök 14:53
HOlvan a folytatás?!
#6 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:00
Gyenge.
#5 papi 2014. 05. 24. szombat 05:54
Gagyi
#4 listike 2014. 02. 21. péntek 16:07
Ez így semmi.
#3 patty 2007. 01. 16. kedd 16:03
szal egy kicsit gáznak találom, hogy az ujjacskáiddal ilyen butulinkóságot sikerült irka-firkálnod, és remélem egy kicsit férfiasabb lesz a folytatás..
#2 Anonymus 2007. 01. 14. vasárnap 15:47
Nagyon gyerekes
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?