A+ A-

15 volt 1. rész

Beléptem a zuhanyzóba egy fárasztó, végigpróbált nap után a zenei edzőtáborban. Jól esett. A forró nyári nap, és az egész napos koncentráció átmelegítette a testem, és kimerítette a lelkem, így egy kissé hamarabb jöttem fel a strandról, hogy lezuhanyozzak, és egy kicsit még pihenjek az újabb esti buli előtt. De persze sejtettem, hogy ez az este is egy hosszú italozással egybekötött teljesen nyílt beszélgetéssel fog számomra véget érni valamelyik szobában. Úgy 14 órája léptem ki az egyik lányos szobából, ahová valahogy úgy kerültem, hogy egy "kissé" spicces 15 éves csajt kellett visszacipelnem a szobatársai körébe. Aztán ott ragadtam. 8 lány, a legfiatalabb 11, a legidősebb 14 éves. Leültem dumálni, addig, amíg Csillát, az imént említett csajt egy kicsit rendbe szedték a szobatársak (hideg zuhany, stb.). Szükség is volt rá, hogy ott legyek. Bár megmondom őszintén, elég kellemetlen volt egy teljesen meztelen lányt összekaparni a szoba zuhanyzójának padlójáról, de kárpótolt a látvány:)
Főiskolásként elég fura élmény főleg az első táboroztatásról. Ekkor, ahogy álltam a zuhany alatt és visszagondoltam az előző, vagyis aznap történtéire, na meg persze a látottakra, elkezdett merevedni a büszkeségem. Tulajdonképpen nem volt meglepő, mert mégis csak egy szexi meztelen női test, de mégis csak 15 éves.
Ekkor kopogtak az ajtómon...
Magamra tekertem egy törölközőt, és kimentem, nem tudtam, fontos-e vagy sem. Flóra állt az ajtó előtt, Csilla szobatársa, aki szintén nagyon aranyos volt és 15 éves kora ellenére nagyon jól nézett ki. Most is nagyon jól nézett ki egyrészes, lenge nyári ruhájában, ami alatt nem hordott ilyenkor melltartót. Bár a természetében akadt néhány furcsaság. Elég feltűnően tudta bámulni az embert, ennek ellenére eléggé visszahúzódó volt. Megkérdezte bejöhet-e, mert ő nem jött le a strandra, és olyan egyedül érzi magát. "Miért ne!" - mondtam, és hellyel kínáltam két személyes, ámde egyedül lakott szobámban. Azzal ott hagytam, és visszaálltam a zuhany alá.
Ahogy áztattam magam, nem sokára nyílt az ajtó. Ő állt ott, és azt kérdezte, nem zavar-e, ha ő is bejön, mert úgy tudunk dumálni. Erre a válaszom az volt, hogy "de igen is zavar, mert..."
- ...ha a meztelenséged zavar, akkor levetkőzöm én is - vágott a szavamba, és már dobta is le magáról a kis egyrészest, mielőtt egy szót szólhattam volna. Ott állt előttem, mint egy hamvas gyümölcs, teljesen meztelenül, én pedig újra elkezdtem merevedni. Ezt látván, ezt mondtam neki:
- Nem tudom, miért akarsz itt maradni,de azt tudom,hogy nem lehetséges, mert engem kidobnak innen.
- Megígérem, hogy senki nem tudja meg, hogy mi itt így voltunk! - mondta!
Hosszas hánykolódás után úgy döntöttem, nem tudom, miért, hogy ha itt akar maradni, úgysem tudom ebben megakadályozni, így elfordultam kezdődő merevségemmel, és zuhanyoztam tovább, miközben megkérdeztem tőle enyhe éllel a hangomban:
- És miről akarsz velem meztelenül beszélgetni?
Válasz helyett gyengéd érintést éreztem a hátamon, majd óvatosan átkarolt és bátortalanul végigsimított félig merev farkamon. Erre odafordultam és megkérdeztem:
- Mit akarsz tőlem?
- A nővérem, és az idősebb barátnőim rengeteget meséltek nekem a szexről, évek óta folyamatosan. Ahogy múlt az idő, én megtaláltam magamnak srácot, akiről álmodhatok, akiről fantáziáim szólhatnak. Azóta, hogy egy éjszaka a kettőnk szeretkezéséről álmodtam, arra vágytam, hogy veled csókolózzam először, hogy te leszel az aki elveszi a szüzességem, és te leszel, aki minden szexuális rejtelembe beavat, és...
- ...most azt akarod, hogy váltsam valóra az álmaidat. - vágtam a szavába, és felé fordultam, az akkor már teljesen harckész dárdámmal, és mélyen a szemébe néztem.
- Igen! - válaszolt bátortalanul, és megcsókolt. Nem tudtam eldönteni, hogy helyes-e az izgalom, amit ebben a helyzetben éreztem, de nem is nagyon akartam ekkor. Végigsimítottam a testét, és éreztem, hogy már nagyon izgatott. Mellei duzzadtak, apró mellbimbó kőkemények voltak, légzése felgyorsult, és ahogy végighúztam a kezem az alig szőrös puncin nagy forróságot, és nedvességet éreztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 04. 2. szombat 13:38
Holvan aa folytatás?
#8 zsuzsika 2014. 05. 1. csütörtök 12:31
Leszopta a véres farkát ?
#7 A57L 2014. 05. 1. csütörtök 08:40
Nem rossz történet.
#6 listike 2014. 02. 9. vasárnap 19:14
Jó volt. Nem értem, miért írja valaki, hogy folyt.köv, ha nem folytatja.
Ez az olvasók becsapása.
#5 Floo 2011. 10. 22. szombat 23:57
Egész jó történet volt bár nem igazán hihető ilyen korban. Meg lehetne kicsit idősebb a csaj. De azért kezdetnek jó. Csak legyen folytatás!
#4 sztbali 2008. 07. 6. vasárnap 20:26
Nem 100-as a csaj.
#3 Giotin 2008. 05. 16. péntek 18:38
Jó, csak kicsit hihetetlen, hogy 1szűz csajszi ennyire nyomuljon!
#2 Alph 2006. 12. 31. vasárnap 15:25
Ez jó néhány történetre mondható. Legalább nem az apja... És sokkalta hihetőbb, mégha skicces is. Csak ne fusson ki oda a folytatás, hogy végigdugja az összes csajt, mert azt már unom.
#1 Törté-Net 2006. 12. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?