A+ A-

Egy buli - Ellenségből szexpartner

Egy éve szeptemberben volt az egyik ismerősöm nyaralójában előre megbeszélt baráti összejövetel. Az én kedvesem nem tudott ott lenni, mert a munkahelyén határidős munkát be kellett fejeznie. Persze mi megbeszéltük, hogy én menjek el és érezem jól magam.
Egy hét múlva eljött a nap és szombaton a nyaralóban össze is jöttek a barátok haverok és délután 6 -körül el is kezdtünk iszogatni rendesen. Lányok fiúk egyaránt ittunk, mert tudni illik, hogy ez az össze szokott társaság nagyon is szereti a piát. Ott volt a kedvesem legjobb barátnője (Andi) aki elégé fura, mert a kedvesemmel már 2 és fél éve együtt vagyunk de még mindig megpróbálta a kedvesemet lebeszélni rólam. Tehát szét akart marni minket. Az évek folyamán sokat rágódtam, hogy ugyan miért csinálja ezt, de mindenre gondoltam csak erre nem, ami ezen alkalommal megtörtént.
Tehát pörögtünk az éjszakában, ittunk, táncoltunk, röhögtünk és egy idő után észre vettem, hogy az Andi nem hagy magamra ott van ahol én és ez kezdet idegesíteni, hogy figyel, mit teszek, és ha rosszat tennék, akkor a kedvesemnek el tudja mondani. Nem vagyok hűtlen típus igaz már az előző kapcsolataimba, megeset 1-2 alkalommal, de most eszembe se jutott mivel nagyon szeretem a kedvesem. Nem sokkal később mikor már nagyon idegesített hogy folyamatosan figyel és lesi szavaim, hogy nem e mondok olyat, amivel ő támadást tudna indítani, én próbáltam megbeszélni vele, hogy miért utál engem, vagy legalábbis mért próbálja tönkre tenni a kapcsolatunkat. Erre ő azt felelte, hogy ő félti a kedvesem, meg hogy én tipikus férfi vagyok, aki csak kihasználja a nőket. Ja mondom, az vagyok én már több mint két éve csak kihasználom a barátnődet. És röhögtem egy jót rajta és a társaságból is ott volt pár ember, aki úgyszintén kiröhögte. Persze ő felhúzta magát, és veszekedni kezdtünk, mert olyan szavakat és hangnemet használt, ami már sértette a fülem. Úgy 1 órát szóváltásokkal beszélgetünk de, persze volt már hogy nem vettük komolyan, mert már az idők során elfogadtuk egymás viselkedését. Aztán bulizgatunk még és úgy hajnali 4 óra körül elmentem az egyik szobába lefeküdni ahol nem zavarok más párokat. Már majdnem álomba szenderültem, amikor halottam, hogy Andi a folyosón jön végig. Tudtam, hogy nagyon részeg, mert mielőtt elindultam lefeküdni alig állta a lábán. A szobám ajtaja előtt megállt kereste a saját szobáját, mivel benézet, és aztán visszazárta az ajtót és elment. Eltelt egy kis idő én el is aludtam arra eszméltem, hogy valaki levette rólam a takarót és a boxeren keresztül, amibe próbáltam aludni a farkam masszírozza.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 13. szombat 08:26
Meg ijjedtél és nemfolytattad tovább?
#6 zsuzsika 2016. 02. 6. szombat 15:06
Ez egyenlő a nullával.
#5 listike 2014. 03. 2. vasárnap 05:45
Színvolnaltalan.
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:04
Tényleg gyenge, a helyesírás silány.
#3 genius33 2013. 02. 3. vasárnap 06:23
Hű, ez elég gyengusz lett.
#2 Andreas 2006. 12. 8. péntek 14:18
Nem tetszik. Gyenge a fogalmazás, és a helyesírás is pocsék.
#1 Törté-Net 2006. 12. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?