A+ A-

Egy csodálatos péntek este

Hát, először is azzal kezdeném, hogy a barátnőmmel, akit én nagyon, de nagyon szeretek, távkapcsolatban élünk. Igen, ez elég rossz mindkettőnknek, de isten a tanúm rá, nem fogom elhagyni, és megcsalni se soha. Mert tényleg szeretem.
Nos, én egyetemista vagyok Budapesten, ő pedig szlovákiai magyar. Az interneten ismerkedtünk meg, de nem társkereső oldalon. Tehát a helyzet az, hogy csak hétvégéken tudunk találkozni, azokon se mindegyiken, mert bármikor közbe jöhet valami, és már miért ne jönne?
Kicsit több mint 5 hónapja járunk. Eddig hónapfordulón még nem sikerült együtt lennünk, de majd egyszer... Az 5. - ről is lecsúsztunk, és azon a hétvégén nem is találkoztunk. Már két hete nem láttam... A második héten már minden bajom volt, nem tudtam, és nem is akartam másra gondolni, csak rá. Van egy ilyen kis "fogadalmam", hogy én magamnak nem csinálom, hiszen ez már az ő dolga:-). Szóval 2 hete élveztem el utoljára, és már nagy hiányom volt. Tudta ezt ő is, ezért is határozta el, hogy kínozni fog engem... Rossz kislány...
És akkor... Elérkezett a nagy nap! Pénteken csak egy előadásom volt, úgy van az órarendem, hogy korán tudjak ilyenkor szabadulni, mert amúgy is messze lakok Budapesttől. Délben felpattantam a buszra, mely elrepített Győrbe, ahonnan az egyetlen busz indul oda, ahol lakik. Egész nap. Mindig imádkozok, hogy ne legyen dugó az autópályán, mert akkor előfordulhat, hogy nem érem el. És akkor... Akkor nagyon SZOMORÚ lennék. Hja. De most szerencsére simán elértem, felszálltam a zsúfolt buszra, egy ismerőssel végig beszéltem az utat, ami így hamar eltelt. A szokásos kézizzadás, idegeskedés azért megvolt, mint mindig. Végre beért a busz, kicsit korábban, mint szokott, ő is pont akkor érkezett ki elém. Odafutott hozzám, átölelt, kaptam puszit, ahogy azt illik... Ismerős elvitt kocsival, úgyhogy megspóroltuk a 20 perces sétát. Amint megérkeztünk, rögtön elkezdtük... Nézni a Csacska angyalt... A kedvenc sorozata. Nekem nem. :-). Közben én masszíroztam a lábát, mert azt szeretem, meg szerintem azért ő is... Szoknyában volt, mert megkértem, hogy abban jöjjön. Szeretem, ha szoknyában van. Miközben masszíroztam a lábát, előtört bennem a vágy, hogy szeretkezzek vele, hiszen a szoknya alól elővillant néha a bugyija. De még vártam vele, hogy előhozzam a témát. Fel voltam készülve rá, hogy csak este kaphatom meg, de titokban azért reménykedtem.
Az epizód végeztével felmentünk a szobájába, és beszélgettünk. Néha csókolóztunk is, pedig azzal is úgy volt, hogy csak este... De nem bírta megállni, ahogy én sem. Szerencsére... Mondjuk én nem is akartam. Néha szereti azt játszani velem, hogy elhatározza, hogy csak este lehetünk egymáséi, és nekem az a dolgom, hogy folyamatosan próbálkozzak. Persze csak finoman, nem szabad durvulni. Most is ezt játszottuk, szépen haladtam, már a szeméreménél simogattam, persze bugyin keresztül. Mire nem jó a szoknya??? Láttam rajta, hogy nagyon kívánja a dolgot, és egyre ritkábban parancsolt rám, hogy nem szabad. De azért rám parancsolt... Hogy elkerülje az elkerülhetetlent, elhívott egy bárba. Addig sem vagyunk kettesben a szobában, így megszűnik a veszély, hogy idejekorán egymáséi leszünk. Én persze beleegyeztem, hogy elmenjünk, hiszen amúgy is ritkán mozdulunk ki, és már a hét közepén beletörődtem, hogy este lehet csak az enyém. A bárban nem voltak sokan, ezért ott sem könnyítettem meg a helyzetét. Folyamatosan "támadtam", csókolóztunk, néha el is dőltünk a sarokpadon. Itt is előtört belőle a kisördög, és hogy tovább kínozhasson benyúlt a lábam közé. Nekem sem kellett több, hasonlóan cselekedtem, csak én az ő lába közé nyúltam be:-). Azért vigyázni kellett, mert néha elment egy-két vendég mellettünk. Mire visszaértünk, már 7 óra körül járhatott. Pont jókor... A Jóban rosszban... Szerencse, hogy erről a fantasztikus sorozatról sem maradtunk le. (Remélem érezhető az ironikus hangnem...).
Miután beszívtuk magunkba azt a magas fokú kultúrát, melyet csak ez a sorozat képes nyújtani, ismét felmentünk a szobájába, ahol megvetettük az ágyat. Beígértem neki, még hét közben, hogy kapni fog egy hátmasszázst, mert a kisasszonynak szokott fájni a háta, nekem meg mindig nagy örömömre szolgál, ha megmasszírozhatom. Levetettem a felesleges ruhadarabokat róla, még a melltartót is, majd hasra feküdt. Mondanom sem kell, rögtön felállt a kukim... (a továbbiakban is így fogom nevezni, mert a "pénisz" szó túl komolyan, a "farok" szó túl bután hangzik, legalábbis ebbe a fogalmazásmódba kevésbé illik bele. Viszont a "kuki" szó... Az valami fantasztikus...:-) Mintha ebbe a szövegbe találták volna ki) A vége felé már nemcsak masszíroztam, hanem csókolgattam is a hátát, és a nyakát. Azt nagyon szereti. Mindketten nagyon felizgultunk, nekem már máson sem járt az eszem, csak azon, hogy végre megkaphassam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 14:30
5 Pont!
#4 listike 2014. 10. 1. szerda 06:29
Mesének is gyenge.
#3 kebelbarát 2006. 11. 15. szerda 17:42
Esti mese gyerekeknek! Kuki, punci,Te tényleg 18 éves vagy, nem ovodás?Ezt el ne meséld az egyetemen. Ennél a mici mackó is izgalmasabb.
#2 Craig 2006. 11. 14. kedd 11:55
Miért nem kéred meg, hogy költözzön hozzád?
#1 Törté-Net 2006. 11. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?