A+ A-

Kúrás az orvosi szobában

Az intenzív osztályon Faludi doktor volt ügyeletben. A mai éjszaka nyugodtnak számított, lassan hajnali fél három, és még senkit nem kellett újraéleszteni, és csak két új beteg érkezett, azok se a legvészesebb fajtából. Az ötödik ikszen rég túllépő, harmadik házasságát taposó, gyűrött arcú, enyhén kopaszodó orvos kopogó léptek zajára riadt fel szendergéséből. Szabina nővér lépett a virrasztás és pihenés céljára kialakított helyiségbe.
- Van egy cigije, doktor úr? - kérdezte a fiatal lány, akinek felül kigombolt fehér köpenyéből kivillantak mellei. - Jó dudái vannak! - állapította meg Faludi. A nővér csaj még nem töltötte be a tizennyolcat, csak most lesz az érettségije, de mégis felvették, mert nagy a hiány szakképzett ápolószemélyzetben.
- Ott hagytam a polcon a bagót, vegyen nyugodtan - intett a férfi ültéből a nyitott gyógyszerszekrény felé. Szabina felnyúlt a Marlboro-dobozért, lehetőséget nyújtva a másiknak, hogy oldalnézetből is szemügyre vegye. A hasított nővérköpeny szétnyílt, látni engedve a fekete miniszoknya által alig fedett csini combjait, amiken lyukacsos, kihívó harisnya feszült. Egy pillanatra még a serdülőkor végét taposó kis dög kerek seggének félgömbjei is kibuktak a fényre a ruha alól. A kivágott, áttetsző póló is szinte mindent feltárt, a nővérke nem hordott melltartót. Tetovált hasán és derekán volt egy kis hájhurkás úszógumi, de kövérnek ezzel együtt sem volt nevezhető. A kevéske túlsúly csupán a mutatós kis nőci alacsony termete miatt látszott ennyire. Az orvos legalább egy fejjel magasabb volt nála. A lány piercinges nyelvével ínye mögé tolta a rágógumit, amelyen eddig buzgón kérődzött és rágyújtott. Élvezettel fújta ki a cigifüstöt, nikotintól sárga ujjain és fogsorán látszott, hogy profi bagós.
- Lecsüccsenhetek? - érdeklődött, aztán Faludi bólintására letette magát az orvossal szembeni forgószékbe. Észrevette, hogy a doki sasolja a testét, hát kicsit széttárta a futóműveket, lökhárítóit pedig kidüllesztette, hadd lássa jobban a príma húsárut. Az ügyeletvezető álmossága elmúlt, szaporább pulzusa arról tanúskodott, hogy szíve egyre több vért pumpál az altestébe. Szabina úgy nézett ki, mint egy kurva. Vörös hajában fekete csíkok, arca kifestve, orrában, szemöldökénél, állánál testékszer, lábán magas sarkú körömcipő, abban tipegett a betegágyak között. Csapnivaló dolgozónak bizonyult, nem igazán szerette munkáját.
- Van kedve beszélgetni? - hajolt előre a férfi, akinél a jelek szerint Szabina szakmai hiányosságait kompenzálták nőiesen telt domborulatai, kihívó külseje. Farka, mely utóbbi időben bizony néha rendetlenkedett, most kőkeményen ágaskodott a nadrág rabságában, előnedveket csöppentve szét.
- Aha - felelte a lány, akinek nem volt valami ütős a szókincse.
- Azon gondolkodom, egy ilyen széplány miért nem modellként dolgozik? - mondta Faludi. Hazugság volt, mindketten tudták, hogy Szabina feje nem annyira patent, mint a valóban csúcs teste. Szaglószerve nem sokkal, de kissé nagyobb az átlagosnál, szája lefittyedő, a gyorsan öregedő, legalább harmincasnak kinéző, buta arca meglehetősen ellenszenves. Bár így, feltűnő kontrasztban a nyakon aluli helyzettel, még akár izgató is lehet.
- Próbáltam modellkedni, de azt mondták, túl alacsony vagyok - válaszolt Szabina - De filmekben szereplek néha!
- Milyenekben? - kérdezte Faludi.
- Hát pornózni szoktam, baj? - felelt kérdéssel a nővérruhájának még egy gombját kiengedő kiscsaj.
- Dehogy! - vigyorgott zavartan az egyre jobban beizguló doki - Nem gond, hogy még nincs 18?
- Hát én amatőrbe nyomom, baráti társaságoknak, négy-öt, vagy még több srác szokott megdolgozni, felveszik digitális kamerával, kirakják a netre, aztán fizetnek is pár tízezret. Mire betöltöm a tizennyolcadikat, már jobb leszek, mint a hivatásos színésznők. - nevetgélt Szabina. Faludi felcsigázva bólogatott, eddig is tudta, hogy a csaj nem egy észlény. Sok nővér egészítette ki nem túl magas közalkalmazotti bérét a szexiparban vagy annak határterületén. Voltak, akik részmunkaidős prostiként is melóztak, mások valamelyik nős főorvos kitartott szeretői lettek. És akadt, aki összekötötték a kettőt. Éjszaka a nővérszobában, az ügyelettel párhuzamosan "rendeltek", volt nővérke, akinél egy éjszakán az orvosok, ápolók közül heten lettek lyuksógorok. De a legtöbben nem fecsegtek erről. Igaz, őt nem zavarta, időként voltak házasságon kívüli kalandjai.
Szabina látta, hogy a doki már nehezen fér el a gatyájában. Mióta két hónapja idekerült, gyakran váltogatott barátai mellett kavart már egypárat, de eddig csak ápolókkal, beteghordókkal. Faludi csöppet sem nem tetszett neki, de a műszak uncsinak ígérkezett, hát akkor miért ne dobják fel? Orvossal még úgysem csinálta. Közben a doki az íróasztalában tartott whiskyvel kínálta. Ittak, aztán a nővér felállt, közelebb lépve a férfihez.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:17
Közepes.
#5 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:48
Elég jó.
#4 tiborg 2012. 06. 28. csütörtök 08:39
o.k. vicces, izgi kisse szukszavu.
#3 pinalafaty 2006. 11. 14. kedd 17:04
Kórházas témában reményeim és szándékom alapján hamarosan. :-)
#2 Pavlov 2006. 11. 14. kedd 16:46
Erről az jutott eszembe, hogy Dora Venter is nővérként dolgozik egy pesti kórházban. De ő nem amatőrfilmekben nyomja mostmár.
Gruppen mikor lesz?
#1 Törté-Net 2006. 11. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?