A+ A-

Egy átlagos este a párkapcsolatban

Mivel láttam egy történetnél, hogy valaki hiányolt, egy olyan történetet, ahol nem minden tökéletes, igy gondoltam megpróbálkozom, hogy írjak, egy teljesen átlagos élményről, amit mindenki átélt már biztos...
Ma is, mint mostanában oly sokszor, szinte egyszerre értünk haza a munkából a párommal, ő elment fűrdeni, addig én összedobtam valami vacsit kettönknek. Mikor végzett a fűrdéssel, mondtam neki, hogy elmegyek zuhanyozni én is, addig ő nyugodtan egyen. Gyorsan megfürödtem, aztán kimentem..még nem végzett a vacsorájával, leültem én is enni mellé. Ettünk, közben megbeszéltük a nap eseményeit, kinek milyen volt a munka, mi lesz a mai film amit megnézünk a TV-ben, tehát teljesen átlagos dolgokról beszélgettünk. Miután megvacsoráztunk, leültünk a kanapéra, hogy megnézzük az épp kiválasztott filmet.
Már a filmnek a felénél járhattunk, mikor észrevettem, hogy a párom elszenderedett a kanapén. Tudtam, hogy fel kell keltsem, mert itt nem tudja kipihenni magát, de ugyanakkor olyan édesen aludt, hogy eleinte csak néztem ahogy veszi a levegőt, és hogy milyen békés az arca ilyenkor. Aztán rászántam magamat, hogy felébresszem, de nem tudtam, hogy kéne hozzá álljak úgy, hogy ne verjem ki teljesen az álmot a szeméből, és hogy vissza tudjon aludni, ha elmegy az ágyig.
Aztán jött egy ötlet.. Elkezdtem puszilgatni, az arcát-elmosolyodott-, aztán apró puszikat adtam a szájára, majd belesúgtam a fülébe
- Drágám.. Menj, feküdj le, mert itt nem fogod tudni kipihenni magad..
- Jó egy pillanat kincsem, csak bújj ide hozzám egy kicsit, és megyek is.. Jó?
- Jól van..
Odabújtam hozzá, simogatta a fejemet, én meg az ő hátát, de éreztem, hogy megint egyre mélyebb levegőket vesz, ezért megint szóltam..
- Menjünk, én is lefekszem veled.. Jó?
- Rendben..
Felkeltünk a kanapéról elmentünk s lefeküdtünk az ágyba.
A hátán feküdt, odabújtam hozzá, a mellére tettem a fejem, s próbáltam elaludni. Simogattam a hasát, hallgattam, ahogy veszi a levegőt.
Majd felém fordult. Megcsókolt. Ez a csók mindent elárult. Már nem volt fáradt. Hevesen csókolt, vadul és szenvedélyesen. Pont úgy, ahogy én azt szeretem. Simogatott, megfogta a nyakam miközben csókolóztunk.. Aztán a hátamra fektetett, csókolóztunk tovább, de közben a keze elindult lefelé, feljebb húzta a pólóm, s elkezdte simogatni a mellemet, majd a hasamat, -ami azért bevallom, hogy nekem van, mivel nem vagyok bomba nő, sőt, én egy molett lány vagyok.. - Majd benyúlt a combom közé, elkezdte simogatni a csiklómat, s akkor már tudtam, hogy nincs megállás.. a hátára döntöttem, levettem a pólóját, és elkezdtem apró csókokat lehelni a szájára, majd a nyakára, a fülére, aztán haladtam egyre lejjebb, a mellét csókoltam, majd a hasát, mikor elértem a boxerjához, végigcsókoltam a boxerja korcánál a hasát.. majd mikor visszafelé mentem, levettem róla a boxert.
Elkezdtem csókolgatni a hasa alját.. beleremegett, mint mindig.
Majd mikor a férfiasságához értem az ajkaimmal felnyögött. Ettől mindig megnyugodtam kicsit valamiért. Elkezdtem csókolgatni a makkját, majd végigcsókoltam az egész férfiasságát. Felnéztem..
Szemében láttam a tüzet, és láttam, hogy tényleg kíván, engem akar. Elkezdtem bevenni a számba a már teljesen kemény férfiasságát, amit szinte teljesen be tudtam venni a számban, mivel nem volt gigantikus méretekkel megáldva a párom, de én így szerettem őt.. Elkezdtem mozgatni a fejemet, először lassabban, majd egyre gyorsabban.. közben a nyelvemmel masszíroztam, néha megszívtam, vagy óvatosan végighúztam rajta a fogamat. Közben a kezemmel is segítettem az élvezete növelésében.. Egyszer csak két kezet éreztem a vállamnál, ahogy húz fel. Felnéztem, láttam, ahogy a párom kérően néz rám, hogy végre egymáséi lehessünk.
Felemeltem a fejem, felkúsztam a szájához, megcsókoltam. Majd a hátamra fordított, fölém hajolt, s lassan belémcsúszott.. Mikor teljes méretével bennem volt, egy kicsit megállt.. élvezte a pillanatot, majd elkezdett mozogni.. először lassan mozgott, majd kicsit gyorsabban. Mikor éreztem, hogy nemsokára a gyönyörök csúcsára jut, megállítottam, megfordultam, kitoltam a popsimat, ő már tudta mit szeretnék.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 07:12
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2006. 11. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?