A+ A-

A hold

Megint a kastélyban jártunk az éjszaka? Mondanom sem kell, hogy mennyei volt, még most is alig tértem magamhoz. Megint egy másik szobában jártunk, ez nem volt nagy szoba, az ágy ugyan nagy volt benne, egy komód, az illat viszont furcsa volt. Nehéz, füstölő illata, a Hold illata volt. Nagyon szexisnek hatott, ahogy belélegeztük, olyan belső borzongás, jó borzongás fogott el minket. Az ágyon feküdtünk már mind a ketten, frissen, tisztán, kívánatosan, érzésekkel - érzékekkel megtelve, buján, vágyakozón.
Szereted nézni, ahogyan simogatom magam, már a múltkor is nagyon felizgultál tőle. A jobbomon fekszel, teljesen meztelenül, rajtam csak egy vörös combfix, de csak a bal combomon. Becsukom a szemem és elkezdem csinálni azt, amit annyira szeretsz. Végighúzom az ujjaimat az oldalamon, óvatosan, lassan, alig érintve magamat. Nagyon érdekes, hogy mennyire érzékeny most a bőröm, olyan, mintha te simogatnál. Lentről kezdem a csípőmtől felfelé a derekamon át a mell mellett, felfelé a hónaljamon át az arcomig. Egy kicsit megtúrom a hajamat, eligazítom, hogy ne zavarjon. Megsimogatom az ajkamat az egyik ujjammal, körbe - körbe, közben néha becsusszan a számba az ujjam, amit a nyelvem körbenyal, majd mikor húznám ki az ujjam, a fogam óvatosan megfogja és végigszántja. Nagyon izgató - mindenütt érzem a jót. A nyálas ujjammal haladok le a nyakamon keresztül a mellem közé. Majd a mell közötti vonalon át le a hasamra, és tovább, le a puncimhoz, de csak egy ujjal, lassan, míg el nem érem a csiklómat. Megrándulok, mikor hozzá érek, óvatosan megnyomom egy pillanatig, majd tovább haladok a vonalon egészen le a nedvig. Ekkor már az egyik lábamat, a balt, amelyiken a vörös combfix van, felhúztam. Már nagyon nedves vagyok, csúszok, de nagyon, ahogy hozzáérek az ujjammal. Körözök vele - ekkor felnyitom a szememet és megnézlek téged. Most egy kicsit szégyenlős mosoly fut végig az arcomon, de látom, hogy nagyon tetszik amit csinálok, a fütyid már nagyon áll. Tehát körözök szépen lassan az ujjammal, nedvet szedek fel vele, nem nyúlok be a hüvelyembe, csak körülötte. A nedves ujjamat felemelem, és a bal mellbimbómig viszem, aholis rákenem az egészet. Csillog és nagyon hegyes a mellbimbóm. Lemegyek megint a hüvelyemhez és a másik mellbimbómra is szerzek a kincsből.
Rákenem azt is a másik mellemre. Majd az ujjamat a számba veszem, és ami még rajta maradt, azt (csukott szemmel mindezt) lenyalogatom. Erre nagyon felhevülök, te is, már látom, hogy egyre nő a farkad. A látvány még rátesz az érzésre, imádom a vastag fütyidet, megveszek érte! Mikor lenyaltam mind, megint lenyúlok a puncimba, hogy hozzak még, és amit szerzek, azt a te szádba adom. Nagyon tetszik neked, hogy rád is gondolok, és nagy odafigyeléssel lenyalogatod az ujjamat. Majd ismét magamhoz fordulok. A mellbimbóim még nedvesek, megfogom a balt két kézzel, alig bírom így is átérni, olyan nagy, és odahúzom a számhoz a bimbóját. Kicsit felemelem a fejemet, hogy könnyebben elérjem, majd kinyújtom a nyelvem, és elkezdem lenyalogatni a nedvességet. Körbe - körbe, majd elkezdem szívogatni, és harapdálni is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 30. szombat 09:12
Én tudom: Nem tetszik!
#3 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:27
Hát nem is tudom...
#2 iktegyan 2002. 03. 24. vasárnap 21:40
Szeretem analista történeteit, DE: a fütyi szó helyett más egyéb elnevezések is vannak. És ügyelj jobban a megfogalmazásra.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?