A+ A-

Rendőrnők szolgálatban

Sziasztok, Noéminek hívnak, alig múltam húsz, a teljes nevem maradjon titok. Nem szeretném, ha feletteseim kirúgnának a pár napja megtörtént eset miatt. Pláne, hogy óvodás koromtól rendőr szerettem volna lenni. A közlekedésrendészeten dolgozom őrmesteri rangban. Éjszaka volt, Budapest határán, az autósztrádán traffipaxoltunk Annával, aki rangidős zászlósként fél éve a járőrparancsnokom. Hirtelen egy tűzpiros, fullextrás Maserati száguldott el mellettünk, jócskán túllépve a 130-as felső limitet. A felturbózott zsaruverdával nyomába szegődtünk, megállásra kényszerítve. Társam kiszállt, hogy igazoltassa, utasítva, hogy hátulról fedezzem. Kocsink lámpáinak fényében újból megállapítottam, milyen dögös csajszi ez az Anna!
Már elmúlt harmincöt, válófélben két gyerekkel, de nádszálkarcsú, mint egy topmodell. Hátközépig érő sötétbarna haja kibaszottul szexi tud lenni. Rendszeresen kondizik és szolizik, átlagosnál kisebb melleit tavaly nagyobbíttatta, igen csecse szilkoncickói vannak. Idén valószínűleg ő nyeri a rendőrségi szépségversenyt, hacsak nem kizáró ok a plasztikai műtét. Csupán kiélten buja arcán látszott, túl van már sok mindenen. Láttam, hogy popsiját domborítva lehajol a félreállt sportautó vezetőjéhez. Kiszálltam a volán mellől, fegyverre tett kézzel garantálva az intézkedés biztonságát. Egyszer csak azt látom, Anna a lökhárítóit kinyomva vihorászik, mint egy tinilány, és integet nekem, hogy jöjjek közelebb. Odalépve rájöttem, mitől lett ilyen felajzott, hogy csillognak a szemei. A Maseratiban Gábor, az egyik kereskedelmi csatorna zenés műsorának sztárja ült. A vezetéknevét fedje homály, mert a hapsi nős, és ami ezután történt, az biztos válóok lenne. Mi tagadás, rohadt jó pasi, afféle kisportolt, mediterrán szívtipró. Magabiztosan nézett ránk, amikor levette, milyen hatást gyakorolt ránk a személye. Pedig a tényállás nem volt biztató.
- Gyorsan hajtott, szemlátomást ittas, a pupilláit nézve pedig szerintem némi kokain is bejátszik! - sorolta tettetett komolysággal Anna - Ezért bevonjuk a jogsiját, a drog pedig súlyos...
- Ugyan, baby, nem lehetne ezt másképp rendezni? - vigyorgott az izmos kan - És nem tegeződhetnénk?
- Jaj, dehogynem! - nevetgélt a főnöknőm, riszálva egyet a seggével - Imádjuk a műsorodat, nem igaz, Noémi?
- Aha! - helyeseltem. Éreztem, hogy a puncim nedvesedni kezd, ahogy Gábor tekintete rám esik. Van barátom, de ki nem szarja le, ha itt egy szívtipró híresség? Hiába, a siker és a pénz szagára minden valamirevaló lány bugyija leesik. Faszikám akkor szerintem már tudta, hogyan úszhatja meg előállítás nélkül.
- Mit szólnátok, ha megvesztegetnélek benneteket? - Annát és engem nem kellett sokat biztatni. Beálltunk az üres kamionparkolóba. Gábor azzal kezdte, hogy lesmárolt bennünket, kurva jól csinálta, az biztos! Aztán nekilátott Anna csöcsörészésének, vastag, érzéki szájával rendesen leszopta a kétszeres családanya hegyes bimbóit. Társnőm hangosan nyögött, aztán lehúzta egyenruhájának nadrágrészét. A tangájából már a gyorshajtó delikvens bújtatta ki. Anna, karcsú combjait szétrakva hanyatt vágta magát a Maserati motorháztetőjén.
- Nyaljál ki rendesen, ha meg akarod úszni! - mondta Gábornak idétlenül vihogva. Annak nem kellett több biztatás. Armani zakója után ingét is ledobva, muffmágnes felsőtestét megmutatva leguggolt és elkezdte megdolgozni a borotvált pinát, nyelvével ügyesen bűvölve a csiklót, mélyen benyalva a duzzadt, húsos szeméremajkak közé. Volt is látszatja, Anna egyre hangosabban sikítva élvezkedett.
- Te nem szállsz be? - kérdezte a férfisztár, zamatos puncinektártól csöpögő arccal.
- Ez az, Noémi cica, gyere, tudod milyen jó hosszú és vastag nyelve van? - zihált felettesem, visszanyomva Gábor fejét az ágyékára. Kihámoztam magam az uniformisból. Elég telt lány vagyok, természetesen nagy, tőgyszerű csöcsökkel, hatalmas, rengő fenékkel, eredeti szőke hajjal és vaskos combikákkal. A bőröm Annával ellentétben olyan tejfehér, hogy most szinte világítottam a sötétben. Anna mellé feküdtem, Gábor pedig rögtön kezelésbe vett. Nyelve bekúszott a síkos kéjlukamba, miközben Annát ujjazta. Parancsnokom teli torokból lihegve elment. Csókolózni kezdtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2014. 10. 21. kedd 21:03
Szerintem pasi írta. Elég gyenge. Nálam 2 pont volt.
#9 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:47
Elmegy.
#8 hairy_pussy 2012. 12. 10. hétfő 06:29
gyenge
#7 tiborg 2012. 06. 28. csütörtök 06:20
Hiheto. Az egyenruci a a csalokat is felhergeli!
#6 aldo4402 2012. 06. 28. csütörtök 02:37
Újabb bizonyíték, hogy minden nő kurva.
#5 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 03:06
#4 Pavlov 2006. 11. 3. péntek 16:40
Szerintem tutti. Lehet, hogy nem pont így, de hogy ilyen vadul, spontánul, az biztos.
#3 Rebyc 2006. 11. 3. péntek 05:41
A lányok pedig angyalok... kivámcsi vagyok, hogy ilyen tényleg megtörténhet-e. :-)
#2 Pavlov 2006. 10. 31. kedd 17:31
Én végigolvastam, tetszett. Humoros, ötletes, meg minden. Igazán tetszik, hogy bevallja: a lányok sem angyalok, sőt!
#1 Törté-Net 2006. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?