A+ A-

Sucktanári intő

Endrének hívnak, néhány hete ünnepeltem tizenhatodik születésnapomat. Pont osztálytársnőmmel, Dorinával füveztünk a gimi női WC-jében, amikor ránk tört az igazgatóhelyettes, a portás társaságában. Olyan gyorsan vágták ki az ajtót, hogy a csikket eldobni se volt időnk, a budiban terjengő szag pedig kidumálhatatlanul jellegzetes volt.
- Húha, úgy látom, tettenérés esete forog fenn! - vigyorgott Tibor a fiatal, tagbaszakadt cerberus, aki korábban biztonsági őrként dolgozott.
- Hát igen, kolléga, ez bizony az! - bólogatott Pintér, a szemüveges, ötven körüli tanerő - Kábítószerrel történt visszaélés, rendőri eljárás, plusz kicsapás az iskolából, méghozzá fegyelmileg.
Engem mintha nem is láttak volna, szavaikat mindketten Dorinához intézték, legalábbis őt bámulták. Mi tagadás, volt is mit nézni rajta. Hidrogénszőke, dauerolt hajzuhatag, 16 évéhez képest túlfejlett, a póló felső részén kitüremkedő mellek, köldökpiercinggel díszített has, napágy barnította combjait alig lefedő miniszoknya.
- Tanár úr, ne csinálja ezt, a szüleim megölnek, ha ez kiderül! - rimánkodott, kunkorodó fürtjeit igazgatva. Azok ketten egymásra néztek, arcukra volt írva, mennyire tetszik nekik a csaj kiszolgáltatottsága.
- Hát, talán megbeszélhetjük a dolgot. - nyalta meg száját a pedagógus, kezét Dorina derekára téve. Tátott szájjal figyeltem, ahogy lassan mozgó tenyere bekúszik a lenge öltözet alá. Ennél jobban csak azon lepődtem meg, hogy a lány csöppet sem visszautasító. Hanem készséges mozdulattal tanára lába közé nyúl, rátapintva a lényegre. Ezen felbuzdulva a kopaszodó, elhízott tanár ráutaló mozdulattal nyomást gyakorolt Dorina fejére, lefelé tartó jelleggel. Osztálytársnőm letérdelt az övét gyorsan kioldó dirihelyettes elé, aki letolta a nadrágját. Nagy, hájtól rengő, gyér szőrzettel borított pocakja volt. Megtermett, banánként legörbülő fasza, amely az erekció hatására rezegve ugrott ki alsógatyájából, rögtön Dorina kirúzsozott ajkai között landolt. A dögös diáklány szájába eresztette és cuclizni kezdte a makkot. Láttam, hogy a portás is előkapja a bránert és verni kezdi. De én is merevedni kezdtem. Dorinával csak haverok voltunk, bár én szerettem volna megkefélni. S most felizgatott, a látvány, hogy egy idősebb, nagycsaládos férfi hímtagja tömi be a száját. Ugyanakkor kicsit sokkolt is, hogy ilyen gyorsan, szavak nélkül bevállalta ezt a dolgot. Bő nyállal oboázott, az ígyen megolajozott farkat egy-két centi híján tövig bevette. Ezalatt az ugyancsak kemény dákójú Tibor hozzálátott a póló levételének. A Dorinát szopató tanár segítőkészen kihúzta dorongját, amíg társa megszabadította a farkából szivárgó nedvtől maszatos szájú kamaszlányt felsőjétől és ujjaival körözött gusztusosan kerek, hamvas csöcseinek bimbói körül.
- Furulyázz a kollégának is! - fordította Dorinát a másik szerszám irányába az igazgatóhelyettes. Az izmos portás örömmel élt a lehetőséggel, eres faszát a gimnazista szájába csúsztatva, aki serényen oboázott neki. Közben azért a fél kézzel tanár úr dákóját is odaadóan verte. Rólam mintha el is feledkeztek volna. Ki akartam surranni, de a rendész a Dorina ujjai által nyújtott gyönyörtől, lihegő Pintér intésére megállított.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2018. 06. 12. kedd 20:59
Sima pornó forgatókönyv, annak is gyenge.
#9 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 08:16
Gyenge.
#8 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:49
Nem rossz.
#7 sikamika 2012. 09. 23. vasárnap 16:29
szerintem jo. . .
#6 bikmakk 2011. 08. 15. hétfő 19:56
Ritka pocsék.
#5 awd 2006. 10. 29. vasárnap 16:48
"...fűtől kitágult pupillák..." :DDD
#4 rebyc 2006. 10. 28. szombat 06:39
Ez egy álom... nem sztory... természetesen a megkívánt tini 3-as szájbaszexuálása izgató lehet egy kamasznak... úgyis azért írta :-)
#3 adamowo 2006. 10. 27. péntek 11:47
Nemi erőszak
#2 Sasha 2006. 10. 27. péntek 08:19
nagyon jó sztrori, szépen megírva
#1 Törté-Net 2006. 10. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?