A+ A-

Petra

Petra anyám barátnője 35 éves volt én meg 21 amikor ez az eset történt velem, mivel halál gazdag a csaj az egész napját szépségszalonokban töltötte és ettöl egy bombázó ribanc kinézete volt.
Mivel elég sokat jártam hozzá látogatóba és férje sem volt csak ideiglenes pasijai szerettem a kényelmes és gyönyörü Pozsonyi úti lakásában lógni.
Egyik délután mikor felmentem hozzá egy toppban és egy feszes naciban fogadott amin teljesen átjött a tangája vonala.
Egy kis csevegés után hogyhogy nem de ráterelte a sexre a témát, kiderült hogy most épp nincs pasija és eléggé szarul érzi magát majd végül addig nyaggatot míg ki nem szedte belőllem, hogy még szűz vagyok.
Egyre jobban kezdtem kényelmetlenül érezni magam a témától meg a mellbimbóitól amik átdöfték a toppját és nekem ettöl kezdett a farkam keményedni.
Egyszer csak arra riadtam, hogy a szüzességem elvételére ajánlkozik meg, hogy ezzel mindketten jóljárunk és anyámnak sem kell tudni rólla, majd még mielött válaszolhattam volna felállt a foteljából és elém állt. Végigsimitotta a kezét a combjain, a popsiján a nyönyörü szép pirszingezett hasán majd becsusztatta a toppja alá és a mellbimbóit kezdte gyürögetni, majd egy hirtelen mozdulattal lekapta a mini ruhadarabot. Két feszes álló bimbójú gyönyörüség tárult elém amik szilikonozottak voltak de emiatt olyan gömbölyűek mint két kézilabdta, na az én farkamnak sem kellet több és úgy bedurrant, hogy ki is csuszott a boxeralsómból a farmeromban. Persze ezt Petra rögtön észrevette, leguggolt elém és lassan kigombolta a farmerom, majd benyult, kezébe vette a pöcsöm és előkapta rejtekéből, miután megállapitotta, hogy szép vastag farkam van szépen elkezte szopni. Hát sokáig nem birtam mert egy pár rántás után akkora adag gecit löveltem a szájába, hogy alig birta lenyelni, megnyugtatott, hogy semmi baj és kövessem őt a fürdőszobába.
Szépen leveköztetett és azután ő is lehuzta magáról a felesleges dolgokat, hát azt hittem már nem érhet meglepetés de amikor megláttam a fazonra nyirt fanszőrzetét és a tátongó punciját igen igen elcsodálkoztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L tegnap 05:44
És amikor az álmodból felébredtél,akkor a fejedhez kaptál.
#5 listike 2014. 03. 26. szerda 15:34
Elkapkodott.
#4 papi 2013. 06. 2. vasárnap 12:41
Olvastam ezt a történetet már jobban megirva is.
#3 sztbali 2013. 03. 29. péntek 13:20
Gyenge.
#2 rudi 2003. 01. 19. vasárnap 15:35
7pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?