A+ A-

Egy kis szex angol módra

Ez a történet, bármennyire is hihetetlennek tűnik, igaz. Most 19 éves vagyok, egyetemre járok, van egy szép barátnőm, ebben a helyzetben nyugodtan mondhatom, hogy nincs okom panaszra, de hát hál' istennek nem volt ez mindig így. Hogy miért hál' istennek? Mindjárt kiderül.
2 évvel ez előtt még nagyban a középiskola padját koptattam, 11 - bejártam, és egész jó tanuló voltam. Amire viszont nagyon vágytam, és bizony nem utasítottam volna vissza, egy nagyon szép és okos barátnő. Sajnos ez a mi nem volt, de igazából, mint ilyen kórban minden fiúnál, bennem is tomboltak a hormonok, tehát nem is igazán egy barátnőre, hanem inkább egy jó szexre vágytam egy jó csajjal, és nem is akármilyennel... teljesen odavoltam a matektanárnőmért. Oh istenem, az a nő maga volt (és szerintem még mindig az) a tökély. 30 éves korához képest nagyon jól tartotta magát. Hosszú fekete haja volt, gömbölyű, nem túl nagy és nem is túl kicsi melle, formás popsija, hamvas bőre és aranyos kis babaarca. Zabálni való volt, mindig feszes cuccokban járt, és nem szégyellte a melleit megmutatni, szóval a dekoltázsával sem volt semmi baj. Én magam biztos voltam benne, hogy az összes férfi tanárnak megvolt már egy menetre. Csak álmodozni mertem arról, hogy egyszer összejövök vele, pedig akkoriban sem volt okom panaszkodnom az alakomra, és most sem, mindig sportos volt a külsőm, és még a pattanások se igazán voltak a bőrömön, de lényeg, ami lényeg egy dolog igaz: az álmok néha valóra válnak.
Szóval erre az évre az osztályfőnökünk, osztálykirándulás gyanánt, egy hetes kirándulást szervezett nekünk Angliába. Ez egész jónak tűnt, mivel legalább nem kell suliba menni és az angol tudásomat is csiszolhatom. Egy pénteki napon indultunk, a busz már a suli udvarában állt, a csomagokat is bepakoltuk, és már csak az indulás maradt vissza, mikor oly dolog történt, amit alig tudtam elhinni: megjelent a matek tanárnő! Táskával a kezében jelent meg, és én már rögtön vágtam, hogy még egy emberrel többen utazunk (szerencsémre).
Mondanom sem kell, a buszon utazni vagy egy napig nem a legjobb dolog volt életemben, ezt még tetőzte, hogy az út egy napos volt oda, és wc-re is csak 4 óránként álltunk meg.
Nagy nehezen, de megérkeztünk a szálláshelyünkre, egy lakókocsis parkba. Már kora este volt és eléggé fáztunk, mert februárban utaztunk, na meg hát az angliai időjárás sosem volt igazán kellemes. Szóval az osztályfőnökünk nem is nagyon húzta az időt, a lefoglalt lakókocsik alapján szétosztotta névsor szerint, hogy kinek melyikbe kell mennie. Mivel a névsor végén voltam, én maradtam utoljára, szerencsémre. Mivel ezekben a lakókocsikban szűk a hely, és a tanárnő kicentizte a helyeket mikor foglalta őket, ezért nekem vele, még pár osztálytársammal és (mondanom sem kell, ennek örültem a legjobban) a matektanárnővel kellett egy kocsiban laknom.
Már vagy két óra is eltelt, amióta megérkeztünk. Ez alatt az idő alatt az osztálytársaimmal (akik fiúk voltak, mert hát olyan hogy lány-fiú párosítás vágod, nem létezik a tanárok oly modern gondolkodása miatt) kipakoltuk a cuccainkat, és azon nyavalyogtunk, hogy milyen kis helyen is kell elférnünk. Épp ott gubbasztottunk a szobában, amikor megjelentek az osztályból mások, és jókedvűen mondták hogy a parkban található egy kaszinó, ami tele van szerencsejáték gépekkel. Na, a haverjaimnak nem is kellett több, fogták az összes pénzüket, és mint a villám, rohantak hogy szerencsét próbáljanak. Az ofő meg ment utánuk, mert hát kell valaki, aki felügyelje, hogyan veszítik el az összes pénzüket...
Én úgy voltam vele, hogy inkább veszek egy zuhanyt, aztán nyomás aludni, mert már nagyon fáradt voltam. Elő is vettem a törülközőmet, a tusfürdőt, a papucsot stb., és elindultam a zuhanyzó felé. Mikor épp egy méterre voltam tőle, hirtelen kinyílt az ajtó. Amit akkor láttam, azt az óta se pipálja le semmi. A matektanárnő ott állt anyaszült meztelenül. Szegénykém azt hitte mindenki elment, és ezért nem nagyon zavartata magát ruhaügyileg. Oh, azt a testet így csupaszon látni maga volt a mennyország! Pont olyan volt, amilyennek elképzeltem: a teste formás és sportos, a bőre feszes és napbarnított, és a puncija... oh, sima volt és látszott rajta, hogy ez a kedves teremtés maszturbált a zuhany alatt.
Persze senki ne gondolja azt, hogy percegik pózolt ott nekem ez a tündér, legfeljebb úgy 2 másodpercig csodálhattam, mert rögtön maga elé húzta a törölközőjét, és berohant a szobájába. Nos bármenyire is fel voltam izgulva rá, azért tudtam, amit tettem, az nem volt szép (illetve dehogynem, de mivel nem akartam semmiképp balhét, kicsit, muszáj volt bemagyaráznom magamnak). Vettem egy nagy levegőt, összerándult hassal és már lezuhanyozva elindultam a szobája felé. Mielőtt elindultam volna, észrevettem hogy a papucsomat az ágy alá rúgtam véletlenül, így csak mezítláb tudok át menni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 15:30
Nemrossz álom.
#4 feherfabia 2016. 01. 14. csütörtök 06:19
Szép álom!
#3 Andreas6 2013. 09. 12. csütörtök 16:33
Igen, az álmok néha valóra válnak, nekem azonban az a véleményem, hogy - bármennyire is bizonygatod - ez az álom bizony csak álom maradt.
#2 sztbali 2012. 03. 30. péntek 19:39
Papírra vetett álom.
#1 Törté-Net 2006. 10. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?