A+ A-

Keserű bosszú

Semmire nem emlékeztem, amikor kinyitottam a szememet. Egy hatalmas franciaágyon voltam, egy félig elhomályosított szobában. Fel akartam ülni, hogy szétnézzek, hol is lehetek tulajdonképpen, de nem tudtam megmozdulni. A kezeim a fejem fölé voltak rögzítve egy kötéllel, a két lábam pedig az ágy két sarkához. Ekkor nyílt az ajtó és abban a pillanatban világossá vált minden. Ő lépett be arcán elégedett mosollyal.
- Hát itt vagy végre - szólt mosolyogva.
Rettenetesen dühös lettem. Mit képzel magáról ez a szemét?
- Azonnal engedj el! - kiabáltam.
- Ugyan már kedvesem. Hidd el, nagyon fogod élvezni. - Azzal odajött az ágyhoz, és megpróbált megcsókolni. Dühösen elfordítottam a fejem.
- Jobban teszed, ha nem ellenkezel, és a kedvemben jársz. Úgy tudom, fontos neked a barátnőd és nem szeretnéd, ha tönkremenne.
Hogy ez mekkora rohadék! Képes a legjobb barátnőmmel megzsarolni. De tudtam hogy bármire képes.
- Szóval? - kérdezte gúnyosan.
- Gyűlöllek - csak ennyit tudtam mondani.
- Az engem cseppet sem zavar. Attól nekem még ugyanolyan jó. És szerintem neked is az lesz. - Azzal végigsimított a vékony hálóingemen, felhúzta az anyagot és a bugyimon keresztül masszírozni kezdte a csiklómat. Akaratlanul is egy halk sóhaj szakadt fel belőlem.
- Ne - kértem, de nem törődött vele. Egy mozdulattal egyszerűen elszakította a vékony bugyit majd újra simogatni kezdte a szeméremajkaimat, kikerülve a csiklómat. Bár gyűlöltem ezt az embert, de a testem cserbenhagyott, elárult. Nem tudtam mit tenni. Majd egy hirtelen mozdulattal hozzáért a csiklómhoz. Megrándult a testem.
- Nem is sejted hogy mennyit vártam erre a pillanatra. Olyan kiszolgáltatott vagy, ahogy fekszel itt előttem és tudom, hogy azt teszek veled, amit csak akarok - mondta, miközben a csiklómat simogatta fel - le, majd körkörösen, először lassan, majd gyorsabban mozgatta ujját az érzékeny ponton.
Próbáltam visszafojtani a feltörő sóhajokat, több - kevesebb sikerrel. Aztán abbamaradt a masszírozás. Reménykedve pillantottam fel, majd visszahanyatlottam az ágyra. Ujjait nyelvével váltotta fel. Ahogy újra hozzámért, bizseregni kezdett az egész testem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 15:34
Sajnálatos írás.
#5 listike 2014. 10. 7. kedd 05:16
Értelmetlen.
#4 A57L 2014. 08. 24. vasárnap 09:52
Elég gyenge írás.
#3 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:43
Az egész nem tiszta.
#2 v-ir-a 2012. 06. 3. vasárnap 22:09
ez mi??? egy részlet valamiből???
ha hálóing volt rajta és bugyi, majd a bugyiját letépte róla a ffi akkor milyen ruhát szedett össze??? kissé zavaros a vége
#1 Törté-Net 2006. 10. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?