A+ A-

Szlovákiában maradva

A napokban úgy döntöttünk, hogy kiruccanunk Szlovákiába. Mivel Pest közelében lakunk, ez nem jelent nagy távolságot.
Mind a hárman összeszedtük a holmijainkat. Jött Robi, aki nagyon jó barátom és még több... Marci vezetett, aki egy nagyon jó haver és én voltam az egyetlen lány.
Remekül éreztük magunkat, a probléma csak az volt, hogy Marci megfeledkezett arról, hogy vezet és ivott három korsó sört. Nálam semmi papír nem volt, a személyit leszámítva, Robi jogosítványát pedig bevonták. Így nem maradt más lehetőségünk, az éjszakát Szlovákiában kellett töltenünk, merthát egyikünk se kívánta a gyalogtúrát.
- Hol fogunk megszállni? - kérdezte Robi.
- Nézd Robi, nem vezethetek a birkaságom miatt, ezer bocsi. Jobban tesszük ha itt maradunk pirkadatig, addigra már talán nem mutatják ki a söröket, és majd amúgyis lassan megyünk a kerülőutakon. Nem kell nekem a balhé és balesetet se akarok okozni.
- Nem fogunk belehalni, ha ezt pár órát a kocsiban töltjük. Kaját és üdítőt szerencsénkre vettünk, takaró meg van a csomagtartóban, de azért olyan hideg nincsen. - mondtam.
- Nem mehetnénk el egy motelba? - kérdezte Robi.
- Peerszeee... és ha útközben gáz lesz? Nem kockáztatok. Kész. Maradunk. - szögezte le Marci.
Én egyet értettem vele.
Mindez 21 óra környékén zajlódott. Továbbra is jól elvoltunk, beszélgettünk, zenét hallgattunk, ám, a fiúk fél kettő környékén álmosodni kezdtek. Marci az anyósülésen helyezkedett kényelembe, betakarózott pokrócával, kicsit hátra döntötte az ülést. Mi Robival egymás mellett kucorodtunk össze, egy takarón osztoztunk, ami lényegesen nagyobb volt, mint Marcié, de a mérete azért megkívánta, hogy közelebb kelljen egymáshoz húzódnunk, ami nem is volt ellenünkre, mert így is melegítettük egymást, meg hát azért mi sem vagyunk fából...
A műszerfalon lévő óra szerint már 1:38 volt. Az első ülésen Marci hamar elaludt, szerencsére nem horkolt.
Robival suttogva beszélgetni kezdtünk.
- Mi mindent lehetne itt csinálni... - mondta halkan, közel hajolva a hozzám.
- Hajajj... igaz, ezt a Corollát se arra találták ki, hogy olyan kényelmesen lehessen benne hemperegni.
Robi kajánul mosolygott.
- Tudod, ez utazásra való... - jegyeztem meg.
Hogy jobban lássuk egymást, kinyitottuk a telefonunkat és lefektettük őket a térdünkre. Robi szép kék szemét kezdtem el kutatni a félhomályban.
"Azok a szemek...!" - gondoltam magamban és sóhajtottam egy nagyot. Annyira szeretem őket nézni.
Szerencsére a félhomályban sikerült felfedeznem az általam annyira kutatott szemeket. Láthatóan Robi is arcom vonásait kutatta. Egy kéz érintését éreztem meg combomon, aztán egy alig látható mosoly jelent meg Robi arcán.
Hirtelen kialudt a telóm fénye, aztán pillanatokkal később Robi telója se kívánt tovább világítani.
Az én kezem is útra indult, miért is tétlenkedne?
Eközben Robi lágyan simogatni kezdte a lábam, olykor - olykor a combom belső részét is érintve, néha pedig a térdemet simogatta. Mindenhol annyit időzött amennyit kellett. Belül én már szerettem volna tovább haladni, de élveztem a játékot. Gondoltam, azért megsiettetem a játékot, a kezecskéim pillanatokra Robi legféltettebb testrészét érintették, ami már igen merev volt.
- Tudod, én már képzeletben többnél járok. - jegyezte meg Robi.
- Te is? - suttogtam Robi fülébe.
- Ahha. Meséljem el mit teszek veled a képzeletemben?
- Igen.
- Az ujjaim benned vannak már... így... - majd kigombolta a farmerom, "lehámozta rólam" azt és a csiklómat simogatni, dörzsölgetni kezdte, miután pedig az eddiginél is jobban felizgatott, bedugta nekem az egyik, majd a másik ujját. Majd így fojtatta: - Te pedig lovagolsz az ujjaimon... - hatásszünetet tartott, jelezve, kezdjem el a lovaglást. Nekem se kellett több, bele is kezdtem. Próbáltam úgy tenni a "dolgom", hogy azzal Marcit ne ébresszem fel, közben pedig Robi nadrágját kigomboltam, elővettem férfiasságát és simogatni kezdtem.
- Hahhh... - sóhajtottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L
2019. 01. 4. péntek 04:08
Elolvastam és holnapra el is felejtem. Válaszolok rá!
#2 genius33
2013. 02. 13. szerda 07:09
Jóféle nyes Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!