A+ A-

Csak Hölgyeknek 2. rész

Mire a nappaliba nyitok ott talállak a kandaló előtt a fotelben. Kezedben hosszú pezsgőspohár, az asztalon eper. Ma fekete napod van és egy hosszú selyem hálóingszerű ruha van rajtad, persze derékig felhasítva. Az egyik lábadat a fotel karfáján áttéve kortyolgatod a pezsgődet. A kandallóban ropog a tűz, a lángok játéka látszik a falon mindenhol. A finom selymen keresztül látom, hogy nincs rajtad melltartó és az anyag rásimul a kebleidre és a bimbóid is szinte átlyukasztják a könnyű anyagot.
Végigsimítod a lábadat szabad kezeddel és a ruhát a kezed előtt félretolva szabaddá teszed a lábadat és így láthatom, hogy csak azt a kis elmegyilkos fekete tangád van rajtad alatta. Odalépek hozzád és a szádhoz hajolok, majd hosszan csókollak, ezután a karommal a hátadnál átkarolva kiemellek a fotelből. Hajadat hátraveted és szabadon hagyod a nyakadat, karomban hátradőlve élvezed a forró számat és nyelvemet az álladon, válladon. Kezem végigsiklik a hátadon a fenekedre, majd a combodra. Megiszod a pezsgőd végét majd a kezedből a poharat kivéve azt az asztalra teszem, és tovább csókollak. Érzem a pezsgő és az eper ízét az ajkaidon. Egy nagyon elegáns fekete öltöny van. Látom szemedben a csillogást, miközben a tűz fénye a szemedet még vadítóbbá teszi. A zakómat te fejted le rólam majd a nyakkendőmet oldod ki és félreteszed későbbre, ezután az ingemet gombolva kezed a mellemet simogatja.
Lehúzod hátrafelé rólam, majd a forró szádat érzem a mellemen úgy hogy a kezem az ingemmel együtt hátul van és nem tudom és igazából nem is akarom használni. A nyakam, mellem, a hasam ahol felváltva érzem a szádat, kezedet, körmeidet. De mikor az övemhez érsz láthatod, hogy igen szorult helyzetben vagyok. Kezemet kiszabadítva emellek vissza mert lassan kezdem elveszteni a fejemet. A szám a selymen keresztől találja meg a melledet míg a kezem a másikat simogatja. Különleges tapintása van a selyemnek és látom, hogy Te is élvezed a dolgot. Két finom pántja van csak felül a ruhádnak. Kicsit hátrébb lépek és úgy segítem le a pántokat a válladról, majd a selyem halk suhogással esik le a testedről.
Gyönyörű vagy! Kacéran állsz előttem és a szemem nem tud betelni veled, napokig tudnék gyönyörködni benned. Odalépsz hozzám és nem hagyva hozzád érnem körbesétállsz körülöttem. Csak az egyik körmöddel cirógatod a hátamat, karomat végig, míg én közben a fenekedben gyönyörködöm. Ismét a hátamnál vagy, amikor a kezeidet érzem a vállaimon majd lefelé kezded el simogatni egészen a fenekemig, majd a nadrágon keresztül belemarkolsz a fenekembe úgy, hogy közben a fülembe, nyakamba csókolsz. Kezemmel hátrafelé próbálok nyúlni de elhesegeted a kezemet. Hátulról hozzám bujsz és érzem a bimbóidat a hátamon. Kezeid a vállaimat simogatva a mellemen keresztül a hasamra tévednek. Tovább haladsz és a kezedet a nadrágon keresztül a szerszámomon érzem, míg a másik kezeddel pedig hátulról simogatod a fenekemet úgy, hogy eközben a hajaddal ciróratod a hátamat. Na ember legyen aki ezt mozdulatlanul folytatni tudja.
A kezeddel az övemet kezded kioldani majd a gombokat kigombolva a tenyered a boxeromba csúszik. Hideg a tenyered az ottani hőfokhoz képest. A nadrágot a bokámig húzod a boxerommal együtt, mire mozdulnék de a fülembesúgod, hogy várjak mert ezek a Te perceid. A cipőimtől, nadrágtól azért megtudok szabadulni és Te megint a hátamhoz simulsz. A kezeid simogatják a hasamat majd a kezed a farkamra siklik és megsimogatod finoman. Még mindig mögöttem állva, a hátamat csókolva haladsz a fenekem felé, előtte a kezeddel végigsimítod majd mindkét kezeddel belemarkolsz finoman. Körmeidet a bőrömön érzem, aztán a szádat érzem ugyanott majd a két lábam között előrenyúlva simogatod a golyóimmal amig én hátravetett fejjel élvezem amit csinálsz. Szembefordulok veled és csókolni kezdelek. Karodat a nyakam körül összefonod így a kezem könnyedén bebarangolhatja testedet. Hamár itt vagyunk a kandalló előtt, lefektetlek a medvebőrre.
Melletted térdelek és hálát adok az égieknek. Gyerekkorom óta vágyom arra, hogy a világ legkívánatosabb nőjével egy medvebőrön szeretkezzek. Addig nem halhattam meg míg ez nem teljesül. A nyakkendőmért nyúlok mire már nyújtod is a kezedet. Tetszik az ötleted. Belecsókolok a tenyeredbe amitől kicsit átfut rajtad a borzongás. Összekötöm finoman és a fejed felett a fotell lábára csavarom a végét. Míg ezzel mesterkedem a szádat érzem a hasamon, mellemen ismét, de Te is karodon érzed a számat és a kicsit borostás arcomat. Az arcodhoz érve megállok. Melletted fekszem és a kezemmel felfedezhetem az arcodat. Egy ujjommal végigsimítom a szemöldöködet, majd a lehunyt szemhéjadat. Az ujjomat a szám követi és apró csókokkal haladok utánna. Az arcodat cirógatom amit behunyt szemmel élvezel. Elmosolyodsz és az arcodon a mosoly vonalát követve a szádhoz jutok. Az ujjommal megérintem és végigsimítom a felső ajkadat majd visszafelé az alsón jövök. Milyen érdekes, hogy mennyire nem ismerjük egymás testének részleteit. Felfedezem a szádat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 5. szerda 05:15
Egész jó
#3 genius33 2013. 02. 27. szerda 07:11
Bejövős! smile
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 13. vasárnap 16:52
Jobb lenne, ha nemcsak az akciót írná le.
#1 Törté-Net 2006. 09. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?