A+ A-

A vonaton kezdődött

38 évesen elég unalmas volt az életem. Férjemmel úgy ahogy megvoltunk, kevés pénzünk volt, de megvoltunk. Szerelmi életünk unalmas volt, talán az én hibámból, mert természetesen lefeküdtem a férjemmel, de sokmindent nem engedtem neki. Anal, többes szex szóba sem jöhetett. Aztán egyszer megtörtént ami szokott, hogy elutaztam pár napra, de indulás előtt hazaugrottam és megláttam kedvesem amint a hálószobánkban a saját húgomat keféli. Annyira kétségbeestem, hogy nem is szóltam nekik, hanem egyszerűen elrohantam. Felszálltam a vonatra és magamban zokogtam. Aztán a düh következett. Elhatároztam, hogy megcsalom akárkivel is, de nem hagyom annyiban, aztán elválok tőle.
A fülkében egyedül voltam eddig, de az egyik megállóban felszállt egy öltönyös férfi. Velem egykorú kb. Észrevettem, hogy lopva nézi testemet, ami felkeltette figyelmemet. Tulajdonképpen nem voltam rossz nő, nem fiatal, asszonyos alkat, magas, hosszú combokkal és irtózatosan nagy kemény mellekkel. Láttam, hogy a férfi is melleim bámulja. Egy térdközépig érő szoknya és blúz volt a fehérneműm felett. A férjemre gondoltam és elhatároztam, hogy elcsábítom a férfit, illetve kíváncsi vagyok mire megyek vele. Mintegy véletlenül kigombolódott blúzom felső két gombja, így a férfi belátott szabadon dekoltázsomba. Mikor láttam, hogy érdeklődve nézi, úgy tettem combjaim, hogy a szoknyám felhúzódjon és belásson közé. Láttam, egyre jobban tetszik neki a dolog, így széjjelebb nyitottam combjaim, ezzel szabad betekintést nyújtva szoknyám alá. Ezt a lépésem már nem nézhette véletlennek, így a szemembe nézve rámmosolygott. Visszamosolyogtam ebből már tudta, nem véletlen semmi. Felült velem szemben és megdicsért milyen csinos vagyok. Megköszöntem és csábítóan nézve rá a blúzom teljesen kigomboltam. Ezt már nem hagyta annyiban és odanyúlva két kézzel rátenyerelt melleimre. Majd mikor látta, nem tiltakozom, levette blúzom és kikapcsolta melltartóm. Mikor meglátta nagy melleim elismerően bólintott és két kézzel markolva rábukott. Előbb csókolta, nyalogatta bimbóim, majd mikor mellbimbóim ágaskodtak szívni kezdte őket, de közbe mindvégig keményen markolta melleim. Aztán egyik keze lejjebb nyúlt és lehúzta szoknyám majd bugyim is. Ott ültem meztelenül, míg ő még mindig ruhában volt. Ledöntött az ülésre és két lábam közé bújt. Duzzadó csiklóm nyalta majd hüvelyem, aztán mikor nedves lettem ujjazni kezdett közbe csiklóm nyalva. Ilyet sose csináltak még velem. A szexben a hagyományos módszer szerint szexeltem, semmi ujjazás, nyalás. És itt egy vadidegennek kitárulkozva ujjaznak. És én roppant élvezem. Éreztem hogy ha így folytatja elélvezek, ezért eltoltam magamtól. Ő erre lehúzta nadrágját és keményedő nagy farkát arcomhoz nyomta. Tudtam mit akar és most nem tiltakoztam, számba vettem és előbb lassan később egyre keményebben szoptam. Ő nagy sóhajok közepett élvezte. Roppant élveztem, hogy számba megnő, megkeményedik, el sem akartam engedni, de ekkor ő kivette és mutatta, forduljak meg. A padra támaszkodtam, ő hátulról fenekem megsimogatta, majd beakasztott nekem. Egyre hevesebben dugott, majd lecsüngő, himbálózó melleim markolta. Mindkettőnket elkapott a hév és pár perc múlva a férfi belémeresztette spermáját.
Zihálva pihentünk, én teljesen meztelenül, ő alul. Udvariasan megköszönte a dolgot és beszélgettünk. Károlynak hívták és nemis tudom miért, minden bánatom elmeséltem neki. A férjem csalását, elkeseredésemet és hogy meg akartam bosszulni. Ő végighallgatott és közölte velem, szívesen segít rajtam. Nem értettem mire gondol, de aztán egy állomás következett és felöltöztünk. Károly javaslatára melltartóm és bugyim nem vettem fel, mondván az állomás után ismét egymáséi lehetnénk. Gyorsan kimentem kicsit megmosakodni, majd visszajöttem és Károly is kiment. Mondván pár perc és itt van.
Azonban belépett egy fiatal férfi, úgy 25 körül és leült. Mivel igencsak szexre készültem, roppant csalódott voltam. Nem is figyeltem, hogy a fiú lelkesen bámul, aztán rájöttem miért. Nem volt rajtam sem bugyi, sem melltartó, így hevenyészett ruhám alatt beleshetett melleimbe és pinámba. Zavartan keresztbe tettem lábaim és blúzom összehúztam. A fickó vigyorgott. Aztán nevetve az ülésről felvette melltartóm és bugyim: nocsak, itt érdekes dolgok történtek. Idegesen elvettem tőle őket: semmi köze hozzá. Nevetett: no csak nem etyepetye volt valakivel? Nem válaszoltam, ekkor lépett be Károly. Felmérte a helyzetet és mellém ült. A fickó nevetett: aha, szóval maga kefélgette ezt a csajt, látom megzavartam magukat.
" Aztán mondja csak, jó volt a csaj? Nem egy fiatal kurva típus, inkább érettebb nő, ilyen ritkán van a placcon.
" Semmi köze hozzá, ő az én nőm.
" Ugyan már csak nem féltékeny? Folytassák, mintha itt se lennék.
" Kukkolni akar?
" Azt már nem, inkább beszállnák. Lehet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Thibo 2018. 03. 17. szombat 09:59
Vera, Te mindig meg tudsz lepni wink
#8 sztbali 2014. 09. 11. csütörtök 17:25
Van benne valami.
#7 papi 2013. 09. 4. szerda 05:14
Tetszik
#6 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:05
Nagyon jó.
#5 mackó2009 2012. 10. 31. szerda 22:04
meglepően fordulatos
#4 sikamika 2012. 05. 1. kedd 18:35
hát nagyon jo nem unatkoztam smile
#3 Pavlov 2006. 09. 17. vasárnap 11:10
Igen, király! Jó kis kalandos!
#2 Szabolcs 2006. 09. 16. szombat 18:06
Nagyon tetszenek a történeteid!!!!!!!!
AZ ÖSSZES!!!!
Remélem írsz még párat!!!!
#1 Törté-Net 2006. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?