A+ A-

Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben

Írta: Decayed Angel
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e -mail -t... :>
2006. augusztus
Angela az asztalban heverő meghívóra pillantott, és elmosolyodott. A Del Ray étteremben töltött Valentin -napi vacsora már nem az első gruppenélménye volt, Jacob és ő már kipróbáltak más párokat a hagyományos csereberélős módon. Amikor Jacob megmutatta neki a meghívót és elmondta, hogy foglalt ott helyet, a lány azt hitte, hogy csak ők lesznek ott és még egy párocska. Csak később jött rá, hogy egy kissé nagyobb csoportban vesznek majd részt.
Izgatottan olvasta fel a meghívót:
Del Ray Szőlőkert
Valentin -napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben
Vacsora, bor és szórakozás
Örömmel hívjuk meg népszerű "Egy este a Del Ray Szőlőkertben" vacsorasorozatunkra a Del Ray Szőlőkertben Valentin -napon vasárnap (február 11 -én) és vasárnap (február 18 -án). A vacsora négyfogásos, mindegyik fogást egy pohár borral tálaljuk fel. A vacsora alatt a közönség szórakoztatására Wilfred Lawrence játszik népszerű darabokat zongorán.
Kérjük, a foglalás érdekében egyeztessen időpontot és adja meg hitelkártyája számát. A vacsorákat a kóstolóteremben szeretnénk felszolgálni, így csak 24 személyt tudunk vendégül látni. Kérjük, minél korábban foglalja le helyét.
A vacsora ára 170.00$ személyenként, mely tartalmazza a vacsora, a borravaló és a szórakozás árát (a szórakozásért extra borravaló tetszés szerint adható). Hozzon magával minden olyan játékot vagy eszközt, amelyet a többiekkel meg szeretne osztani.
2006. február 11. vagy február 18. - Valentin -napi menü
Antipasto (előétel) - Szalonnába burkolt rák Rosato di Sangiovese borral
- Ó, az előétel - sóhajtotta Angela.
***
A rák pompásan illett a Sangiovese borhoz, és mikor ittak belőle pár pohárral, Angela és Jacob Tawny -val és Ralph -fal ültek egy asztalnál. Mindkét pár ideges volt egy kissé, de a szomszéd asztaloktól hallatszódó sóhajok és a férfiak bíztatására a lányok kissé felbátorodtak, ittak egy nagyot és megcsókolták egymást.
A bor íze és Tawny ajka pillanatokon belül felizgatták Angelát, magához húzta a nőt, érezte, hogy a melleik egymáshoz szorulnak, és Tawny tömött fenekét simogatta. Tawny fürgén a nyaka mögé nyúlt és kioldotta a ruhája pántját. A szövet előrehullott, a nő gyönyörű, meztelen mellei előbukkantak. Angela a tenyerébe fogta őket, odahajolt hozzájuk és beszívta a nő mellbimbóit, mintha csak a bort szürcsölné.
Angela a férfiakra pillantott: mindketten elővették a farkukat a nadrágból, és keményen szorongatták. Ő is levette a ruháját, félredobta és nekiesett Tawny meztelen testének.
Előző gruppenjei során Angela nem került túl szoros kapcsolatba más nőkkel, így mikor a nő lábai közé helyezkedett és nedves nyílásába mártotta nyelvét, még csak először ízlelte a punci finom zamatát. A mámorító aroma és a finom íz egészen a fejébe szállt, megragadta a nő fenekét és határozottan az arcához húzta.
A nyelvét vadul forgatta Tawny csiklóján, aztán visszasüppedt a nedvedző punciba. Arra gondolt, hogy vajon jól csinálja -e. Csak azt tette, ami neki is jólesett volna.
Mikor Tawny felnyögött és megragadta Angela fejét, megkapta a választ. Két ujját becsúsztatta a nő pinájába, és érezte az összehúzódásokat. A nő az arcára élvezett. Angela a nőben hagyta az ujját, míg az utolsó rándulás is véget nem ért.
Forró leheletet érzett a combján. Szétnyitotta a lábát és figyelte, hogy Tawny kimutatja megbecsülését. A göndör szőke haj Angela combjára hullott, és már a punciján is érezte a forró leheletet. Aztán egy sima nyelv furakodott a csiklójához és mélyen a puncijába.
- Jaj, Tawny -nak ez nagyon jól megy - gondolta, miközben a gyönyör a csiklója és a puncija között cikázott. Megemelte a csípőjét és szélesebbre tárta a lábát, így teljesen átadta magát a nőnek.
Ahogy Angela élvezett, Ralph -ra, majd a férjére pillantott. Mindkét férfi el volt bűvölve, próbálta tartani magát, de nagyon felizgult a két nő látványától. Aztán Angela behunyta a szemét, és egyszerűen nagyot élvezett, a punciját Tawny arcába nyomta, teljesen összekente nedveivel. Aztán hátradőlt a székben és csak zihált.
- Elérkezett az első fogás ideje - mondta nekik az egyik pincér, majd más meztelen testekhez ment oda, és újra elismételte.
Angela odahajolt és szájoncsókolta Tawny -t. A lány nedvei még ott voltak a nő ajkán.
- Köszönöm, Tawny, ez csodálatos volt - suttogta.
- Ó, te is nagyon jól csináltad - válaszolta az érzéki nő. Mosolyogva felállt és a két férjre nézett, akik startra készen szorongatták farkukat. - Szegény srácok, lássuk, vajon a következő fogás alatt segíthetünk -e rajtatok.
Primo (első fogás) - Vegyes zöldségek körtével, kecskesajt és málnába bújtatott süld dió Due Bianco borral
Az első fogáshoz négy pár ült össze és a férfiakon látszott, hogy mindannyian sikeresen tartották magokat az előétel alatt. Angela a terem másik végében kiszúrta Tawny -t, aki a Due Bianco bort épp egy fasz végéről kóstolgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2012. 02. 18. szombat 07:21
Köszönöm!
#7 tiborg 2012. 02. 18. szombat 04:06
Nogyon jo "Pavlov" sztori,de vigyazz kisse oregfiu, mert belegabalyodtal az alti/angela parosba.(kinek a "nedvei" voltak kinek az ujjain?) Na, de azert 10.
#6 Pavlov 2012. 02. 15. szerda 07:59
Nem lesz! Ez egyszeri és megismételhetetlen kaland volt!
#5 joozsi 2012. 02. 15. szerda 03:59
Jó történet, de már olvastam. Lesz folytatás?
#4 Pavlov 2012. 02. 14. kedd 16:05
Köszönöm!
#3 Rinaldo 2012. 02. 14. kedd 10:14
Nagyon jó a történet.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:15
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 09. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?