A+ A-

Zuhanymóka

Írta: Lulubelle2006
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e -mail -t... :>
2006. augusztus
Tanya éppen befejezte az aerobicedzését. És ekkor pillantotta meg Tyron -t. Látta már az edzőterem körül egy párszor. Észrevette, hogy a férfi bámulja őt. Sosem tudott olyan gyorsan elkészülni, hogy elkerüljék egymást. Így ment ez két hónapon át, minden este.
Míg a lány üzleti úton volt, a termet felújították, és megcserélték a férfi és a női öltözőt.
Tanya eléggé belefáradt az aerobicórába. Eszébe jutott Tyron. Tanya -nak már évek óta nem volt része egy jó baszásban, és hihetetlenül fel volt izgulva. Bement a zuhanyzóba, és mozdulatlanná vált.
Tyron ott szappanozta magát, neki háttal. A lány az ajtónak dőlt, és végigmérte a férfit. Izmos, kerek fenék, erős comb, kidolgozott hát. Tyron véletlenül leejtette a szappant és lehajolt érte. Tanya szépen végignézhette a férfi fenekét és mélyen csüngő golyóit. Legnagyobb meglepetésére a farkát is megpillantotta, ahogy oldalt kilendült. Behunyta a szemét és elképzelte, hogy a férfi végigsimítja a a lány testét. Még mindig csukott szemmel megfogta kis, puha mellét és játszani kezdett a melltartójával.
Közben Tyron megfordult és meglátta Tanya -t. A lány szemei még mindig csukva voltak. A férfi csöndesen kilépett a zuhany alól és odament hozzá. Tanya kinyitotta szemét. Ijedten vette észre Tyron -t, aki ott állt előtte nedves, meztelen testtel. A férfi a lány mögé nyúlt és bezárta az ajtót. Megfogta a lány kezét és a zuhanyozóba vezette. Maga Tanya is meglepődött azon, hogy megengedi ennek a férfinek, hogy maga után vezesse.
Nem tett semit, hagyta, hogy a férfi levetkőztesse, és közben durva kezével végigsimítson meztelen bőrén.
A férfi lehajolt, segített a lánynak kilépni a bugyijából. Közben még meg is csókolta a punciját, amibe egész teste beleremegett. Odalent finom és csupasz volt a bőre. A férfi beállította a víz megfelelő hőmérsékletét, és belépett a zuhany alá. Magával húzta a lányt is. Magáhozvonta és megcsókolta, és a lány boldogan ízlelte ajkán a férfit, érezte, hogy keresi a férfi nyelve az ő nyelvét. A férfi megcsókolta a lány arcát, és áttért a nyakára. Megfogta a lány fenekét, becsúsztatta ujjait a két félgömb közé, amit a lány nagyon szeretett. Beljebbcsúsztatta az ujjait, míg el nem ért a szoros záróizmokhoz, és az ujjbegyével simogatta a lágy bőrt. A lány már alig várta, hogy a férfi ujja a seggébe csússzon. Elért arra a szintre, ahonnan nincs visszatérés. Kinyomta a fenekét, hogy Tyron jobban hozzáférjen a hátsó bejárathoz, és érezte, hogy a férfi ujja könnyedén becsúszik a seggébe.
A férfi a falhoznyomta a lányt, és végigcsókolgatta a nyakát a melléig, ami a cirógatástól egészen megmerevedett. Megfogta az egyik mellet, és megcsókolta a bimbót. Figyelte, hogy hogyan keményedik meg. A másik mellet a szájába szívta, mire a lány hangosan felnyögött. Nagyon élvezte ezt az egészet. Tyron ujja a végbelében rövid, határozott mozdulatokat tett Tanya pinája felé, és a lány rózsaszín lyukából csöpögni kezdett a nedv a combjaira.
Tyron szopogatni kezdte a mellet, amitől a bimbó egyre keményebb lett, és a lány egész teste remegett, egészen a csiklójáig, ami annyira megduzzadt, hogy előremeredt, mint egy miniatűr farok...
Miközben a lány mellbimbóját szopta, Tyron lenyúlt, végigsimította a csiklóját. A lány érezte, hogy a férfi habozik, mikor erekciója a lány testéhez ért. Aztán Tanya érezte, hogy a férfi elhúzza ujját kényelmes kis helyéről az ánuszában, hátralép és beszappanozza a lány testét. Körkörös mozdulatokkal dolgozott, lágyan nyomta a szappant a lányhoz. Megfordította, felemelte a karjait, és mellét a zuhanyzó falának nyomta.
A férfi széttárta a lány lábát. Tanya érezte, hogy a pinája is szétnyílik. Azt kívánta, bárcsak lenyúlhatna, és benyomhatná magának az egyik ujját. Tíron a lány testéhez nyomta magát, és vastag rúdját a lány fenekéhez illesztette. A lány elengedte a falat. Meg akarta érinteni a faszt. Tyron megfogta a kezét, és visszanyomta a falra. Újra felkapta a szappant és végighúzta a lány nedves testén, végig a hátán a fenekéig. A lábánál óvatosan körözött, míg a combja belső oldalára nem ért. Az ujjai épphogy hozzáértek a lány puncijához, amitől Tanya szinte megőrült. Teljesen fel volt már izgulva, nagyon vágyott rá, hogy a férfi jól ellássa a baját.
Tyron viszont minden percet kiélvezett. A kezét a lány csípőjére tette és tovább szappanozta, áttért a hasára. Felkúszott a melléig. A merev, kemény bimbókra kiemelt figyelmet fordított. Aztán visszacsúsztatta a szappant a lány fenekéhez. Hallotta, hogy a csaj felnyög, ahogy a kis szappan az érzékeny bejárathoz ér, és lassan megnyílik előtte.
Tíron benyúlt a lány mögé, és finoman széthúzta a fenekét. A lány hátsó lyuka és puncija teljesen kitárult.
Tyron jól belátott a lány puncijába. Tanya hátradőlt, neki Tyron kezeinek, és így a feneke még jobban szétnyílt. Már nagyon szeretett volna valamit az éhes fenekében érezni, és ezt Tyron is jól látta. Egyik kezével elengedte a lányt, és középső ujját a szűk kis gyűrűhöz illesztette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:20
Nem rossz.
#9 papi 2014. 01. 17. péntek 09:18
Tetszett
#8 Pavlov 2012. 01. 3. kedd 20:21
Ennek tényleg örvendek!
#7 v-ir-a 2012. 01. 1. vasárnap 16:48
nagyon élveztem az olvasást smile
#6 Pavlov 2007. 09. 19. szerda 18:15
az jo!!!!!!!!!
#5 jozsi 2007. 09. 19. szerda 15:16
nagyon tetszett
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:41
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2007. 02. 15. csütörtök 17:37
Rossz nőt választottál. Ne add fel.
#2 rebyc 2006. 09. 2. szombat 07:15
Nem rossz...bár az én nőm lenne ilyen kéjvágyó szuka! :-)
#1 Törté-Net 2006. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?