A+ A-

Egy callgirl kalandjai 1. rész

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. Mindig is nagy szexuális étvágyam volt, gyakran váltogattam a partnereimet. Érettségi után Budapestre jöttem, önköltséges főiskolai hallgatóként éltem gondtalan életem. Másodéves koromban azonban, borzalmas tragédia történt, meghalt édesapám, úgy nézett ki, hogy anyagi okok miatt abba kell hagynom a tanulást. Ekkor ajánlotta az egyik csoporttársam a call girl -ködést, ebből már elsőéves korunk óta jól eléldegélt. Belevágtam a dologba, s hamar belejöttem. Minden kellemetlenség ellenére, a mai napig nem bántam meg. A diploma után sem hagytam abba, szeretem csinálni.
Elsőként egy múlt nyári esetet mesélek el. Éppen a műkörmösnél ültem, vártam, hogy megszáradjon a lakk a lámpa alatt, amikor csörgött, a mobilom. A számból, rögtön láttam, hogy az egyik szálloda portájáról keresnek. Megkértem a körmös lányt, hogy vegye fel és tartsa a fülemhez. Már jól ismertem a portás hangját, közölte, hogy este lenne egy munka, 3 fiatal sportoló fiú szeretne 2 óra hosszára, 8-ra kell mennem. Már nem maradt túl sok időm a készülődésre, 5 óra is elmúlt. Otthon ettem néhány falatot, beállítottam a dvd-ét, hogy vegye fel az esti filmet. Majd a fürdőszobában szépen fazonra borotváltam a puncimat, egy vékony diszkrét csíkot hagyva, tapasztalataim alapján ezt szeretik a legjobban a kuncsaftok.
Alaposan megfürödtem és loknikat sütöttem a hosszú vörös hajamba. Macskásra húztam ki a szemem, és csókálló szájfényt kentem az ajkaimra. Fekete csipkés fehérneműt vettem, harisnyatartóval és combfix-szel. Amikor végignéztem magamon a tükörben, elégedettséggel töltött el a látvány. Rápillantottam az órára, láttam, hogy azonnal indulnom kell, gyorsan felkaptam az előzőleg kikészített fekete váll nélküli miniruhát. A derekamnál és a hátamon átlátszó tüll betétek tették elegánsan szexissé. Az ékszereket, betettem a retikülömbe, felkaptam kocsikulcsot és már szaladtam is. Átvezettem a szürkületben zsongó városon, fél órán belül már a portán álltam, megkaptam a szobaszámot, volt még 10 percem. Felkerestem a mosdót ellenőriztem a sminkemet és feltettem az ékszereket, egy nagy ezüst színű karika fülbevalót és a hajszálvékony láncom, rajta egy kis kristály szívecskével, majd egy sor vékony ezüst karperecet. Végre készen álltam rá, hogy szembenézzek a rám váró éjszakával. 8-kor pontosan kopogtam a megadott szoba ajtaján.
Bentről nevetés hallatszott, majd kinyílt az ajtó. 3 izgatott férfiszempár szegeződött rám. Köszöntem, zavart hello volt a válasz. Fiatalok voltak, 30 alattiak, erre akár mérget is vettem volna. Mindháromnak tengerkék szeme, természetes vörös, rövid haja és szeplős hófehér bőre volt, hatalmas kisportolt vállakkal. Hát a vörös, szeplős férfiak nem hoznak lázba. Ez nem lesz könnyű menet, gondoltam, mert ha a kuncsaft nem szimpatikus nehezebb a dolog, és egyből hármat kell a mennybe röpíteni.
Magabiztosan bevonultam a szobába, leültem a kanapéra az egyik mellé és kértem egy italt, hogy ellazítson. A főiskolán angol szakra jártam, jól beszélem a nyelvet, a kuncsaftjaim is folyékonyan. Visszafogott társalgásba kezdtünk, elmondták, hogy Svédországból jöttek, 3 hétig keményen edzettek az edzőtáborban, kajakosok. Hazautazás előtt kaptak 3 szabadnapot, és itt szállásolták el őket, Hans, Andreas, és Jürgen. Közben lehajtottam a whiskeyt, kezdtek egyre szimpatikusabbá válni a jól nevelt srácok. Ühm, egy kis lazítást szeretnétek? - kérdeztem búgó hangon, és keresztbe tettem a lábam, hogy kivillanjon a harisnyatartóm, a mini alól. Mindhárman egyszerre nyögtek fel. Önkéntelenül elmosolyodtam, imádok uralkodni a férfiak vágyain, amikor szikrát vet a szemük, és tudom, hogy én irányítok.
Lassan a számba vettem a pohár alján maradt jégkockát és finoman játszadoztam vele. Hatalmas szemekkel falták minden rezdülésem, aztán óvatosan visszaengedtem a jégkocát a pohárba. Fázom, mozognom kéne egy kicsit. - búgtam, és lassan feltápászkodtam a kanapéról, odamentem a rádióhoz és feltekertem a hangerőt. Valami lassú szám ment, kinyomtam a fenekem és lassan elkezdtem ringatni a csípőmet. Kezemmel simogattam a testem, és a ritmusra köröztem a csípőmmel. A legbátrabb fiú Jürgen, odaállt mögém. Gyengéden elkezdett simogatni és csókolgatni a vállam. Erősen odanyomtam hozzá a testem, már keményedett a dákója. Kezét a ruhám aljához tettem és lassan elkezdtem leguggolva kibújni a ruhámból. A fiú nagyon élvezte a játékot, a haverjai, pedig a péniszüket markolászva bámultak minket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 02. 9. kedd 09:46
Egész jó.
#3 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:14
Nagyon jó.
#2 Rendezõ 2006. 08. 20. vasárnap 00:20
nemrossz, sőt :)
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?