A+ A-

Vörös Szőnyeg arcai: Lindsay Lohan

- A nevem Lindsay Lohan - kiáltotta lelkesen a 18 éves bombázó színésznő - és ez itt a Vörös Szőnyeg Arcai!.
Ken Logan óvatosan tanítgatta a színésznőt, mesze a kamerától, míg Julius Walters lezavarta az interjút. 5 éve Juliust a Hollywood következő akciófilmsztárjának nevezték, de borzalmas film- és pocsék magánéleti döntései olyan gyorsan lerombolták karrierjét, amilyen gyorsan az felépült. A Vörös Szőnyeg Arcai volt Julius nagy próbálokzása, hogy újra híres legyen. A pornográfia mindig nagy szerepet játszott a férfiak életében, és a színészet mindig a szenvedélyük volt, ígyhát Julius úgy gondolta természetes dolog lenne kombinálni a kettőt. A Vörös Szőnyeg Arcaival Julius megtalálta a megoldást erre.
Lindsay Lohan teljesen motiváltnak és akcióra késznek mutatkozott Julius kamerájában. Egy drága bőr kanapén pihent, ártatlan szemekkel a csodás arcán, de volt egy kis csillogás a szemeiben, ami azt sugallta, hogy ő talán vadabb mint amilyennek az emberek képzelik. Ken Logan hallgatta az interjút Julius és Lindsay között, és közben olyan magazinokat lapozgatott, amikben Lindsay szerepelt. A Movieline, Allure, Teen People és Vanity Fair példányai voltak a térdén. A magazinok sikeresen ábrázolták szenvedélyesnek pont ahogy Julius akarta.
A múlt héten Ken megtanult mindent a színésznőről amit tudni akart. Lindsay 1986. Július 2-án született New York City-ben. Ken órákat töltött el a Nem férek a bőrödbe, az Egy hisztérika feljegyzései és a Bajos csajok nézegetésével. Undorral nézte meg újra és újra a filmeket. Arra használta a magazinokat és a filmeket is, hogy felkészítse magát a Lindsey-vel való találkozására.
Az interjúnak volt néhány mozzanata. Julius és Lindsay kitárgyalták az ostoba pletykalapok baromságait, de ettől Ken csak fáradtabb lett. Ken cak egy dolgot akart megtudni Lindsayről ezalatt a találkozás alatt : vajon mit szólna egy farokhoz a puncijában. Julius úgy tett, mintha érdekelné minden amit a lány mond, és színészi vénája miatt elég meggyőzőnek tűnt, pedig csak azt akarta látni hogy nézne ki Lindsay egy vastag ondótöltettel az arcán. Ezen felül seemit nem érzett a közkedvelt színésznő szépségéből. Az interjú teljesen érdektelenné vált, Ken mégis figyelt. Lindsay arról fecsegett, mennyire szereti a Pepsit, a fagyit, a csokit, az olasz és a kínai kaját. Elmondta Juliusnak, hogy van egy 330-as nyitható tetejű BMW-je, aztán arról beszélt, mennyire élvezi a gimnasztikát, a korcsolyázást, az úszást, a biciklizést, az éneklést, az olvasást, az írást, és a családjával tölteni az időt. Ken emlékezett, hogy a színésznő volt a Saturday Night's Live című műsorban, ahol bevallotta, hogy kedvenc együttesei a Simple Plan és a Maroon 5, valamint azt is bevallotta, hogy már 15 éves kora óta cigizik.
Lindsay megpróbált olyannak tűnni, mint más tizenéves lány, de csak hamisnak tűnt, és nagyon irritálta Ken-t. Linds az utóbbi 2 filmjével 1-1 millió dollárt keresett, és ezzel fel is készült, hogy többet keressen mint azt a karrierjétől várni lehetett. Már 3 éves kora óta modellkedett, és ő volt az első vörös hajú lány aki szerződött a Ford Modelling Agency-vel. Látható volt reklámokban, többek között a The Gap, a Jell-O, a Pizza Hut és a Wendy's reklámjaiban. Ken nem bírt várni, hogy valami valóságot basszon ebbe a lányba. A farka már lüktetett a gyönyörtől amíg arra gondolt, ahogy Linds vonaglik rajta.
Az interjú közeledett a végéhez. 10 perc megfeszített várakozás után Ken Logan ideje végre eljött. A szék szélére ült, nagyon izgatott és felizgult volt, alig várta, hogy hívják. Ez volt az a pillanat, amiről azóta álmodott, hogy Julius Walters felkérte, hogy csatlakozzon a Vörös Szőnyeg Arcai nevű projekthez, és Ken nem akart csalódást okozni.
Lindsay vörös haja vakító volt a terem fényeitől. Köznapi ruhát vett fel a forgatásra. Szűk farmert és egy feszes fehér felsőt viselt. Hihetetlen mellei kidomborodtak a felsőjéből, és a óriási mellbimbói meredtek a végén. Ken nem tudott róla, hogy a lány megnagyobbítatta volna melleit, de nem is érdekelte igazán, hogy igaziak-e vagy hamisak.
Kent mindig nagyon felizgatták a szeplős lányok, és ugyebár Lindsay ebbe a kategóriába tartozik. Elérte azt a pontot ahol nem volt visszaút. Ha Lindsay nem akarná folytatni a felvételt, akkor mindenképpen kényszeríti rá. Szerencsére ennek semmi jele nem volt. Lindsay olyan felizgultnak és bármire hajlandónak tűnt mint minden lány akivel valaha kefélt.
A szeplők igen sűrűn voltak a kezén, de méginkább az arcán és mellkasán. Szája telt volt és csodás rózsaszín, amitől a fogai még vakítóbbnak tűntek mikor mosolygott. A mosolya hihetetkenül csodássá és erotikussá tette zöld szemeit is.
- Nos térjünk az üzletre - mondta Julius Lindsay-nek. - azért vagy itt, hogy leszopj valakit, megkeféljenek és a végén az arcodra élvezzenek. Élvezett már valaki az arcodra Linds?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 09. 9. hétfő 05:24
Nagyon jó.
#8 fetomy 2006. 08. 26. szombat 20:00
köszi a linket, télleg sok story van, viszont először biztosan azt az 5 részest fordítom le, illetve azt szeretném lefordítani. Sajna most nem volt időm, mivel nem voltam itthon, de lassan elkezdem őket.
#7 Pavlov 2006. 08. 21. hétfő 13:26
Ja, és szeretném felhívni a figyelmedet a www.c-s-s-a.com oldalra, ahol hírességekről van jó sok "nekünk való" történet. Lindsay Lohan-ről úgy kb. 60 db történet van fenn. Nézz körül!
#6 Pavlov 2006. 08. 19. szombat 13:22
Király!!! Alig várom.
Én is találtam benne pár nem túl szép mondatot, de az különösen tetszett, hogy utánanéztél vagy emlékeztél a filmcímek magyar fordítására (pl. a Bajos csajok, amit én is láttam). Ez igazán jó munka, örülök, hogy valaki csatlakozik a hírességfordításhoz! Alig várom a következőt.
#5 fetomy 2006. 08. 19. szombat 01:58
Bocs a sok üzenetért de:

Lefordítottam még egy Lindsay-s történetet, nem tom mikorra kerül fel, de szerintem az sokkal gyengébb ennél.
Amúgy van egy asszem 5 részes LL sorozat, asszem azt fogom lefordítani.
#4 fetomy 2006. 08. 19. szombat 00:04
Ja ha esetleg valaki előbb olvasná a komenteket mint a storyt:
"Ken Logan óvatosan tanítgatta a színésznőt..." Ez igazából így helyyes: "Ken Logan tanulmányozta a színésznőt..."
Sajna az után vettem észre, hogy beküldtem.
Ja és sorry az esetleges nem túl érthető, zavaros mondatokért, de annyira nem vagyok jó angolból :)
#3 fetomy 2006. 08. 19. szombat 00:00
Hát először is nincs mit. Róla még nem volt itt story, gondoltam lefordítom ezt. Ezek szerint tényleg jó választás volt, bár elég hosszú lett :) Aztán.. Tervezem erről az oldalról(mármint az angolról) más történetek lefordítását is, de csak más ról tudok, mert ami LL-ről van még 1-2 az elég kaki. Végül pedig: magyarokról én nem hiszem hogy írnék, mivel egyáltalán nem vagyok jó történetírásban. Próbáltam már, de nagyon nem lett jó történet. Be se küldtem. Gondolom azért ebben is van néhány gagyi/rossz fogalmazás, mittomén.
Örülök, hogy örömet okozhattam :)
#2 Pavlov 2006. 08. 16. szerda 18:11
Köszönöm, hogy erről a csinos hírességről lefordítottál egy történetet. Ráadásul elég jót! Remélem, lesz még. Esetleg magyarokról?
#1 Törté-Net 2006. 08. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?