A+ A-

A Fürdőkád

Álmodtam. Azt hiszem olyan álom volt, amelyből az ember zihálva szokott ébredni. Karom teljesen elzsibbadt, mintha ezer izgága hangya szaladgálna benne szüntelenül, miközben idegeimbe csípnek apró kis lábaikkal. Mozdultam, de újabb fájó tűszúrás minden izmomba. Lassan nyitottam ki a szemem, mintha félnék a látványtól, pedig tudtam hol vagyok. A bútorok ismerős körvonalai úgy vettek körül mint megannyi fából ácsolt védelmező testőr árnyéka. Hunyorogtam is azt hiszem, pedig teljes, szinte tapintható sötétség volt a szobába. Ahogy karomban újult erővel kezdett zubogni a vér, óvatosan megemeltem és oldalra nyúltam. Egy mellkasra simult tenyerem, melynek ütemes emelkedéséből következtettem a mellettem békésen pihenő kedvesem az igazak álmát alussza. Hirtelen megmagyarázhatatlan vágy fogott el, és szorosan hozzásimultam. Testem, a takaró alatt úgy kúszott át a fiú csupasz testére, mint egy akaratos, mohó inda. Lábaim átkulcsolták, fejem a mellkasára hajtottam. Keze talán önkéntelenül mozdult, ösztönösen a hajamat simította át. Élő fésűként siklott végig hosszú fürtjeimen.
- Rosszat álmodtál, Picim?- hangja az álom s ébrenlét határán kicsit rekedtes és suttogó volt. Lehet, hogy már az első mozdulatomnál ébren volt.
- Nem tudom... azt hiszem- feleltem kissé bizonytalanul. Apró csókot leheltem a mellkasára, közvetlenül a szívére, majd ujjbegyemmel pici, egymásba futó köröket kezdtem rajzolni rá. Vágy fogott el, hogy érintsem, hogy még jobban hozzá simuljak. Furcsa érzés volt, mintha a semmiből tört volna elő. - Azt hiszem jól esne most egy jó kis fürdő. Nincs kedved kijönni velem?- az órára hunyorogtam. Alig múlt hajnali kettő. Némán bólintott, és óvatosan megemelte a fejem, kicsusszant az ölelésemből, és máris a törölköző után nyúlt. Olyan érzésem volt, hogy ezt már előre tudta. Tudta mit akarok. Néha félelmetes mennyire olvas a gondolataimban.
A fürdőszobában a fény kicsit éles volt, főként a szoba puha és mindent beborító sötétsége után. A víz a kádba élesen csobbant, majd egymásra zuhant minden csepp és a kád lassan kezdett megtelni az illatos fűrdővízzel, mely hívogatóan vibrálva hömpölygott a hófehér kádban. Vakítóan fehér volt minden körülöttünk. A sietve magamra dobott törölköző egyetlen megadó sóhajjal csusszant le testemről, engedve láttatni a hófehér bőrőm. Azt hiszem szinkronban volt a fürdő tökéletes fehérségével, csupán sötét hajam ami megtörte a már-már éterninek tetsző fehér összhangot.
- Nem bánod ha becsusszanok hozzád a kádba?- kérdezte tőlem, ajkait megnyalva. Édes kiscica,... simulékony behízelgő. Hogyne akartam volna. Visszamosolyogtam pajkosan, és válasz helyett csak a víz felé mutattam: menjen előre. Kicsit magas volt, és túl hosszú neki a kád, de igyekezett úgy elhelyezkedni, hogy én is odaférjek, pontosan vele szembe. Furcsa és groteszk lehetett volna a látvány, a két egymásba gabalyodó test, az egymáshoz simuló bőr, a lüktető izmok, melyek akár a vihar a tengert korbácsolták a szépen lassan feléledő vágyat. Ezt váltja ki a fizikai közelség. A víz érzése, ahogyan nedvességével körülölel, még jobban fokozzák ezt az érzést. Simogató puhaság, veszedelmesen feléledő izgalom. Ujjaink a víz alatt összekulcsolódtak, és én megszorítottam a kezét. Újra megnyalta a szája szélét, nyelvének látványa, még inkább felizgatott. Úgy éreztem magam, hogy a fürdőkád hirtelen túl kicsi az én vad vágyaimnak megvalósításához, de akartam, ó egekre mennyire akartam. Azt hiszem a megcsillanó tűzben lobogó szemeim lettek az árulóim. Kedvesem mosolyogva mozdult meg a kádban és óvatosan térdelő helyzetbe tornázta magát.
Tudtam mit akar, már az első mozdulatból tudtam, és én is ugyanezt akartam. Kicsit hátrahajoltam a fejem, és hajam, mint egy sötét hínár terült el az illatos, és óvatosan hullámzó vízben. Lábaim ösztönösen nyíltak szét kezének reszketeg, mégis határozott nyomására. Előre hajolt, és a vágy nyílását, mint valami varázskönyvet tárta szét. Lapjaira helyzete az ujját, feje előre billent, nyelve pedig akár egy kíváncsi kis szervecske felfedező útra indult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:36
5 pont.
#6 v-ir-a 2010. 04. 13. kedd 20:57
10 pont
#5 Remete 2008. 06. 18. szerda 08:16
Kérdezz meg valakit, aki tud számolni!
Ha kétszer tíz pontot adok, nem jöhet ki ez az átlag.
Az üzeneted többi része is ennyit ér.
#4 Jani bá 2008. 06. 18. szerda 07:14
Hát ne is szólj bele ! És Te , hogy szavazol 2-szer ? Ennyi regisztrációd van ? Értem már , hogy adög unalmas történeteid mitől vannak a spiccen. SOK ÖNZAVAZATTÓL ! Gratula .
#3 Remete 2008. 06. 17. kedd 22:57
Igazán nem akarok beleszólni, de, ha valóban tetszettm akkor miért nem jutalmaztad meg néhány ponttal?
Ennél sokkal rosszabb írások kapnak rengetetg méltalan pontot, miért sajnáltad tőle a pontjaidat?
Én adok neki helyetted is egy tizest.
#2 jbf8 2008. 06. 17. kedd 20:55
Nagyon szép érzelemvilágot árul el. Gratulálok hozzá.
#1 Törté-Net 2006. 08. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?