A+ A-

Hogyan úsztam meg a sittet?

Andi vagyok, huszonhárom éves, vidám, partizós csaj. Pénztárosként dolgozom egy bevásárlóközpontban. A dologra pedig, amit most elregélek, úgy került sor, hogy a főnököm rájött, időnként lopok a kasszából. Pedig ügyesen csináltam: Kati, a barátnőm gyakran vásárolt nálunk méregdrága kozmetikai cuccokat, és mindig hozzám állt be fizetni. Én pedig a leghúzósabb árú cikkeket nem ütöttem be. Ő meg odaadta nekem zsebből a tényleges ár felét. Trükkösen csináltuk, mindig úgy beállva, hogy kitakarjuk az ipari kamerát. De addig jár a korsó...
Egyszer csak munka közben szól a hangszóró, hogy induljak a boltvezetőhöz. Rosszat sejtve lépkedtem a főnöki iroda előterének lépcsőin, csülkeim már rákezdtek a cidrizésre. Persze azért bíztam abban, hogy Attila újból csak megkörnyékezni szeretne. Ezért végül is nem lehet szemrehányást tenni neki. A pasik szerint elég jó nő vagyok. Festett, hosszú, vörös hajamat fekete csíkok teszik még inkább szexivé. A testemet a kisujjamtól homlokomig szeplők borítják, ami az eddigi barátaimnak - és volt belőlük elég sok, időnként párhuzamosan több is - nagyon bejött. Didkóim és popsim rendesen feszítik a rájuk simuló ruhadarabot. Elégedetlen jószerivel csak a pattanásos arcommal és a kelleténél talán vastagabb combjaimmal vagyok. A mitesszerek és hurkák egyaránt a csoki iránti olthatatlan szenvedélyem következményei. Szóval a nős, kétgyerekes főnök többször felajánlotta, hogy amennyiben ráülök a fütykösére, számíthatok rá, hogy megugrik a fizum. Én általában nyitott vagyok a munkahelyi kalandokra (Leventével, az egyik helyes vagyonőr sráccal pont tegnapelőtt reszeltünk egy gyorsat erős felindulásból a raktárban), de Attilát, őszintén szólva elég undorítónak találtam. Vagy százhúsz kiló lehet, erősen izzad, ritkuló haja pedig korpás. Kolléganőim közül többen éltek az általa felajánlott lehetőséggel. Például a molett, negyvenesen is kurvás Laura, akinek a válás miatt pénzhiánya keletkezett. Mikor a büfében, nagyokat vihogva részletesen kitárgyaltuk, megtudtam, hogy a nagy sörhasától már nem is látja az átlagos méretnél csak leheletnyivel nagyobb, csüngő fitymájú hímtagját, a bőre fehér és mindenütt elég szőrös. Ráadásul baszás közben még jobban verítékezik. Előnyére legfeljebb az válik, hogy ügyesen és hosszan nyal, bő nyállal. Szóval egyetlen porcikám sem kívánta, hogy lihegve rám másszon.
Bekopogtattam Attilához. Eszembe jutott, hogy pár napja Kincső, a váltótársam, egy magas, szőke lány távozott az irodájából. Száját törölgette, köpenye szétnyílt, frizurája meglehetősen zihált volt. A főnök elégedett lehetett vele, mert rögtön átkerült a főpénztárba.
- Gyere be! - szólt ki. - Átléptem a küszöböt. Attila az íróasztalnál ült, szemlátomást gondterhelten.
- Andi, baj van! - nézett rám - Rájöttem, hogy te sápolod le a fizetés nélkül kimenő árukat a barátnőddel! - és idegesen nézett rám. Hát belém fagyott a szusz, képzelhetitek! De rögtön láttam, hogy a kéjsóvár faszikám még ebben a pillanatban is csöcseimet pásztázza szemeivel. Dadogni kezdtem, mint egy szende, piruló iskolás lány, akit rajtakaptak az öltözőben a tornatanárral. És rögtön láttam, hogy itt csak térden és fekve úszhatom meg a zsarukat. Futóműveimet azonnal széttártam, jó belátást engedve a puncimat alig lefedő tangabugyira.
- Attila, nem lehetne ezt valahogy elsikálni? - bűvöltem kifestett szemeimmel a munkaruhám alá kukkantgató csávót - Én bármit megteszek, csak segíts! - rezegtettem a szempilláimat, egyúttal kinyomva a melleimet. Az a szemét rögtön elvigyorodott, kiélvezte rendesen, hogy hatalma van fölöttem. Ugyanakkor örültem, tudtam, nyert ügyem van. Dugni fogok ezzel a hájtömeggel, mert ez az ára a szabadságnak. Na és? Az ember lányának időnként muszáj kihasználnia testi adottságait, nehogy a fiúk víz alá nyomják.
- Mit jelent az, hogy bármit? - kérdezte, guvadó szemekkel bámulva, ahogy köpenyemet gombolom ki.
- Azt, hogy bármit! - léptem oda az íróasztal mögé, megsimogatva kivörösödött arcát - Nem bánom, ha tempózol bennem egy kiadósat, amennyiben nem értesíted a rendőröket. - Lihegve feltápászkodott a kényelmes főnöki bőrfotelből, megnyalta vastag ajkait és mohón átölelt, a köpeny alá csúsztatva tenyerét. Megvolt a nyálcsere is, kéjenc nyelvét a nyitott számba dugta. Smároltunk, közben nyögéseket hallatva fogdosta a seggemet, a hasamat és a bugyimba is benyúlt. Buján lihegtem, mintha nekem is jó lenne. Megcsapott testszaga, amit a dezodor illata sem volt képes teljesen elnyomni. Gyorsan bezárta az ajtót, hogy senki ne zavarjon bennünket. Én addig sebesen ledobtam a köpenyt, lerúgtam körömcipőmet is. A nyári melegben csak cicifix és tanga volt rajtam. Amikor mellém lépett, én már guggoló pozícióban nyúltam nadrágján át is duzzadó farkához. Kigomboltam a sliccét, alsónadrágjából elővarázsolva eres, dúsan redőzött férfiasságát. Szőrös, dugattyúként mozgó pocakja valóban még így, állva is takarta a kilátást felülről. Nagy levegőt véve rábuktam s nekiláttam a főnök szopásának.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.76 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 22. hétfő 08:01
Nem tetszett.
#4 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:49
Elmegy.
#3 pimaszub 2012. 04. 15. vasárnap 10:18
Érdekes smile
#2 Kaszkadör 2012. 02. 14. kedd 12:05
Mindennek ára van....
#1 Törté-Net 2006. 08. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?