A+ A-

A G pont felfedezése

A lányok a nappaliban tétlenkedtek, Hédi éppen teázott, Cica olvasta a kedvenc regényét és Andi a nyári utazásához nézegette a prospektusokat. Hédi hirtelen felkapta a fejét.
- Andi, mit írnak a könyveidbe a G - pontról? Én már annyi mindent olvastam, hallottam arról a varázslatos pontról. Feltételezem, hogy aki megismeri annak olyan élményben lesz része, mint még soha.
Andi belelapozva a tankönyvébe elkezdte a tartalomjegyzékben keresni a G betűt. Szemöldökét ráncolva jelezte, meg van a betű, de nem a várt eredményt adta a könyv.
- Nem tudom nincs semmi itt az orgazmusról és a maszturbálásról. - mondta miközben arcát enyhe pír öntötte el.
- Valamit múltkor olvastam a Cosmopolitanban erről. Nekem túlságosan is zavaros volt. Valószínű egy nőgyógyász meg tudná mondani milyen is az.
- Azt hiszem - kezdte Cica, miközben levette a szemüvegét és megdörzsölte a szemeit. - Ez egy valóságos részünk - Arcára kiült a ham bekaplak kanári mosoly. - A barátommal, Bandival a múlt nyáron véletlenül megtaláltuk ezt a pontomat és mit ne mondjak, szenzációs élményeink voltak. - fejezte be Cica.
A másik két lány feszült figyelemmel és csodálattal nézte Cicát. Hédi törte még az ámulat csendjét. - Rendben, ne csigázd tovább a kíváncsiságunkat! Mesélj, milyen élményekben volt részetek?
Cica kihúzta magát dölyfös kebeleit előre szegezte és megszólalt:
- Oh, el sem tudjátok képzelni milyen érzések tudnak feltörni az emberből, akkor amikor megtalálja azt a pontot. Van nekem egy kis zsebkönyvem, amelyben leírják, hogyan találod meg. Nem mondom, hogy azonnal sikerül megtalálni, nekem is igen hosszú időbe telt. Számtalan órát eltöltöttünk Bandival, amíg keresgéltük ezt a kis eldugott pontot. Ez tényleg messze belül és fent található. Hmmm..., de amikor megtaláltuk akkor rádöbbentem, hogy akár kétszer annyi időt is megért volna rááldozni a keresésre. - Cica teljesen lázban égő szemekkel, egy szuszra mondta ezeket.
- Soha sem hallottam pontosan erről. Hol is van ez pontosan? - kérdezte Andi.
Cica elgondolkozott, aztán elkezdett keresgélni a táskájában. Diadalmasan vett elő egy keményfedelű könyvet. Ez volt az a könyvecske amiről már a korábbiakban említést tett. A könyvecske lapjait megpörgetve néhány színes kép villant a lányok szeme elé.
- Gyertek, itt van, olvassuk csak. A Grafensberg pont, röviden G pont, egy kicsiny szivacsos állományú szövet körülbelül 2 - 5 forint nagyságú és hüvely belső, felső falának a harmadánál található. - olvasta Cica.
- Hát ez valóban nem valami sok segítség - Mondta ki Hédi - Honnan tudod, hogy rátaláltál? - kérdezte a gondolatait folytatva.
- Várj, még egy kicsit. - folytatta Cica - Ha a G pontot megfelelő módon ingereljük bizsergő, kéjes érzéseket tudunk előidézni az egész hüvelyben. A megfelelő ingerlésre a G pont mérete megváltozik, jelentősen megduzzad és felülete érdessé válik. A gyakorlat meghozza a várt érzéseket. Az egész testen végig hullámzó szexuális izgalom maradandó élményt nyújt. - fejezte be Cica a felolvasást.
- Na ez már valami. Én mindjárt kipróbálom. - állt fel Hédi és gombolni kezdte a farmerját.
- Azt mondja, hogy a legjobban az ujjunkkal találjuk meg? - kérdezte.
Cica elkerekedett szemekkel bámulta barátnőjét, amint zavartalanul letolta a nadrágját és kilépett belőle. Hédi csipkés fehér, pamut, bikini vonalú bugyit viselt. Cica úgy látta, hogy egy elég nagy nedves folt van rajta, Hédi lábainak találkozásánál. Összecsukta a könyvet, és csodálattal nézte barátnője bemutatójának kezdetét. - Ühüm, igeenn, azt hiszem azt írta. - válaszolt egy kis idő múlva.
Andi közelebb ült Hédihez, amikor a lány is leült. - Te most itt azonnal meg akarod találni, - kérdezte Andi, kerekre nyílt szemekkel és tűzpiros arccal. Cica arra gondolt, hogy Hédi egy magamutogató.
- Ó, Andi, tényleg lazíts egy kicsit - jelentette ki Hédi - megérteném az aggodalmadat, ha itt csupa fiú lenne, de mi a barátnőid vagyunk. És itt most továbbképzés van - folytatta Hédi pajkosan.
Andi, aki mindig visszautasított minden szexuális közeledést, még magát sem simogatta meg soha, teljesen elbizonytalanodott, de úgy látszott az érdeklődése felülkerekedett félénkségén.
- Rendben, lányok - köszörülte meg izgalomtól kiszáradó torkát Cica - Azt mondja a könyv, hogy kellően fel kell bizsergetni az érzékeidet, mert esélyed sincs megtalálni, ha száraz és túl szoros vagy.
Hédi összeszorította és széttárta a combjait néhányszor, majd kijelentette.
- Nincs semmi baj, a kello izgalommal.
- Tárd szét a lábaidat olyan szélesre, hogy még éppen kényelmes legyen. Térdeidet húzd fel! - utasította Cica Hédit.
Hédi széttárta hosszú feszes combjait. Leleplezve a bugyiján növekvő nedves foltot, sarkait jól felhúzta, mintha csak guggolna az erdőben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (339 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 vakon54 2017. 07. 1. szombat 22:52
Nagyonjó.
#32 A57L 2014. 04. 3. csütörtök 06:26
Nem rossz írás.
#31 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 21:23
király
#30 Katika 2005. 03. 10. csütörtök 07:01
Köszönöm az írónak, hogy elmagyarázta, hol is a gyönyörök pontja. Olvasás közben kipróbáltam és most tócsa van alattam. Bravó bravisszimó!!!!!
#29 nőgyógyász 2003. 03. 10. hétfő 09:24
Valakicskecskének üzenem!!!

Ha lány vagy, akkor vagy pici a kacsód és mély a puncid, vagy csak nem próbáltad még elérni.
Ha fiú vagy, akkor gondolkozz el a nemi életeden barátom, mert súlyos gondok léptek fel. Ha nem éred el a méhet a punciban az azért van mert még nem próbáltad (szegény csajod, add meg neki a címem), vagy még nem is volt közöd puncihoz és azt sem tudod mit beszélsz. Akkor meg sürgősn akassz le egy puncit és nézz már bele az ujjaiddal.

A történet nagyon jó, és tényeket mond el.
Tanulságos fiúk lányok számára egyaránt. Barátnőmmel megtaláltuk, már vagy egy éve, és hatalmas puncispricceket eredményez nála.
10 pont a történetnek.
És egy férfiember sem hiányzott belőle!
#28 mangalover 2003. 03. 8. szombat 01:07
Jól jönne egy folytatás. Nem írna egyet vki?
#27 korcsika 2003. 02. 25. kedd 15:21
Ez kurvajÓ!!!!
Szerintetek hány éesek a szereplők?
#26 Punk 2003. 01. 29. szerda 22:36
jó történet, kifelyezetten jó, de mégjobbvolt látni kb 1 éve amikor ujjazás közben megtaláltam (magamtól) ezt a pontot a barátnőmnél... soha nem hittem volna hogy ekkora gyönyört okozhatok...
#25 Bruno 2003. 01. 12. vasárnap 23:38
öhm Kircsi
#24 -alien- 2002. 12. 27. péntek 19:13
tetszik, de a többiek mikor??
#23 Su 2002. 09. 7. szombat 23:30
még gondolkozom...
#22 Cartman 2002. 08. 5. hétfő 11:33
A pisilési inger ismerős. A barátnőm éppen ezért nem szereti. Azt hiszem ezt most kinyomtatom és elolvastatom vele, aztán vagy ő egyedül vagy közösen megkeressük... mindkettő jól hangzik
#21 valakicskecske 2002. 07. 31. szerda 14:28
király meg minden, csak az ujj nem olyan hosszú, hogy elérje a méhet.
#20 platonix 2002. 07. 28. vasárnap 01:36
nagyszerű történetke. én se tudtam hol van. ki fogom próbálni!;-)
#19 R@MBO 2002. 07. 16. kedd 23:58
Kiráály volt!!! Talán erre izgultam fel legjobban! NAGYON bejótt!!!
#18 Vikiy 2002. 07. 16. kedd 19:07
nagyon jó kis story volt,belevaló csajok voltak,nem úgy mint az én bnőim...
#17 Mangalover 2002. 07. 12. péntek 20:13
Öcsém!!! Ez egy lexikonnak is elmenne annyira informatív. Bár ha a lexikonok ilyen izgatóak lennének, akkor állandóan azt olvasnám. Az írónak pedig üzenem, hogy a lányok folytathatnák egy jó kis leszbikus sex-szel. Találjátok ki, hány pontot adok?
#16 durva 2002. 07. 6. szombat 20:30
hahah, egy srác azért jól jött volna a buliba... pl betoppan a tomi vagy a bandi...
#15 AcOrP56 2002. 07. 5. péntek 03:12
Hát én nemegyszer "álltam" fel míg végigolvastam. mindjárt elolvasom mégegyszer hehe :))
#14 DeVIL 2002. 07. 5. péntek 00:05
Huhh!Ettől bemeredtem.Ez nagyon tetszik!