A+ A-

Anna 1. rész - A pizzafutár büntetése

Anna 2 hete állt be a városi pizzériához dolgozni, naponta déltől este tízig pincérkedett, a második hét végére a fizetést is rábízták, látta a főnök, hogy becsületesen végzi a munkáját. Élvezte az emberek, különösen a férfiak elismerő pillantását, amikor a fekte szoknyából kivillanó karcsú, hosszú lábait bámulták, vagy amikor a fehér blúzon keresztül a telt, formás melleire tévedt a pillantásuk. Arra azért vigyázott, hogy a dereka alján lévő tetoválás és a köldökékszere ne legyen szem előtt. Bár főleg férfiak, fiúk nézték meg, feltűnt neki, hogy néhány nő is megbámulja. Kicsit zavarták ezek a pillantások, de ugyanakkor rájött, hogy izgatja is, amikor így nézik a férfiak és nők. Különösen egy harmincas, jólöltözött nő bámulta meg, annyira, hogy az már majdnem tolakodó volt. Nem bánta a nő érdeklődését, hiszen korábban már volt leszbikus kalandja is, sőt egyik régebbi barátja rávette egy édeshármasra egy barátnőjével. Azóta sokat álmodozott nőkről, mikor megpillantott az utcán, vagy a pizzériában valakit, sokszor elképzelte, milyen lehet vele lefeküdni, kényeztetni a testét, miközben a partnere az ő testét kényezteti, simogatja. Ezen ábrándozások után sokkal jobban esett a szex a barátjával, vagy sokkal intenzívebb volt a masztizása. Néha összejött egy - egy kaland valamelyik csajjal, de ezek sosem voltak többek futó szeretkezéseknél, melyek mindkettejüknek jólestek, de semmi több. Ezek után alapvetően biszexuálisnak tartotta magát, bár a faszt sokkal jobban kedvelte, mint a puncit.
Pénteken, mikor bement dolgozni, szóltak neki, hogy nagyon sok a kiszállítandó pizza, viszont az egyik állandó futár lebetegedett, be kellene ugrani helyette, el tudja - e vállalni?
Gondolkodóba esett, igaz, ugyan hogy van jogosítványa, de nagyon régóta nem vezetett, és a várost sem ismeri túl jól. Mégse mert nemet mondani, mert félt, hogy nem lesznek megelégedve vele, és lévén, hogy nem régen állt munkába, el fogják küldeni.
A vártnál jobban ment a dolog, talán véletlenül, talán a diszpécser közreműködésének köszönhetően viszonylag közeli, egyszerűen megközelíthető címeket kapott, a vevők pedig meglepődtek, hogy egy csinos, kedves fiatal lány hozta a pizzát, borravalót is többet adtak a szokásosnál.
Aznapi utolsó címe ennek gyökeresen az ellentéte volt, teljesen ismeretlen volt számára. Mivel mindenki más még kint volt a városban, neki kellett kivinni. Megnézte a térképet, messzi, külvárosi cím volt elég tekervényes megközelíthetőséggel. A diszpécser a lelkére kötötte, hogy próbáljon 1 órán belül kiérni. Mit volt mit tenni, elindult. A közlekedés még rosszabb volt, mint amire számított. Mintha minden összeesküdött volna ellene: piros volt a vasúti átjáró, csőtörés volt az egyik úton, ami miatt kerülni kellett, így teljesen eltévedt, és mire megtalálta a helyes utat, alaposan elkésett. Félve, hogy most otthagyhatja ingyen a pizzát, aminek az árát minden bizonnyal neki kell kifizetnie, csengetett az elegáns, nem régen épült ház kapuján. Az ajtó kinyílt, majd egy hang behívta, felháborodva kérte számon a késést rajta.
- Ugye tudja, hogy elkésett? - kérdezte egy nő a konyhából, ahol valamit matatott.
- Igen, és elnézést, de a vasúti sorompó és a terelés... - kezdte a mentegetőzést, majd a torkán akadt a szó, amikor meglátta azt a nőt, aki a pizzériában korábban úgy megbámulta.
- Ez nem mentség arra, hogy nem teljesítette a rendelést időben - mondta a nő, majd mikor felismerte ő is Annát, elhallgatott. Majd odalépett hozzá, és egy irtózatos nagy pofont kevert le a szerencsétlen lánynak. Anna a pizzás dobozt elejtve térdre zuhant, és égő arccal nézett fel a nőre, aki elkezdett ordítani vele:
- Mit képzelsz, te ribanc, még rendesen elnézést sem tudsz kérni?! - azzal felhúzta magához, és most a másik arcára adott egy újabb hatalmas pofont, amitől Anna lábai ismét elgyengültek.
- Most pedig meg foglak büntetni a hibádért, és örülhetsz, hogy ennyivel megúszod! - ordította, majd el kezdte vonszolni a teljesen összetört lányt egy belső szoba felé.
Amikor becsukta az ajtót, Anna akkor látta, hogy egy közepes hálószobában vannak, oldalt gardróbszekrények, a szoba közepén franciaágy, ágy fejénél a falon egy nagy tükör duplázta meg a teret. A nő lelökte az ágyra, tovább beszélt, mostmár nem ordított, de a fojtott düh még rosszabb volt, mint az előbbi kiabálás:
- Most majd megtanulod, te lotyó, hogy hogyan végezd rendesen a munkád! Vetkőzz, vagy leszaggatom rólad a ruhát!
Anna rettenetesen megijedt, nem mert ellenkezni, így elkezdte levenni a pólóját, majd a nadrágját és a zokniját. Ott állt tangában és melltartóban, amikor a nő megszólalt:
- A bugyit és a melltartót is, különben nagyon megbánod!
Anna teljesen megfélemlítve, reszketve vette le magáról a melltartót és a tangát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 3. vasárnap 10:59
Holvanmár a beigért folytatás?
#6 zsuzsika 2014. 10. 24. péntek 13:02
A harmadánál abbahagytam.
#5 Darkness 2009. 01. 22. csütörtök 16:38
Tetszetôs, jó kis tortenet, kár a néhány szoismétlésért, egy 9-est megér.
#4 Darkness 2009. 01. 22. csütörtök 16:36
Tetszetôs, jó kis tortenet, kár a néhány szoismétlésért, egy 9-est megér.
#3 cicuus 2008. 08. 9. szombat 23:13
Hát ez valami borzasztó volt... Én biztos pinán rugtam volna azt a csajt aki azt kéri hogy vetközzek azért mert késtem a pizzával...
#2 Bratyó 2006. 07. 2. vasárnap 13:15
Remélem a folytatásra nem kell sokáig várnunk.Az is ilyen kemény lesz.
#1 Törté-Net 2006. 07. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?