A+ A-

Megcsalás

Tizenöt év házasságunk alatt egyszer csaltam meg páromat. Szakmai konferencián voltam, egy vidéki szállodában. A hotelben Annával, egykori iskolatársammal, régi barátnőmmel kerültünk egy szobába. A mellettünk lévő szobában Tamás és János, Anna cégtársai laktak. Együtt vacsoráztunk velük. A fiúk, beszélgetés közben többször is erotikus célzásokat tettek Annára, aki ezeket látszólag fogadta. Először játéknak tűnt az egész, fiúk és lányok között lévő heccelődésnek. Aztán rájöttem, hogy komolyan beszélnek.
- Anna, akkor este hármasban, mint múltkor? - dobta fel Tamás.
- Rendben van, dugjatok meg. Egész nap a farkatokra gondoltam. - szólt Anna.
- Barátnőd nem száll be? - kérdezte János.
- Miről van szó? - tetettem az ártatlant.
Anna elmondta, hogy amióta elvált, Tamással és Jánossal többször is együtt volt. Nyugtatott, hogy beszállhatok, senki nem fogja megtudni. Iskolás korunkban együtt és egymást szoktunk maszturbálni, és két nagyfaszú srácról álmodoztunk, aki felnyársal bennünket. Felváltva dugja pinánkat. Most itt volt a lehetőség. Annában megbíztam. Miért ne?
- Na és mit tudtok srácok? - szálltam be a játékba.
- Megtudod, ha János fasza beléd hatol. - vette át a szót Anna.
- Dugtak már meg ketten? - kérdezte Tamás.
- Nem. Még soha. - válaszoltam.
Tamás kifizette a vacsorát, vett egy üveg bort, majd felsétáltunk a szobáinkhoz. A fiúk ajtajához érve Anna hozzám szólt:
- Én a fiúkkal maradok, gyere, ha akarsz.
Összeszedtem a bátorságom és beléptem velük a szobába. Tamás behúzta a függönyt, majd bort bontott és töltött mindenkinek.
- Egész nap erre vártam, hogy végre veletek lehessek. - szólt Anna, miközben Jánoshoz lépett és finoman ledöntötte ez egyik ágyra.
Csókolózni kezdett vele, közben nadrágját bontotta ki. Lehúzta, majd benyúlt alsójába és gyűrni kezdte János farkát. Kis idő után egy 25 cm-es, legalább 5 cm átmérőjű hatalmas fasz állt a kezében. Anna szájába vette és szopni kezdte. Ekkor lépett oda hozzám Tamás és blúzom alatt simogatott. Nem ellenkeztem. Letettem a poharamat és lába közé nyúltam. Éreztem, hogy nadrágja alatt termetes jószág lapul, még így lankadtan is. Levette blúzomat, majd kikapcsolta melltartómat. Melleim gumiként ugrottak elő. Két kezébe vette őket és masszírozni kezdte. Éreztem, hogy közben alig fér el farka a gatyájában. Kibontottam övét és letoltam nadrágját. Kisebb farka volt, mint Jánosnak, de így is méretes, szép darab. Letérdeltem elé és számba vettem.
- Szopjál! Szopd tövig! - szólalt meg.
Közben Anna levetette szoknyáját és János szájára ült. János nyalta, miközben Anna kezével csavargatta János óriási farkán a bőrt. Tamás ledobta ingét és felemelt engem. Az ágyhoz vezetett, leültetett rá és lehúzta alsó ruháimat. Szétnyitotta combomat, letérdelt elém és nyalni kezdte a picsámat. Nedvesedtem. Amikor érezte, hogy lucskos vagyok megfogta a kezemet és a másik ágyhoz vezetett. Anna hátrahúzta János farkán a bőrt. Tamás megfogta a fenekemet és János faszára ültetett. Lassan engedtem le a csípőmet. Lassan tépett fel az óriási fasz, elérve puncim legbelsejét. Nyögtem.
- Megmondtam. Nem? Erről álmodoztunk lánykorunkban. - szólt Anna, miközben fogta János óriási faszának tövét.
- Gyere előre! - szólt Tamás, Annának. - Hajolj rájuk, hátulról akarlak szétkúrni.
Anna előrejött, ledobta maradék ruháit. Ráhajolt János combjára, megtámaszkodva azon, egyik mellbimbómat a szájába vette. Tamás mögé állt, és bevágta farkát a picsájába. Mellemen éreztem a lökések erejét. Mint egy gőzmozdony hajtórúdja, olyan erővel baszta a barátnőmet, közben kezével előrenyúlt és Anna melleit gyúrta. Én lassan fel-le mozogtam János faszán. Combjaimmal rugózva toltam magamba és vissza. Mindent elfelejtettem, csak a hatalmas fasz feszítését éreztem, élveztem. János fogta a fenekemet és egyre erősebben rántott magára.
- Dugtak már seggbe? - kérdezte Anna.
- Igen. Egyszer próbáltuk. - válaszoltam.
- Akkor szállj le és ülj bele fordítva. - utasított Anna.
Kiszállás nélkül, megfordultam János faszán, és előrehajoltam arcához. Tamás abbahagyta Anna baszását, gumit húzott és mögém térdelt. Anna valami krémet kent a farkára. Éreztem, hogy seggem lyukához nyomódik valami. Megálltam a mozgásban. Lassan, de erősen Tamás belém tolta a farkát, majd gyors döfésekbe kezdett. A két fasz szinte egymáshoz ért bennem. Szétfeszített. Teljesen kitöltött. Ömlött belőlem a nedv. Anna, Jánoshoz lépett, terpeszbe állt és megkérte Jánost, hogy ujjazza. János két úját feldugta Anna pinájába, és hevesen mozgatni kezdte. Anna a mellemet kezdte gyúrni.
- Na, milyen? - kérdezte Anna.
- Nem. Nem tudok szólni. Basszatok! - nyögtem ki.
- Elég legyen! Most én jövök! - szólt Anna, amikor látta, hogy közel vagyok már.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 08:04
Papi én kifogom próbálni.

10 Pont!
#10 feherfabia 2015. 06. 24. szerda 06:28
Egész hihető!
#9 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:30
Nem rossz.
#8 papi 2013. 04. 15. hétfő 20:56
Ezt mindenkinek ki kell próbálni.
#7 sikamika 2012. 11. 24. szombat 02:31
érdekelne igaz e a sztory ?! smile
#6 x124 2012. 02. 22. szerda 20:27
#5 v-ir-a 2012. 02. 22. szerda 18:33
én is élveztem az olvasását smile
#4 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 15:34
Nagyon jó nyes
#3 genius33 2012. 02. 22. szerda 08:20
Nekem is tetszett smile
#2 Rinaldo 2012. 02. 22. szerda 06:32
Nagyon jól megirt történet.Csaj is jól megkapta a magáét.
#1 Törté-Net 2012. 02. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?