A+ A-

Az első

Ez a történet két évvel ezelőtt történt. Akkor 17 voltam. Zoli 15. Remélem nem untatlak bagyon ezzel a történettel. Ez a történet 2 évvel ezelőtti nyáron történt meg velem. Azóta tudom magamról, hogy bisex vagyok.
Akkor voltam 17 éves és a srác Zoli 15 volt. Lent voltunk a Duna mellett egy Camping-ben. Faházak voltak benne. Én csak az utolsó előtti nap mentem le, hogy megnézzem milyen a tábor, és, hogy segítsek, ha kellek. Ott volt egy srác az egyik csaj bratyója. Ismertem már a srácot, de nem beszélgettem azelőtt vele sokat.
Aztán kitalálták, hogy menjünk mi is, el Zoli is, én, is mint kísérők az uszodába velük. Mért is ne. Az uszodában aztán beszélgettünk egy csomót sex-ről, csajokról, fiú dolgokról. Jól elvoltunk. Végeztünk az uszodában és visszamentünk a táborba.
Megvacsoráztunk. Azt mondták, hogy este csinálnak egy bulit, maradjunk ott, és akkor már ne menjünk haza, hanem aludjunk éjszakára is. Volt egy ház, ahol csak egy srác aludt. Ő is az egyik csaj bátyja volt. Mondták, hogy az lesz a mi helyünk. Berendezkedtünk a szobába. Csak mi maradtunk a Zolival és ő elővette a farkát. Hatalmas volt. Megbámultam, pedig nem is akartam. Ő elkezdte kiverni. Azt mondta én is, csináljam. Én is elővettem és el kezdtem masztizni. Kis ideig csináltuk de jöttek a kiscsajok értünk, hogy menjünk.
Kimentünk a buliba de nem éreztük magunkat jól. Alig vártam, hogy vége legyen, mert dög fáradt voltam, és szerettem volna már lefeküdni, aludni.
Vége lett a bulinak és takarodó volt. Persze utolsó nap senki nem aludt. Mi mind a hárman lefeküdünk, de nem aludtunk. Dumáltunk. A Zoli elkezdte verni a farkát a takaró alatt. Erre a hálótársunk Tomi is beindult és ő is masztizni kezdett. Akkor már én se maradjak ki a dologból nekiálltam én is. Először Tomi "ment" el aztán én és jó idő múlva Zoli is elélvezett. Tomi azt mondta ő, átmegy a tesójáékhoz zenét hallgatni.
Megint ott maradtunk ketten. Dumáltunk és egyszer nem is tudom, mit mondtam neki, de azt válaszolta válaszul,
"-Szopjál le" Én csak úgy poénból visszamondtam
"-Vedd elő" Erre előveszi az ő ágyán.
"-Túl messze vagy így nem érem el". Átmászott az én ágyamra és letolta a gatyáját. Lefeküdt. Én elkezdtem húzogatni a farkát és dumáltunk, hogy mit ad cserébe, hogy he leszopom. Kértem tőle egy csomó hülyeséget mire mindre nemet mondott.
"-Akkor mit adsz?"
"- Én is leszoplak" Nekem ez nem felelt meg. "Más valami?"
"-Seggbe rakhatsz" Hangzott a válasz. Na ez már tetszik. Nem is tudom, mit éreztem akkor. Szédültem talán magamnál se voltam. Nem is tudom. Aztán csak folytattam a húzogatást és dumáltunk. Ő egyre türelmetlenebb lett és azt mondta, hogy "Ha nem kapom be nem kötelező". Föl akarta húzni az alsógatyáját de nem engedtem. Először a nyelvemmel megnyaltam, aztán pedig bekaptam. Tetszett. Nem is tudom milyen érzés volt, de az a lényeg, hogy jó volt.
Szoptam egy ideig, aztán azt beszélgettünk egy kicsit.
- Most te jössz.
- Most szopjalak le?.
- Aha aztán majd megduglak és te is engem.
- Ok.
Helyet cseréltünk. Én a hátamra feküdtem és ő lement az ágyékomhoz és bekapta a farkam. Egyre lejjebb és lejjebb. Aztán tövig bekapta. Szopott és szopott. Nagyon jó volt. Jól csinálta. Mintha ezt csinálta volna egész életébe. Majdnem elélveztem, de ő már nem akart tovább szopni. Azt mondta, hogy forduljak meg vagy szopjak. Mivel már szoptam és kíváncsi voltam milyen, lehet, ha megdugnak ezért inkább megfordultam. Odatette a farkát a seggemhez. Széthúzta és be akarta nyomni. Fájt, és mondtam, hogy vegye onnan.
Ő fordult meg és én tettem oda a seggéhez. Odatettem és be akartam nyomni a faszom, de hallottam, hogy jött a másik hálótársunk. Gyorsan összeszedelőzködtünk és mindenki a helyére sietett.
Pár perc után Zoli szólt, hogy ő kimegy wc-re és kérdezte, hogy nem megyek-e vele. Vele mentem de ő nem oda akart menni, hanem a ház mellé és azt akarta, hogy folytassuk a szopást. Folytattuk. Ő állt én letérdeltem elé és újra a számba vettem a farkát. Szopogattam. Ő beindult és el kezdte mozgatni a csípőjét és szájba baszott. Csináltuk egy kicsit de jött egy kocsi, úgyhogy be kellett mennünk.
Aznap már nem csináltunk semmit (sajnos). Reggel felkeltünk, de nem beszéltünk róla senkinek. Egymás között se, hogy mi legyen tovább. Semmit. Mintha mi se történt volna. Párszor felhívtam a nyáron, de vagy nem ért rá, vagy nem Volt otthon.
A következő évben megint oda mentet nyaralni az osztály. Én vittem le az öcsémet. Ott volt a Zoli is. Megtudtam, hogy ő ott alszik. Megkérdeztem a Felügyelő tanárt, hogy ott aludhatok-e. Azt mondta, hogy a Zoli és egy másik srác mellett van még egy hely. Kár, hogy ott volt a másik srác. Egyik nap a Dunán volt mindenki. Vagy horgásztak, vagy fürödtek. A Zoli horgászott én bent voltam a szobába. A harmadik srácnak, pedig haza kellett mennie Aznap nem is jött vissza. Az ágyon feküdtem a takaró alatt és elképzeltem milyen jót, lehetne dugni az ágyon és vertem a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:18
Nem lett rossz.
#3 biecho@freemail.hu 2008. 10. 26. vasárnap 08:21
Jó kis sztori, nekem tetszett.
#2 kgepg 2006. 06. 27. kedd 00:26
pfffffffffff
#1 Törté-Net 2006. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?