Az első

Szavazás átlaga: 6 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2006. június 26.
Hossz: 8 922 karakter
Elolvasva: 2 992 alkalommal
Ez a történet két évvel ezelőtt történt. Akkor 17 voltam. Zoli 15. Remélem nem untatlak bagyon ezzel a történettel. Ez a történet 2 évvel ezelőtti nyáron történt meg velem. Azóta tudom magamról, hogy bisex vagyok.

Akkor voltam 17 éves és a srác Zoli 15 volt. Lent voltunk a Duna mellett egy Camping-ben. Faházak voltak benne. Én csak az utolsó előtti nap mentem le, hogy megnézzem milyen a tábor, és, hogy segítsek, ha kellek. Ott volt egy srác az egyik csaj bratyója. Ismertem már a srácot, de nem beszélgettem azelőtt vele sokat.
Aztán kitalálták, hogy menjünk mi is, el Zoli is, én, is mint kísérők az uszodába velük. Mért is ne. Az uszodában aztán beszélgettünk egy csomót sex-ről, csajokról, fiú dolgokról. Jól elvoltunk. Végeztünk az uszodában és visszamentünk a táborba.
Megvacsoráztunk. Azt mondták, hogy este csinálnak egy bulit, maradjunk ott, és akkor már ne menjünk haza, hanem aludjunk éjszakára is. Volt egy ház, ahol csak egy srác aludt. Ő is az egyik csaj bátyja volt. Mondták, hogy az lesz a mi helyünk. Berendezkedtünk a szobába. Csak mi maradtunk a Zolival és ő elővette a farkát. Hatalmas volt. Megbámultam, pedig nem is akartam. Ő elkezdte kiverni. Azt mondta én is, csináljam. Én is elővettem és el kezdtem masztizni. Kis ideig csináltuk de jöttek a kiscsajok értünk, hogy menjünk.
Kimentünk a buliba de nem éreztük magunkat jól. Alig vártam, hogy vége legyen, mert dög fáradt voltam, és szerettem volna már lefeküdni, aludni.
Vége lett a bulinak és takarodó volt. Persze utolsó nap senki nem aludt. Mi mind a hárman lefeküdünk, de nem aludtunk. Dumáltunk. A Zoli elkezdte verni a farkát a takaró alatt. Erre a hálótársunk Tomi is beindult és ő is masztizni kezdett. Akkor már én se maradjak ki a dologból nekiálltam én is. Először Tomi "ment" el aztán én és jó idő múlva Zoli is elélvezett. Tomi azt mondta ő, átmegy a tesójáékhoz zenét hallgatni.
Megint ott maradtunk ketten. Dumáltunk és egyszer nem is tudom, mit mondtam neki, de azt válaszolta válaszul,
"-Szopjál le" Én csak úgy poénból visszamondtam
"-Vedd elő" Erre előveszi az ő ágyán.
"-Túl messze vagy így nem érem el". Átmászott az én ágyamra és letolta a gatyáját. Lefeküdt. Én elkezdtem húzogatni a farkát és dumáltunk, hogy mit ad cserébe, hogy he leszopom. Kértem tőle egy csomó hülyeséget mire mindre nemet mondott.
"-Akkor mit adsz? "
" – Én is leszoplak" Nekem ez nem felelt meg. "Más valami? "
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 15. 10:21
#5
Nem az én világom, nem jött be.
1
a
A57L
2015. július 5. 04:18
#4
Nem lett rossz.
1
biecho@freemail.hu
2008. október 26. 08:21
#3
Jó kis sztori, nekem tetszett.
1
kgepg
2006. június 27. 00:26
#2
pfffffffffff
1
T
Törté-Net
2006. június 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1