A+ A-

Bilincs és vágy

18 éves lány vagyok. Körülbelül 2 hónapja történt, hogy egy újabb unalmas gimis nap után hazamentem, és otthon csak bambultam, miközben a szexszel erősen átitatott gondolataim jártak a fejemben. Akkor még szűz voltam (igen, létezik ilyen), de nagyon sokat "játszottam" magammal itthon, nagyon szexéhes lány vagyok. Nem is az érzelmes szexen járt az agyam, hanem az egy fokkal durvább verzión, hogy de jó lenne, ha végre valaki megtenné velem. Nem olyan fontos, hogy ki, csak érezzem magamban azt, amit azelőtt még soha... persze nem szerettem volna ilyen jellegű gondolataimnak nyilvánosságot adni senki előtt. De itt az alkalom, hogy névtelenül tegyem ezt meg... ahogy tartja a mondás: ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
Az egyik délután unalmamban elkezdtem chatelni, és bekukkantottam az erotikus részlegbe is... semmi konkrét célom nem volt, nem is igazán szerettem volna beszélgetni senkivel, csak néztem magam elé.
Egy idő után felkeresett egy fiú, akivel először átlag dolgokról beszéltünk (honnan, korod, stb. ), majd kiderült, hogy mindketten szegediek vagyunk. Ment a beszélgetés, és egy idő után a srác a szexre terelte a szót... na, miért is ne, hátha tud újat mondani, és talán egy kicsit felizgat az, amiről beszélünk... miután kiderült, hogy szűz vagyok, a srác először finoman tapogatózott, hogy csak így elméletben miben lennék benne, majd egyre mélyebb dolgokat kérdezett... folytattam a beszélgetést, bármilyen perverzséget is láttam, ugyanis nekem is sok dolog megfordult már a fejemben... szexéhségem akkora, hogy régebben elképzeltem, ahogy elrabolnak és megerőszakolnak, hogy mást ne mondjak. Beszélgetőpartnerem egy idő után átlépett arra a szintre, hogy többé már nem voltak előtte határok. Olyanokat kérdezgetett, hogy mi lenne (persze csak elméletben), ha a szexrabszolgája lennék, ha bármit megtehetne velem, mégis mindezt úgy, MINTHA én nem akarnám, és nemi erőszak lenne a dolog... nem tagadom, tán ennyire még soha nem izgatott fel semmi! Az eszembe villant, hogy a fiú nem is lakik olyan távol tőlem, és talán vele kiélhetném MINDEN vágyamat.
Tudtam, hogyha ezt megemlítem neki, onnantól nem lesz megállás, hiszen éreztem, hogy ez a "mi lenne, ha" őt is nagyon izgatja. Így hát belementem a "játékába", és megírtam neki, hogy mindez élőben is érdekelne. A sráccal (aki nem is volt annyira "srác", úgy értem nem is volt annyira fiatal, hiszen 29 éves) megbeszéltünk egy helyet és egy időpontot, és ekkor már élesben kezdett el menni a dolog. Nem az érdekelt, hogy hogy néz ki, vagy hogy tán tényleg el leszek rabolva, vagy ilyesmi, csak az, hogy milyen lesz végre az, amit már annyira akarok! A kis mohó rögtön fel is vetette azt az ötletét, hogy mi lenne, ha már először is nála "aludnék"... így még több ideje lenne nekem parancsolni. Ez még jobban felizgatott, hiszen ilyenről álmodni sem mertem volna... vagyis ábrándoztam ilyesmiről, de hogy így "hirtelen" minden összejön... nagyon tetszett. Én szívesen benne lettem volna az ottéjszakázásban, na de a szüleimnek mit mondok majd? Nem baj, mondtam neki, hogy elintézem, és meg is volt az alibim arra a pénteki napra: "elmegyek az egyik barátnőmhöz dvd - zni, ott is fogok aludni, nem kell aggódni, majd holnap délelőtt jövök"... mivel szüleimet nem nagyon avatom be a baráti körömbe, és amúgy sem túl komolykodók, ezért nem nagyon húzták a szájukat, elengedtek, csak vigyázzak magamra... ha tudták volna, hogy mit fogok én művelni, azt hiszem kétszer is meggondolták volna, hogy elengedjenek - e...
Mire a megbeszélt helyre mentem, totál remegtem az idegtől, mint egy pisis kislány, aki randira megy... a srác nem volt az a Don Juan, de nem is volt egy csúfság... de mint már említettem, nem érdekelt volna az se, ha az lett volna... alig beszéltünk valamit, mert a srác direkt a lépcsőházuk mellé "rendelt" engem... ahogy mentünk fel a lépcsőn, egyre jobban remegtem, de az izgulás miatt, és mert nagyon vártam már, hogy mi történik majd fenn... ő meg felfelé menet már elkezdte simogatni a fenekemet, szemlátomást tetszettem neki, és ő se éppen beszélgetni akart velem.
Mikor beértünk a lakásába, becsukta az ajtót, majd rámnézett, és ezt mondta: "Na te kis kurva, az urad azt parancsolja, hogy menj be abba a szobába, vetkőzz le, kötözd meg a lábad, és meztelenül, térden csúszva gyere vissza ide az ágyhoz. " Én a vágytól remegve, zavaromban, vékony hangon azt válaszoltam, hogy "igen, gazdám". Két szobás volt a lakás, ő bevonult a nagyobb szobába, én pedig hátramentem a kisebb szobába. Bementem, leültem az ott lévő kis ágyra, ahol volt egy sál... levetkőztem, csak a fekete combfixem maradt rajtam, és a szintén fekete sállal összekötöttem a lábamat jó szorosan, úgy, mintha saját magam gondoskodnék arról, hogy el ne szökjek. Nagyon nedves voltam már. Térdre ereszkedtem, majd térdeimet emelgetve, nehézkesen átjutottam a másik szobába, ahol a "mesteremen" már semmi ruha nem volt. Látványomtól szemmel láthatóan elkezdett izgulni, majd maga elé parancsolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Dirdra 2006. 06. 16. péntek 16:30
háát elég furán hangzott, de mit ne mondjak nekem is voltak ilyen gondolataim, de ennyire durva azért nem.
#2 Hegylakó 2006. 06. 14. szerda 03:10
Nézd, ez kurvajó történet, akár az S/M-be is mehetne, de egy valamit nem értek. Én még ilyen lányt nem láttam életemben. Nem lehet, hogy egy srác írta ezt?
#1 Törté-Net 2006. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?