A+ A-

Különös masszázs

Kalandra éhesen kerestem az utcában a 22-es számú házat. Nem volt nehéz megtalálni. Mielőtt felcsengettem, vetettem még egy utolsó pillantást a papírfecnire, amire felírtam a cím mellé az ajtócsengő számát. Éreztem, amint a vér ütemesen lüktet bennem, és a testem minden érzékektől felfokozott apró zugába továbbítja az életerőt. Talán még egy kicsit a kezeim is remegtek, erre már nem emlékszem pontosan.
Miután megnyomtam a 31-es csengőt, alig kellett várni. A második csengetés után egy kedvesnek tűnő, enyhén mélyebb női hang szólt bele:
- Szia, a harmadikra gyere, a lépcső után jobbra várlak.
Szuszogva jutottam fel a harmadik emeletre. Jobbra pillantva láttam, amint a félig nyitott ajtó mögül integetnek felém. Mikor beléptem az ajtón, a nő gyorsan becsukta mögöttem, és kulcsra zárta.
- Szia, Judit vagyok. Velem beszéltél telefonon.- felém nyújtotta kezét
- Hello - üdvözöltem én is. A kézfogása kimondottan határozott volt.
- Kerülj beljebb, ülj le, helyezd magad kényelembe, és meséld el mit szeretnél. Hozhatok-e üdítőt?
- Igen, egy pohár ásványvizet szeretnék, ha lehet. - teljesen ki volt száradva a szám
A szoba nagyon egyszerűen volt berendezve. Baloldalt volt a masszázságy, jobboldalt pedig egy csöppnyi kerek dohányzóasztal, melynek két oldalán egy-egy kényelmes fotel. A masszázságy mellett volt a falon egy polc, s ezen sorakoztak a különböző olajok, krémek, és a legvégén egy füstölőnek is jutott hely.
Mikor Judit visszaért, és hozta az ásványvizemet, akkor tudtam csak jobban szemügyre venni. Ahogy fel tudtam becsülni, úgy 40 éves lehetett. A sárga színű fürdőköpeny alól kileskelődtek izmos lábai, és a dekoltázs erőteljes hullámzása arra engedett következtetni, hogy mellesleg is jól el van látva. Hullámos fekete haja alig ért tovább a válla alá.
- Sikerült eldönteni, hogy mit szeretnél?
- Nem igazán... - szívem a torkomban dobogott, és kiszáradt a szám - egy kellemes masszázst szeretnék, de nem tudom, hogy mivel lehetne fűszerezni...
- Többféle módja is van annak, hogy jól érezd magad. Ha nem vagy ellene, akkor azt tanácsolnám, hogy kezdjük egy egyszerű lazító masszázzsal, és a többi majd közben kialakul. - a hangjából csak úgy áradt az erotika, miközben sokat sejtetően rámpillantott, és kézenfogva elkísért a fürdőszobába.
Talán még soha az életben nem tusoltam ilyen gyorsan. Magam köré tekertem a törölközőt, és visszatértem a szobába. Relaxáló zene szólt halkan. Arra kért, hogy feküdjek hasra a masszázságyon, persze törölköző nélkül. Készségesen tettem eleget a felkérésnek.
Bekrémezte a kezét, és elkezdte masszírozni a lábfejemet. Nagyon kellemes érzés volt, ahogy bedörzsölte a testhőmérséklettől éppen hogy csak kicsit melegebb krémet a bőrömbe. Nagy szakértelemmel csinálta.
Ahogy egyre feljebb haladt a lábamon, kétszínű érzések lettek úrrá rajtam. Egyfelől egyre jobban sikerült ellazulnom, és elengednem magam, aminek következtében fáradtan éreztem, amint szétmasszírozza rajtam az apró izomgörcsöket, és csomókat. Ez nagyon jól esett. Másfelől viszont egyre inkább feszült lettem, mert újainak vége egyre közelebb és közelebb vándorolt legbecsesebb testrészemhez. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi fog történni.
Mikor a fenekemhez ért, már teljes volt az erekcióm. De ő evvel mit sem törődve továbbhaladt. Új krémmel töltötte fel a markát, és nekiállt a hátam, vállam, nyakam, majd a karjaim átdolgozásának. Nagyon jól esett a kényeztetés. Úgy éreztem hogy el tudnék aludni. Kellemesen csilingelő hangja jutatott vissza a való világba:
- Szólj kedves, ha valami olyant csinálok, ami nem kedvedre való.
Nem igazán értettem, hogy mire gondol, de azért bőszen helyeseltem.
Ekkor újra visszatért a lábfejeimhez, de már egyáltalán nem volt erős a szorítása, sőt ellenkezőleg. Nagyon lágyan elkezdett simogatni. Először a lábaim külső felületén siklottak le és fel az újai, majd a belső oldalon. Minden egyes simítás után egyre feljebb merészkedett a combom belsején úgy, hogy egy idő múlva már megérintette a zacskómat. Ekkor már újult erővel készen állt az erekcióm. Nem is tudtam, hogy mit csináljak. De a testem mintha magától tudta volna, hogy mit kell csinálni. Lassan szétraktam a combjaimat, és valamivel megemeltem a csípőmet. Judit egyik kezével a herezacskómat masszírozta, a másikkal pedig a fenekemet simogatta. A farkamhoz még csak hozzá sem ért, de az már úgy feszült, mintha szét akarna durranni. Amikor abbahagyta heréim izgatását, egy kicsit csalódott voltam, mert úgy éreztem, hogy ha még egy percig ezt csinálja, akkor már nekem nagyon jó lesz. De ami helyette következett, az bőven kárpótolt érte. Újra vett magához egy kis krémet, és mialatt egyik kezével széthúzta a farpofáimat, addig a másik kezével közéjük kente a krémet. Amikor mindkét kezével egy pillanatra elengedett, akkor a fenekem kipréselte a farpofák közül a többlet krémet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 12. 20. csütörtök 04:28
Ez jó masszázs.
#4 listike 2014. 07. 25. péntek 16:29
Közepes.
#3 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 06:59
Hm egy ilyen masszázsra én is befizetnék nyes
#2 szaki 2006. 05. 31. szerda 13:54
Hát, ha valóban igy csinálnák sokan járnának masziroztatni.
#1 Törté-Net 2006. 05. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?