A+ A-

Szerelem

Sziasztok itt van végre egy olyan történet, egy olyan lányról, akit mindig szerettem szeretek és életem végéig szeretni fogom:) Na de ne rohanjunk ennyire előre. Lássuk hol is kezdődött.
Most, hogy így belegondolok milyen rég is volt.
Az egész egy szép péntek délután kezdődött egy kávéházban, ez szinte már szokás volt barátnőimmel suli után mindig a kávéházban lógtunk. Ekkor megjelent az a lány, akivel ki nem állhatjuk egymást, de komolyan két ennyire különböző ember, naná hogy nem bírja a másikat ő nagyon jómódú úri kislány az ember első ránézésre, úgy könyvelné el, mint egy cicababát, aki rettenetesen kényes. Igaz én sem panaszkodhatok hisz mindig is volt szép házunk csodálatos kert igen mondhatni, hogy az én családom és jómódú, de nekem mégsem szállt a fejembe. Én nem vagyok az, akihez hozzáér valaki, rögtön szalad apucihoz .Kiállok magamért,sőt meg is védem, ha kell akár verekedésbe is belemegyek. Emellett focizom amit imádok. Ő meg táncol szóval azért érthető ha nem bírtuk egymást.
Persze ezek olyan következtetés, amit az ember hallásból állapít meg, hisz ha soha nem beszélünk a másikkal nem tudhatjuk meg hogy igazából milyen ember is az az illető, és hát mi ketten is ebbe a hibába estünk. Ez sokban befolyásolta a történteket. De nemcsak belsőre voltunk ennyire különbözőek külsőre is. Neki fekte hosszú haja, gyönyörű zöld szeme igen bekell vallanom az mindig is megigézett most, hogy így visszagondolok csak ezelőtt sose ismertem be kicsivel alacsonyabb volt nálam hosszú karcsú teste, nekem barnás hajam volt ami minding felvolt dobva vagy szőkével vagy feketével esetenként vörössel, sötét barna szemem és kicsivel sportosabb kiállásom a focinak köszönhetően.
Tehát a kávéházi összefutásunk után, hazamentem ledobtam a cuccom és odaültem a gép elé. Beléptem egy chatre és szokás szerint felkerestem a szívemhez oly közel álló leszbi szobát, mivel erről a titkomról csak páran tudtak legjobb barátnőim, velük tudtam megbeszélni mindent, ők voltak a bizalmasaim. Itt viszont kedvemre flörtölhettem azzal a lánnyal, akivel csak akartam. Így volt ez hajnali kettő körül is amikor épp alváshoz készülődtem, amikor belépett egy lány hozzám már az első pillanatban elvarázsolt csodálatos humorérzéke és azaz eszméletlen kisugárzása ami azonnal magával ragadja az embert velem is ezt tette hajnali 6ig beszélgettünk majd közös megegyezésre elmentünk ledőlni. Megbeszéltük hogy másnap mikor találkozzunk a chaten.
Hála az égnek pénteket szombat követi és így aludhattam sokáig, azonban elfeledkeztem az edzésemről. Amikor felkeltem szinte loholtam hogy odaérjek időben és pont befutottam. Egésznap csak rá gondoltam nem csoda, hogy fejbe is rúgtak. Rá gondoltam és a vele töltött pillanatokra rögtön jókedvre derített még ezt az új kék monoklit is feletetni tudta velem,na és milyen csodálatos neve van,Móni ennél szebbet még életemben nem hallottam talán csak azért gondolom így mert hozzá tartozik de akkor is csodás.
Siettem haza amennyire tudtam, hogy ott lehessek vele a megbeszélt időpontban,és igen hazaértem!! Gyors felmentem a chatre és ő ott volt várt rám...Elmeséltem neki hogy mi történt a pályán persze azt, hogy rá gondoltam nem. Meghatott hogy aggódással fogadta a hírt és hogy rögtön azt kérdezet "de most már jól vagy igaz?" mondtam neki persze nincs semmi bajom. Majd hetekig ment így jól elvoltunk beszélgettünk :életről, családról,hobbikról és estenként a szex is szóba került bekell vallanom, amikor beszélgettünk általában felizgultam és arra gondoltam milyen lehetne vele. Majd megbeszéltünk egy találkozót, a már említett kávézóban. Előbb érkeztem a kelleténél és ekkor telefonon hívott anyum, hogy gyorsan menjek haza. Megijedtem azt hittem valami baj történt aztán kiderült, hogy csak a rokonság. Mikor kirohantam az ajtón épp lépett volna be az a lány, akivel nem jövünk ki jól ekkor jutott eszembe fura módon őt is Móninak hívták, na de neki közel se állt olyan jól ez a név, mint az én Mónimnak, hu ettől a gondolattól még a saját szám is tátva maradt. Lehetséges beleszeretni egy vad idegenbe első "látásra"
Este persze volt mit magyarázkodnom a chaten Móninak hogy ne haragudjon rám bocsásson meg nekem és egy újabb találkozót fikszáltunk le.
Ezúttal is időben érkeztem és megláttam. Megbeszéltünk mindketten egy száll vörös rózsát fogunk fogni hogy megismerjük egymást. Most már végleg tudatósúlt bennem az én hercegnőm és az úgymond ellenségem egy és ugyan az a lány. Amint meglátott a rózsával kezemben erre ő is rájött. Rózsát kiejtve kezéből elfutott. Nem tudtam mit tenni, gondolkodnom kellett, és rájöttem egyáltalán nem olyan liba aminek gondoltam sőt aranyos,kedves, intelligens és gyönyörű lány, lehet titokban mindig is vonzódtam hozzá csak hát magamnak sem ismertem be. Elhatároztam lesz ami lesz megkeresem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 4. csütörtök 12:04
Nagyon szép.
#3 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:49
Nem rossz történet.
#2 genius33 2013. 02. 13. szerda 06:45
Szerintem jó.
#1 Törté-Net 2006. 05. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?