Szerelem

Szavazás átlaga: 7.1 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 29.
Hossz: 8 039 karakter
Elolvasva: 1 449 alkalommal
Sziasztok itt van végre egy olyan történet, egy olyan lányról, akit mindig szerettem szeretek és életem végéig szeretni fogom:) Na de ne rohanjunk ennyire előre. Lássuk hol is kezdődött.
Most, hogy így belegondolok milyen rég is volt.

Az egész egy szép péntek délután kezdődött egy kávéházban, ez szinte már szokás volt barátnőimmel suli után mindig a kávéházban lógtunk. Ekkor megjelent az a lány, akivel ki nem állhatjuk egymást, de komolyan két ennyire különböző ember, naná hogy nem bírja a másikat ő nagyon jómódú úri kislány az ember első ránézésre, úgy könyvelné el, mint egy cicababát, aki rettenetesen kényes. Igaz én sem panaszkodhatok hisz mindig is volt szép házunk csodálatos kert igen mondhatni, hogy az én családom és jómódú, de nekem mégsem szállt a fejembe. Én nem vagyok az, akihez hozzáér valaki, rögtön szalad apucihoz. Kiállok magamért, sőt meg is védem, ha kell akár verekedésbe is belemegyek. Emellett focizom amit imádok. Ő meg táncol szóval azért érthető ha nem bírtuk egymást.

Persze ezek olyan következtetés, amit az ember hallásból állapít meg, hisz ha soha nem beszélünk a másikkal nem tudhatjuk meg hogy igazából milyen ember is az az illető, és hát mi ketten is ebbe a hibába estünk. Ez sokban befolyásolta a történteket. De nemcsak belsőre voltunk ennyire különbözőek külsőre is. Neki fekte hosszú haja, gyönyörű zöld szeme igen bekell vallanom az mindig is megigézett most, hogy így visszagondolok csak ezelőtt sose ismertem be kicsivel alacsonyabb volt nálam hosszú karcsú teste, nekem barnás hajam volt ami minding felvolt dobva vagy szőkével vagy feketével esetenként vörössel, sötét barna szemem és kicsivel sportosabb kiállásom a focinak köszönhetően.

Tehát a kávéházi összefutásunk után, hazamentem ledobtam a cuccom és odaültem a gép elé. Beléptem egy chatre és szokás szerint felkerestem a szívemhez oly közel álló leszbi szobát, mivel erről a titkomról csak páran tudtak legjobb barátnőim, velük tudtam megbeszélni mindent, ők voltak a bizalmasaim. Itt viszont kedvemre flörtölhettem azzal a lánnyal, akivel csak akartam. Így volt ez hajnali kettő körül is amikor épp alváshoz készülődtem, amikor belépett egy lány hozzám már az első pillanatban elvarázsolt csodálatos humorérzéke és azaz kisugárzása ami azonnal magával ragadja az embert velem is ezt tette hajnali 6ig beszélgettünk majd közös megegyezésre elmentünk ledőlni. Megbeszéltük hogy másnap mikor találkozzunk a chaten.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.1 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 9. 11:30
#5
Bár nem az én világom, de szép történet.
1
l
listike
2014. december 4. 12:04
#4
Nagyon szép.
1
a
A57L
2014. április 22. 05:49
#3
Nem rossz történet.
1
genius33
2013. február 13. 06:45
#2
Szerintem jó.
1
T
Törté-Net
2006. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1