A+ A-

Niki balatoni élménye

Tavaly nyáron a Balatonnál nyaraltunk a családommal, ahová már évek óta jártunk, egészen kislány koromtól kezdve. Akkoriban mindig figyeltem a fiatal párokat akik ott nyaraltak velünk, hogy egyfolytában nyalták - falták egymást. Azóta eltelt néhány év, és abból a kislányból nagylány lett.
Tavaly velem is megtörtént egy fantasztikus élmény, amit most elmesélek. Egyik reggel mikor lementünk reggelizni, észrevettem, hogy a mellettünk lévő asztalnál ül egy marha helyes srác. Elkezdtünk hát szemezgetni. Minden reggel és este szempár csatát vívtunk, de az egyik este nem volt ott. Elszomorodtam, de nem sokáig tartott ez az állapot, mert mikor este a szálloda társalgójába mentünk kártyázni ő is ott volt. Mikor már épp belemerültünk volna a partiba, valaki odajött hozzánk az ő asztaluktól. Megkérdezte tud - e közüllünk valaki ultizni, mert kevesen vannak. Csak én tudtam egyedül, és átültem hozzájuk. Kiderült Tibinek hívják.
Mikor elkezdtünk volna kártyázni, Tibi azt suttogta, menjek utána. Ő elindult, én egy kicsit később elnézést kérve utána mentem. Ott várt engem a liftben, én pedig kérdőn fordultam felé. Nem hagyta, hogy megkérdezzem mit akar. Nekem esett ott a liftben, a liftajtó becsapódott és elindultunk felfelé. Nekiszorított a lift falának, és heves csókokat lehelt az ajkaimra és a nyakamra. A kezével a szoknyámat felhúzva simogatta a fenekemet. Nem tiltakoztam, hisz én is csak erre vágytam már nagyon rég óta. Iszonyatosan kívántam őt, legszívesebben megerőszakoltam volna. De hirtelen megállt a lift, az ajtók kinyíltak, mi ketten még mindig az előbbi helyzetben voltunk. Nem érdekelt bennünket egymáson kívül semmi sem. Egy perc is eltelt már, mikor észrevettük, hogy nem vagyunk egyedül. Ott állt a liftajtóban egy szerelmespár, és bambán néztek minket. Felismertem bennük azt a párt akit valamikor réges - régen csókolózni láttam pont itt a liftben. Ez a helyzet most pont fordítva történt. Kicsit megijedtem, megnyomtam egy gombot és elindultunk lefelé.
Kiszálltunk az egyik emeleten, és bementünk a folyosó végén lévő tévészobába. Nem volt bennt már rajtunk kívül senki, csak mi voltunk édes kettesben, meg a tévé szólt odabennt. Akkor ismét csókolózni kezdtünk, lefeküdtünk a földre. Lassan levette rólam a blúzomat, majd melltartómat. Gyengéden csókolgatta a melleimet. Én is levetkőztettem őt félig. Simogattuk egymás testét, kigomboltam a nadrágját, és éreztem a fütyköse már teljesen kemény és valami óriási. Mindent leszedtünk egymásról, csak a bugyi maradt rajtam. Végigharapdálta a lábam, majd megint megcsókolt. Szívogatta a nyakam, egyre lejjebb és lejjebb csókolt. Végigcsókolta az egész testem, és a fogaival lehúzta először a tangám egyik, majd a másik oldalát. Mélyen a puncimba szagolt, a kezeivel pedig a fenekemet markolta. A lábaimat szétnyitottam, kis kapumat elétártam. A belső combjaimnál kezdte a csókokat.
Ekkor már tejesen nedves voltam. Már semmi külső hatás nem érdekelt volna, vagy talán észre sem vettem volna. A kezével hozzáért a puncimhoz, finoman simogatta a frissen borotvált pinámat. Lassacskán a csiklómhoz ért és elkezdte izgatni. Egyre és lejjebb haladt az ujjával, már eszméletlenül kívántam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2016. 11. 5. szombat 23:59
A fejét is a hüvelyébenyomta és még a nyelvét is mellédugta.

Mekkora hüvelyelehetett-e lánynak?
#4 zsuzsika 2015. 02. 12. csütörtök 09:34
Rövid,összecsapott.
#3 A57L 2014. 09. 19. péntek 06:10
Izgató kis írás.
#2 papi 2013. 08. 5. hétfő 10:06
Még szerncse, hogy csak az emlékeidben
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?