A+ A-

Az új postásunk...

... kertvárosban lakunk ahol a postás majdhogynem családtag. Bélabácsi, mert hogy így hívták öreg postásunkat... elérte a nyugdíjazást. Az utcában mindenki nagyon sajnálta és valami kis kedvességgel mindenki megajándékozta. Nagyon kíváncsi voltam ugyan milyen csodabogár jön helyette, mert aki időnként mikor szabin volt az olyan dilis volt, hogy még a kutyák is fitymálva ugatták meg.
... már nem tudom miért, de otthon maradtam valamiért és tettem - vettem a lakásban s csak úgy lengén egy szál köntösben, amit fürdés után kaptam magamra. A kapucsengő éles hangjára kaptam fel a fejem... no ez csak ismeretlen lehet, mert a szomszédok nem szoktak. Félre hajtottam a függönyt s kitekintettem... hát az új postásunk állt a kapuban. Kiszóltam neki , hogy nyitva bátran jöjjön a kutya evett már ma.. ,próbáltam viccelni. Kissé bátortalanul bejött s hellyel kínáltam a konyhában... á ő nem ül le sok a dolga... bla bla duma, közben meg a szemével majd fel fal.
Szó ami szó én is szemügyre vettem... jó kiállású úgy harmincöt körülinek saccoltam, de az feltűnt, hogy másabb a szabása a nadrágjának, mint az öregnek volt, mert neki valamiért kidudorodott.
Nos ebben én is ludas voltam, mert egy kicsit provokáltam a tűrőképességét vizsgálva a jövőre nézve. A kézbesítő füzetét egy kissé előre hajolva írtam alá, hogy betekintést nyerjen a ráváró szolgáltatási feladatainak tárgyjegyzékéről. Ahogy a szemei tűzéből és zavarából felmértem konstatálta azt. No, úgy éreztem, első nekifutásra ennyi bőven elég, pedig igencsak éhséget éreztem a hasikám alatti részben, de élveztem is a helyzetet. Máskor nyugodtan jöjjön be , - mondtam neki csak kopogjon, ha nyitva a kapu itthon vagyok. Valami köszönés félét motyogott és elment...
Alig csukta be a kaput, az ablakhoz rohantam, és tűnődve néztem utána, s elkapott a vágy... nincs mese a kis csecsebecsém előkerült a fehérneműs fiókból... és a nedvesedő puncimhoz érintettem a még hideg szerszámot... valósággal villám csapott belém... lassú fokozattal kezdtem feltolni, majd egyre fokozva a tempót egy óriási orgazmust éltem át... no várj csak legközelebb elkaplak, néztem a postás hűlt helye után.
A helyzet úgy hozta, hogy a véletlen kezemre játszott. Egyik nap a levélszekrényből az újságokat vettem ki, amikor egy kis cédula a földre hullott, értesítő !!!! Küldeménye érkezett holnap 10 - 12 között a kézbesítést megkísérlem újból. Sose jobbkor... holnap szabad vagyok.
Másnap reggel ugyanúgy igényesen megfürödtem és a legcsábosabb parfümöm dobtam be... természetesen a köntösöm alatt semmi, hogy még ahogy lépek a combjaim is elővillanjanak, lazán csak az övvel fogtam össze... előre élveztem a postás zavarát...
Pontosan érkezett... - láttam az ablakból, hogy óvatosan lenyomta a kilincset és , hogy engedett az arcára valami megkönnyebbülés ült ki. Az ajtónál vártam, ahogy kopogtatott hírtelen feltártam és a légáramlattól a köntösöm is meglebbent... jobban sikerült , mint akartam... a szemeit a konyha padlójáról kell felszednem... a hatás a nadrágjára is hatással volt. Letette az asztalra a küldeményt s a szokásos színjáték után... aláírás... stb. most is úgy intéztem minél többet lásson, de ez a mamlasz nem mert kezdeményezni... így hát véletlen leejtettem a tollat s lehajoltam érte... vállam fölött vissza sandítva láttam, hogy a szépmívű pinusomra mered, s ezt már nem bírta ki... ráhajolt és mohón csókolni kezdte... sóhajtottam, mert alig vártam már... - és a combjaim nyitottam neki szét, hogy minél jobban hozzáférjen.
Teljes extázisba kerültem, éreztem, hogy várakozástól gyorsan elélvezek, de ez még csak a kezdet. Felegyenesedtem és az kis postásom még mindig teljes harci díszben... nagyon gyorsan megszabadítottam a nadrágjától, ahonnan előbukkant a saját golyóstolla ami termetes egy példány a maga nemében. Még csak úgy lazán félkemény volt de tiszteletet parancsolt... mondom dobd le a többi ruhád is... erre a legnagyobb meglepetésemre a táska rajta maradt, mert a szabályzat tiltja idegen helyen letenni... erre egy nagyot kacagtam és elkaptam a makkját, hogy munka alá egyem... gyere kicsim nekem nőj nagyra...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:31
Elmegy.
#2 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:55
Nem vészes.
#1 Törté-Net 2006. 05. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?