Medence fizetési feltételek 12. rész - Befejezés

A témához tartozó történet:
kivancsifancsi
17 976 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kivancsifancsi
2023. október 10. 17:51
#16
Köszi a bíztatást de nincs írói vénám, de mivel a szép magyar nyelvet szeretem néha egy egy jó történetet //megerőszakolok// lefordítni, persze a google segítségével.
1
Miriam
2023. október 10. 16:28
#15
Oké, ez egy fordítás, arra is szükség van. Erdélyi magyar lévén nem lenne kedved egy székely történetet írni? Örömmel üdvözölném.

Miriam
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 20. 15:43
#14
Sajnálom, hogy Jill megbaszása kimaradt a történetből...
1
veteran
2023. augusztus 4. 04:11
#12
Ez egy gagyi.
3
Ulysses
2023. augusztus 3. 15:09
#10
Talán kellene olyan címkéket szerkeszteni, hogy guglis fordítás, vagy igénytelen fordítás.
A szerkesztőket kérdezem, ezt a sztorit így ebben a formában kitennétek az oldal címlapjára, hogy becsalogassa az olvasókat? 
 
4
Ez egy válasz tibo77 2023. augusztus 2. 20:03-kor írt üzenetére.
tibo77
2023. augusztus 2. 20:03
#9
Annak egy kicsit örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel... Eddig úgy festett, mint ha csak én lettem volna helikopter, mert senki nem állt bele ezekbe a google translate történetekbe, pedig szinte csukott szemmel is fel lehet ismerni a magyarnak látszó, de magyartalan mondatokat. Szerintem egyedül az lehetne a megoldás, ha a megjelenés előtt valaki értő módon elolvasná az írásokat és ha érzi, hogy ez nem az a minőség, akkor nem engedi ki. Persze csak ha számít a minőség... A pontok alapján valljuk be: a szavazók többsége vagy nem tud olvasni, vagy az agya helyett máshol van a vér a testében amikor szavaz, vagy nem is tudom, de szerintem egy google translate és egy normálisan lefordított / megírt történet közötti 1 pont különbség az voltaképp megalázó.
A magam részéről erősen gondolkozom, hogy folytassam-e az elkezdett sorozatot, beküldjem-e a már lefordított részeket. Nyilván ez a saját nyomorom és senkit se érdekel, de mást nem annyira tudok tenni. Plusz legközelebb nem fizetek elő...
3
Ez egy válasz AlexHun 2023. augusztus 2. 10:20-kor írt üzenetére.
A
AlexHun
2023. augusztus 2. 10:20
#8
Azt hiszem, hogy nekem már nem nagyon kell semmit sem írnom. Az általam mélyen tisztelt fórumtársak megtették helyettem a dolgukat (örök hálám és köszönetem nekik ezért)! Ártatlanul kérdezem, hogy TÉNYLEG EZÉRT A GAGYI SZARÉRT FIZETEK???? A "Mélyen el voltam temetve benne" kezdetű mondatnál kedvem lett volna kikaparni a szemeimet, hogy ezek után ne lássak semmit sem!!! A "Ha kitalálnám, mit csináljak a szomszéd lányunkkal, Jill-lel..." mondat helyett NYUGODTAN ÍRHATTAD VOLNA, hogy: "Ha kitalálnám, hogy mit csináljak a szomszéd lánnyal, Jill-lel...". Az addig oké, hogy az oldal szeret másolgatni (láttam már itt pár éve egy olyan történetet, amit egy MÁSIK OLDALRA töltöttem fel az ott használt NICKNEVEM alatt /poén: a nicknevet is onnan lopta a feltöltő LOL!!!/). De ez azért mindennek a LEGALJA!!! A boltban sem fizetek a szemmel láthatóan SZAR MINŐSÉGŰ áruért! Ugyanez itt is elvárható lenne! Ha lehetne 0 pontot adni ezekre a moslékokra, akkor HABOZÁS NÉLKÜL MEGTENNÉM! A "Ctrl+C és Ctrl+V" varázskombináció helyett NYUGODTAN HASZNÁLHATNÁD a saját fantáziádat, s TE MAGAD is lefordíthatnád a történetet!!!
4
K
Kampó
2023. augusztus 2. 10:04
#7
Ezek után én már nem is írok semmit... Legfeljebb azt, hogy a "fordítások" minősége folyamatosan romlik. Lassan  már nem lesz hova... 
3
tibo77
2023. augusztus 1. 16:20
#6
Nézd, nem bántani akartalak, "tanácsot" meg végképp nem osztogatnék, csak egyszerűen felcseszett, hogy voltaképp csak bemásoltad a szöveget a google translate-ből és ennyi. Ha valóban te fordítottad volna, vagy szépen átfogalmaztad volna a google fordító magyartalan mondatait, akkor egy büdös szavam nem lett volna, még akkor se ha maradtak volna benne - akár nagyobb - hibák, mert akkor lett volna benne meló, hozzáadott érték. Ez azért nem mutatvány, mert akinek van ctrl+c+v gombja a billentyűzetén azt ezt a szöveget elő tudja állítani nagyjából 30 másodperc alatt.
Nem mellesleg az olvasók pontozását sem értem: ha a google translate kap 7-8 pontot átlagba(!), akkor hogy a fenébe lehet ugyanennyi pontot adni azokra az írásokra, ahol érezhető, hogy az író / fordító (és itt most határozottan nem magamról beszélek, mert messze vagyok még ettől) nem kevés időt tett bele, hogy olyan mondatokat írjon amik szinte "vizuálisan" láttatják a cselekményt.
Jobban belegondolva a törté-net hozzáállását meg érteni értem, de megérteni nem fogom. Gondolom úgy vannak vele, hogy ha az olvasók többsége szerint ez a szint okés (és a pontozásból ez jön le) akkor mi a fenéért válogatnának...
6
Ez egy válasz kivancsifancsi 2023. augusztus 1. 09:30-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 1. 15:28
#5
Valószínűleg az előzőleg olvasott harmatgyenge írások hatása alatt voltam. Minden relatív,,, 
1
Ez egy válasz tibo77 2023. augusztus 1. 08:25-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. augusztus 1. 09:30
#4
Minden hozzászólót szeretnék megnyugtatni, hogy ezt a sorozatot nem azért küldtem be mert szükségem volt az érte kapott VIP hónapokra. Évek óta fizettem  a  vip tagságot és ezután is ki tudom fizetni. Egyszerűen megtetszett az írás és gondoltam másoknak is fog tetszeni. De nagyon köszönöm a hasznos "tanácsokat".
-6
tibo77
2023. augusztus 1. 08:25
#3
A jobb írások közé, tényleg?  „Margit, hát normális?”

Erre mondod, hogy jó?
"Rendben, buster. Húzza ki a farkát a barátnőmből és gyere ide és feküdj le. "
Nem volt olyan, aki hullámokat keltett volna, átmásztam Bethen az ágy közepére és hátradőltem, a botommal teljes keménységgel.


Most komolyan: Ezt a fenti valami jelen formájában 90%-ban érintetlen google translate szöveg. Ha valaki veszi a fáradtságot akkor simán megnézheti, hogy nem viccelek. Azért nem 100%, mert egy csomó helyen HIBÁSAN vannak belőle eltüntetve a vesszők, illetve egy két helyen vannak szócserék vagy nevek beleírva.

És ez a valami jelenleg 17 szavazatnál 8 ponton áll. "Itt mindenki hülye?"

Viszont gratulálok, megvolt a 12 rész, megvan az éves tagsági, gyakorlatilag ingyen...
9
Ez egy válasz Andreas6 2023. augusztus 1. 06:26-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. augusztus 1. 06:26
#2
A jobb írások közé tartozik. (Azért megmondhatnád, mi az a csaly? Csak nem csajra gondoltál?)
-5
T
Törté-Net
2023. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1