A+ A-

Éjszaka 2. rész

Lehanyatlok a kabatomra es lihegek...
Fölém hajolsz:
- Hazavigyelek?
- Nem kell köszi, hazasétálok
- Rendben, szia. Majd keressük egymást
- OK, szia
Megcsókolsz és eltünsz a parkoló fele. Feltápászkodok és amennyire lehet összerendezgetem magam. A ruhám gyürött, az arcom, hajam ragacsos a kettotök gecijétol. De jobban érzem magam. Megigazgatom a topom és a szoknyám. A harisnya maradványait a bugyimmmal együtt a zsebembe turöm. Összehúzom a kabátom és elindulok haza. Pár sarok csak. Élvezem a csendet, az éjszakát. Az ereimben az elmúlt idoszak emléke dübörög. Megerkézek a ház elé. Minden sötét, ahogy az lenni szokott, hisz naponta van áramszünet az utcában.
- Csodás, lift se lesz - gondolom és kezdem magam készíteni a 8 emelet megmászására
A kapu nehezen nyílik. Belököm és elindulok felfele. Az 5. magasságában megrezdül a telefonom. Kiveszem. SMS. Olvasom és törlöm. Megállok a folyosón és nézem ahogy a telihold besüt. A szél megborzongat.
- Van még egy cigim vajon? - fut át a fejemen. Eloveszem az utolsó szálat és rágyujtok. Mélyen leszívom a füstöt. A korlátnak dölve nézem az elhagyatott épületet. Alig paran lakunk már itt. Léptek neszeznek a lépcson.
- Nocsak, másnak is jo éjszakája lehetett - gondolom és elmosolyodom.
A léptek közelednek, majd elhalkulnak ahogy a felettem levo szintre érnek. Belefeledkezem a nézelodésbe. Hirtelen megérzem, mintha valaki állna mögöttem, szivok a cigibol és megfordulok. Hatalmas ütés éri az arcom és elesek. A fejem eloször a korláton aztán a padlón koppan. Megszédülök. Kiáltani akarok, de a tüdom összenyomva mintha mázsás súly lenne rajtam. Hörgök csak. Próbálom a szemem szoktatni a sötéthez, de nem látok semmit. Lassan érzem ahogy kezd visszaterni az oxigén a tüdombe. Rekedtes hang szakad ki belolem. Egy eros rugást kapok az oldalamba és összegörnyedek. Hörögve kapkodom a levegot.
- Ribanc - mondja egy hang a sötétbol - most megkapod, te kurva
Nem tudok megszólalni, sajog a hátam a fejem. Eros kéz ragad meg és ránt talpra. Nekilök a korlátnak ugy, hogy majdnem átesek rajta. Deréktól felfele kifele lógok 5 emelet magasan. A kéz a számra tapad. A fülemhez hajol és belesúg:
- Ha kussolsz nem lesz bajod, megértetted?
- Mppffhhh - probálok beszélni
Hátraránt és egy ujabb hatalmas pofont kapok. Összecsuklok. Megint felránt és rálök a korlátra. A keze egy pillanatra se engedi el a szám. Kuzdök a levegoért. Az orromon át sikerül annyi levegot beszívni, hogy ne ájuljak el. Fáj mindenem és kezd elhatalmasodni rajtam a pánik.
Egy rántás, egy reccsenés és letépi rólam a topot. A hideg vas ami a melleimnek tapad mint kés hatol belém. Újabb rántás a szoknyán. Erosebb anyag, nem adja könnyen magát. Feltolja a hátamra. Mögöttem áll. Egy rugással terpeszbe rugja a lábaim és a következo pillanatban érzem ahogy a farka belém hatol. Orditok a fájdalomtól, de csak hörgés hallatszik a tenyerén át. Erosen durván dugja a pinám.
- Jó nedves vagy ringyó...élvezed mi? Élvezed a faszom, mi te ribanc?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 08. 2. vasárnap 19:58
Nagyon gyenge
#8 A57L 2013. 12. 31. kedd 04:35
Nem rossz.
#7 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:17
Szerintem jó smile
#6 Pavlov 2006. 06. 1. csütörtök 15:35
Értem én, mire gondolsz. De azért írhatnál arról, ami igazán érdekel.
#5 anyád 2006. 05. 23. kedd 11:25
Nagy nulla.
#4 Gina 2006. 05. 22. hétfő 18:40
Pavlov: Egyebkent szerinted pl Stephen King megolne barkit is? Pedig gyilkossagokrol ir :)

(Based on a true story)
#3 Gina 2006. 05. 22. hétfő 18:39
Pavlov: Nem almodozom rola.
#2 Pavlov 2006. 05. 21. vasárnap 12:34
Ez tényleg nagyon durva! Gina, te biztos ilyenekről álmodozol?
#1 Törté-Net 2006. 05. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?