A+ A-

Éjszaka 1. rész

Sotet este. Kicsit alulbecsultem a homersekletet es a ruha nem megfelelo az idojarashoz. Fazosan osszehuzom magamon a kabatom. De nem sokat segit, mert rovid es a labaimat huti a szel. Az utcan csond es beke, csak a fak susognak es a cipom kopogasa hallatszik. Megallok ragyujtani. Az elso slukkot melyen leszivom es ahogy elfujnam a fusttel a gyufat felpillantok es meglatlak. Ott allsz egy fanak tamaszkodva es nezel. Radnezek es elmosolyodok. Elindulok feled. Erzem, hogy a verem egyre hevesebben luktet az ereimben. Hozzadlepek es megcsokollak. A kezed atkarol es lecsuszik a fenekemig. Szethuzod a kabatom es a topomon at megsimitod a mellem.
-Vedd le
Leveszem a topot. Elvezem ahogy a szel vegigsimit a meztelen testemen es megmerevednek a mellbimboim. Ledobod a foldre a ruham es visszasegited a kabatot ram.
-A szoknyat is - mondod
Szo nelkul leveszem. A harisnyat mar te huzod le rolam. A bugyit is, de nem ersz a puncimhoz.
- Vedd vissza a cipod - modod
Megteszem. A kezeid simogatjak a hatam es orditani tudnek ugy kivanlak. A kezem lecsuszik a nadragodra es finoman elkezedem kigombolni a slicced. Megfogod da valam es mutatod, hogy terdeljek eled. Korbenezek. Az utca kihalt, csak egy kobor kutya setal lassan.
Amint leterdelek elem ugrik a kemeny farkad. Finoman megpuszilom, majd lassan, egyre melyebben bekapom es eloszor csak lassan majd egyre mohobban szivni kezdem. A ket kezed a hajamba tur es mar te diktalod az iramot. Melyen a farkadra huzod a fejem es en elvezem ahogy a szamt kitolti a meretes penisz. Egy par percig dugod a szamat, majd elhuzod a fejem es felallitasz.
-Fordulj meg es hajolj elore
Megteszem. Erzem ahogy a nedveim mar vegigcsorognak a combomon.
Momgem allsz es melyen benyalsz a pinamba. Elvezettel szivod a lucskom es eloszor csak az egyik majd a masik es harmadik ujad is bedugod. Mogem allsz es erosen ujjazni kezdesz.
Megallsz. Remegve varom, hogy megerezzem a farkad. Elsozor csak finoman nekinyomod a pinamnak es tartassz, hogy ne tudjak racsuszni. Lehellet finoman dugni kezdesz, de meg a makkodat se dugod be. Nem birom tovabb es radszolok
-Basszal mar meg
Te csak nevetsz es megmarkolod a melleim. Igy allunk es en majd megorulok. Aztan hirtelen tovig nyomod a farkad. Felsikoltok es elelvezek. A kutya ilyedten elszalad.
Egyre gyorsabban dugsz. Melyen. Erosen. Az egyik kezed a hajamba markol es hatrahuzza a fejem a masik a fenekemet simogatja.
-Nezd a jatszoteret - mondod
Odanezek de a soteten kivul semmit nem latok
-Basszal - mondom
Hirtelen lelassitasz. A fa fele forditasz. Belekapszkodom es varom ,hogy felgyorsulj. Nem teszed meg. Hihetetlen lassan dugsz. Az egyik kezed felemeli a labam es melyen betolod a farkad. A fulembe sugsz:
- Sikits, elvezz!
Igy teszek. Ekkor latom meg amit mondtal. Egy fiatal srac jon elo a homalybol. NAdragja kigombolva es a hatalmas farkaval jatszik.
Egesz kozel van. Nem zavar a latvanya, csak a farkadra figyelek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 13:36
Olyan drága egy magyar klaviatúra??? Ettől eltekintve helyesírásban is lenne még pótolnivalód.
#5 A57L 2013. 12. 31. kedd 04:34
Elmegy.
#4 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:18
Nem is rossz smile hehh...
#3 Gina 2006. 05. 18. csütörtök 16:02
Pavlov: ennek a kis irasnak (ami raadasul eletem elso "alkotasa" volt) pont a nyerssegeben van a lenyege. Nem a finomkodasrol szol hanem az osztonokrol. Persze most igy x ido utan ujraolvasva mar en is sokkal arnyaltabban fogalmaznek meg sokmindent benne. De remelem a tobbi iras stilusa majd jobban fog tetszeni neked.
Udv
#2 Pavlov 2006. 05. 18. csütörtök 08:57
Hát kedves Gina, ez túl nyersen volt megfogalmazva. Szerintem tudnál te finomabbat is. Az rendben van, hogy egy lány ilyenekről álmodozik, de szebben is le lehetne írni.
#1 Törté-Net 2006. 05. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?