Én, a kém

Szavazás átlaga: 6.41 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2012. március 20.
Hossz: 14 995 karakter
Elolvasva: 904 alkalommal
Ó, ez az, tündérke! Ringasd csak a csípődet, szivi! Rázd a tested!
Ben az ablakán át kukucskálva nézte a nap fénypontját. Az a rugalmas testű, nagymellű szőkeség, aki a szomszédos irodaépületben dolgozott, mindennap szinte percnyi pontossággal ugyanabban az időben érkezett és távozott. Bennek fogalma sem volt, hogy hívhatják vagy hogy mit is csinál a napi nyolc órában hétfőtől péntekig, azt viszont tudta, hogy az alakja megmozgatta az ő fantáziáját.
Sovány, de nem vézna, s csípője hívogató fenékbe torkollott. Nadrágot szeretett hordani, és Ben szerint ez tökéletesen kihozta a segge formáját. Melle mintha a fenekének tükörképe lett volna; nagy volt és kerek. Mesésen ringatóztak azok a mellek, mikor a nő elhaladt Ben fülkéje előtt a parkolóban. Egy reggel késve jött, Ben pedig azon tűnődött, vajon hol lehet. Aztán egyszer csak futva jelent meg. Mindkét kezét melleire szorította, hogy ne himbálózzanak, miközben sebesen közeledett a Ford Fiestájától. Ben ekkor láthatta őt a legrövidebb ideig, ám ez volt a legizgalmasabb látvány.
Ben sosem volt az az ékesszóló fajta, ezért úgy nevezte csodálata tárgyát: Nagymellű Szőkeség. Munkájában – mint autóparkoló őr – nem sok intellektuális stimuláció adódott, ezért alig várta, hogy unalmas napjának elején és végén láthassa a nő könnyed sétáját, ezenkívül még kétszer láthassa ebédidőben. Hiszen ha valahogy hazavihetné ezt a jelenetet, hogy újból és újból lejátszhassa...
Aztán egy nap, hosszú és unalmas óráit töltve, ez a kívánsága is teljesült. Új mobiltelefont vett. Ebben volt beépített kamera, és még videofelvételt is készíthetett vele.
Egy párszor begyakorolta, hogyan kell használni; készenléti helyzetre állította, aztán ha valami ismeretlen gyalogos arra ment el, gyorsan ráirányította és megnyomta a gombot. Minden egyes próbálkozással javult az eredmény, végül aztán úgy érezte, készen áll a nagy kihívásra.
Az első nap kész katasztrófa volt. A nő korán jött, ő meg még nem készült elő, azaz mire hosszas kotorászás után előkerült a telefon, a nő már eltűnt. Másnap késett, őt meg épp kérdésekkel tartotta fel egy másik autótulajdonos, akivel így Ben jóval kevésbé bánt szívélyesen, mint az tőle megszokott volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.41 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 8. 17:10
#5
Leckéztetés a javából.
1
p
papi
2014. március 16. 15:59
#4
Egész jó
1
a
A57L
2014. január 26. 05:34
#3
Nem rossz.
1
R
Rinaldo
2012. március 20. 07:40
#2
Kellet ez neki,jó megkapta a magáét.
1
T
Törté-Net
2012. március 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1