A+ A-

Én, a kém

Ó, ez az, tündérke! Ringasd csak a csípődet, szivi! Rázd a tested!
Ben az ablakán át kukucskálva nézte a nap fénypontját. Az a rugalmas testű, nagymellű szőkeség, aki a szomszédos irodaépületben dolgozott, mindennap szinte percnyi pontossággal ugyanabban az időben érkezett és távozott. Bennek fogalma sem volt, hogy hívhatják vagy hogy mit is csinál a napi nyolc órában hétfőtől péntekig, azt viszont tudta, hogy az alakja megmozgatta az ő fantáziáját.
Sovány, de nem vézna, s csípője hívogató fenékbe torkollott. Nadrágot szeretett hordani, és Ben szerint ez tökéletesen kihozta a segge formáját. Melle mintha a fenekének tükörképe lett volna; nagy volt és kerek. Mesésen ringatóztak azok a mellek, mikor a nő elhaladt Ben fülkéje előtt a parkolóban. Egy reggel késve jött, Ben pedig azon tűnődött, vajon hol lehet. Aztán egyszer csak futva jelent meg. Mindkét kezét melleire szorította, hogy ne himbálózzanak, miközben sebesen közeledett a Ford Fiestájától. Ben ekkor láthatta őt a legrövidebb ideig, ám ez volt a legizgalmasabb látvány.
Ben sosem volt az az ékesszóló fajta, ezért úgy nevezte csodálata tárgyát: Nagymellű Szőkeség. Munkájában - mint autóparkoló őr - nem sok intellektuális stimuláció adódott, ezért alig várta, hogy unalmas napjának elején és végén láthassa a nő könnyed sétáját, ezenkívül még kétszer láthassa ebédidőben. Hiszen ha valahogy hazavihetné ezt a jelenetet, hogy újból és újból lejátszhassa...
Aztán egy nap, hosszú és unalmas óráit töltve, ez a kívánsága is teljesült. Új mobiltelefont vett. Ebben volt beépített kamera, és még videofelvételt is készíthetett vele.
Egy párszor begyakorolta, hogyan kell használni; készenléti helyzetre állította, aztán ha valami ismeretlen gyalogos arra ment el, gyorsan ráirányította és megnyomta a gombot. Minden egyes próbálkozással javult az eredmény, végül aztán úgy érezte, készen áll a nagy kihívásra.
Az első nap kész katasztrófa volt. A nő korán jött, ő meg még nem készült elő, azaz mire hosszas kotorászás után előkerült a telefon, a nő már eltűnt. Másnap késett, őt meg épp kérdésekkel tartotta fel egy másik autótulajdonos, akivel így Ben jóval kevésbé bánt szívélyesen, mint az tőle megszokott volt.
Aztán végre sikerült. A Szőkeség idejében érkezett, feszes nadrágban, rövid, testre szabott dzsekiben és magas sarkúban, ettől némiképp még jobban ringatózott. Mikor elhaladt ott előtte, Ben felkapta a mobilt, kezével követte a nőt és élvezettel figyelte, hogy képe megjelenik a kijelzőn. Kissé remegett a keze, miközben nézte, hogy lesz a nő alakja egyre kisebb és kisebb, mígnem eltűnt a sarkon. Ekkor leállította a felvételt.
A délelőtt azzal telt, hogy újra és újra visszajátszotta a felvételt, és élvezte, ahogy a Szőkeség újból és újból szexisen sétál el ott. Ez úgy lekötötte, hogy majdnem elfelejtette, ideje beállni fél egyre, mert célpontja akkor jön ebédelni. Úgyhogy ismét készenlétire állította a felvétel indítóját, és várakozott. Szinte percre pontosan feltűnt ringatózó alakja, indult a kocsijához, aztán beült és elhajtott valahová ebédszünetre. Ben mindent felvett a kamerájával. Az egész nem volt több pár másodpercnél, de ahhoz elég, hogy örömét megkettőzze.
Egy óra múltán pedig már megháromszorozhatta, mikor a nő visszajött, és Ben újabb mámorító felvételt készített hátulról a ringó fenékről. Délutánját azzal töltötte, hogy a felvételeket nézegette és közben a nyári hónapokról álmodozott, mert tudta, hogy ilyenkor Szőkeség feszes felsőrészt hord mély kivágással. Már elképzelte, ahogy a súlyos mellek rengve merednek majd a kamera felé, újból és újból.
A délután öt óra most hamarabb jött el, mint rendszerint, és Ben újfent készenlétben állt mobilkészülékével. A nőnek azonban nyoma sem volt. Csalódottan tette le telefonját. Negyed óra telt el, ám a Szőkeség sehol, nem csatlakozott a parkolóból távozó tömeghez. Már fél hat volt, de a nő kocsija továbbra is ott állt az egyre jobban kiürülő parkolóban. Öt óra ötvenötkor már csak az ő kocsija állt ott. És már mindjárt hat óra volt.
Ben azon tűnődött, vajon mi történhetett a nővel és már hívta volna a biztonságiakat. Ő maga hétig volt szolgálatban, és minden kocsira többletdíjat kellett felszámítania a megszabott parkolási időn túl, még akkor is, ha egyébként az alkalmazottak a belépőjüket használták ki-és behajtáskor, amihez ő nem kellett. Már épp a telefon után nyúlt, mikor ismerős cipősarkak kopogása hallatszott, úgyhogy a keze megállt a mozdulat közben és a mobiljáért kapott.
Ott volt hát a Szőkeség, épp egy órával később a megszokottnál, és ettől láthatólag bosszúsan, mert menet közben keményen csapta oda a lábait. Bent ez igazából nem érdekelte, ő csupán egy negyedik szögből is meg akarta örökíteni az a mesésen ringó segget.
És pontosan ezt tette... A nő feneke először betöltötte az egész kijelzőt, aztán egyre kisebb lett, ahogy a kocsija felé haladt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi
2014. 03. 16. vasárnap 15:59
Egész jó Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 01. 26. vasárnap 05:34
Nem rossz. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 03. 20. kedd 07:40
Kellet ez neki,jó megkapta a magáét. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 03. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!